Naakte man in kleedkamer begint gesprek

‘Prima, maar hij was naakt’

Een naakte man heeft gisteren in de kleedkamer van de sportschool een praatje aangeknoopt met Kevin Thomassen (24) uit Apeldoorn. De man had tijdens het gesprek minutenlang de kans om zijn onderbroek aan te trekken, maar koos ervoor dat niet te doen.

Volgens Kevin was de man een jaar of 60 en had hij zich al afgedroogd: “Hij begon erover dat ik een strak schema had. Zelf wilde hij ook wat structureler gaan trainen en hij vroeg zich af of ik nog tips had. Hij was naakt.”

Kevin gaf de man antwoord op zijn vragen: “Ik zei wat over discipline, spiergroepen en rustdagen. Daarnaast legde ik uit dat goede voeding heel belangrijk was. Hij had zich ondertussen kunnen gaan aankleden, maar dat deed hij niet. Hij was nog steeds naakt.”

De man nam daarna zijn eigen dieet door. Kevin: “Blijkbaar wilde hij graag wat aanspraak. Dat is prima. Ik heb ook niets tegen homo’s en volgens mij was hij dat ook niet. Maar hij was wel naakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van tweeën één:
of het betrof een oudere homo die benieuwd was naar zijn “marktwaarde” én kansen bij een jonge generatie
of het was gewoon een exhibitionist die zijn ‘verse waar van Borsselaar’ aan den volke wilde tonen.

Kevin moet (in zichzelf) de vraag beantwoorden waarom hij zo geobsedeerd raakte van deze naaktlopende, letterlijke en figuurlijke, ouwe lul.
Zijn wij hier getuige van een naderende coming out?

Reageer
gravatar

Als ik het goed begrijp is de boodschap dat je een schone onderbroek moet meebrengen, want zo’n lapje stof vol gaten en een bruine streep leidt tot vreemd gedrag.

Reageer