Mijn vrouw wil nu op mij inhakken met een bijl, hoe kan ik ons seksleven verbeteren?

Kundige Trudie geeft antwoord

Beste Trudie,
Mijn vrouw wil me doodmaken. Ze rent op dit moment wild zwaaiend met een bijl door het huis om mijn kop eraf te hakken. Wat moet ik doen om ons seksleven te verbeteren?

Intimiteit is belangrijk in een relatie. Dat begint niet pas in bed, het maakt deel uit van alles in jullie leven. Raak haar eens aan als ze staat te koken, of kruip lekker tegen elkaar aan als je samen een film kijkt op de bank. Een beter seksleven begint vaak met kleine dingen, pas daarna kun je nadenken over wildere plannen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In veel huwelijken gaat de schwung er na een poosje uit, je kunt dan met goede professionele hulp de oorzaak van de problemen opzoeken. Samen porno kijken kan een uitkomst zijn. Je moet elkaar eerlijk in de ogen kijken, zoveel wil ik gratis wel kwijt: in Engeland is gebleken dat het scheren van schaamhaar een manier kan zijn om uw huwelijk te redden, voor hen die daar nooit aan gedacht hadden. Daar is geen bijl voor nodig maar een eenvoudig scheerapparaat.

Reageer
gravatar

Geen bijl maar wel met een veilige, niet plukkende, tondeuze. Wij raden aan voor het volledig ontharen van de bikini-lijn ons electrisch natscheerapparaat 6000UA15 met schaamscheercrême-reservoir en gratis navulling. Tijdens de eerste schaamscheerbeurt kan enige irritatie en stoppelvorming ontstaan. Wij raden u aan dan geen alcoholhoudende aftershave te gebruiken

gravatar

Mieke, mijn verontschuldigingen.
Natuurlijk heb je weer gelijk.

Ik zou graag het gras willen maaien van het voetbalveld van Dreischor, maar momenteel heb ik elders verplichtingen.

gravatar

Mieke, kun jij het voor mij (alleen?) nog even uitleggen? De Maitreya heeft een alter ego: de Wereldleraar, maar zij kunnen niet even in Dreischor het voetbalveld maaien?
Ik vind dat zwak, katholieken kennen het verschijnsel ‘bilocatie’, waarbij een heilige op twee plaatsen tegelijk verschijnt maar de Maitreya ziet geen kans simultaan op de hele wereld aanwezig te zijn? Ik herroep mijn adhesieverklaring bij Benjamin Crème en ik stap over naar Nuon. Of OXXIO.

gravatar

Je kan in ieder geval zeggen dat je getrouwd bent met een enorm passionele vrouw. Daar moet je gebruik van maken. Ik zou haar wat meer complimentjes maken over hoe goed de bijl bij haar outfit past, dat de actieradius van de bijl voor haar lengte en voorbeeldige gewicht precies goed is. Als jullie samen een filmpje gaan kijken, kies dan eens iets wat zij leuk vindt. The Slayer met Red Bloody in de hoofdrol is zeker aan te raden.

Reageer
gravatar

Als de constellatie van de sterren goed staat kun je ook wel het volgende proberen:
Trek je BDSM-pakje aan ,doe de hond z’n muilkorf af ,grijp je gesel of je knots..
En vraag haar : Bedoelde je dit?
Vaak worden sommige dingen in een relatie niet altijd even duidelijk uitgesproken.

Reageer
gravatar

Luna gaat al direct op de therapie-toer. M.i. is eerst een diagnose nodig. Is de neiging van mevrouw om bijltjesdag te organiseren tijdelijk of structureel?
Indien tijdelijk, kan dit samenhangen met korte hormonale veranderingen zoals PMS of een acuut tekort aan slaap en/of bijslaap.
Indien structureel kan de oorzaak liggen in De Overgang (opvliegers), op psycho/sociaal vlak (midlife crisis) of direct causaal: hypotheek ‘onder water” en multiple ontrouw van meneer.
Elke optie dient goed bekeken

gravatar

Dit antwoord werkt echt bevrijdend, Trudie. Mijn vriendin en ik zijn inderdaad dichter naar elkaar toe gegroeid sinds we hebben afgesproken dat zij mijn afgehakte onderarm in haar vaagje houdt tijdens het samen genieten van DWDD. Ik voel dat er een tijd is aangebroken waarin we verrassende ideeën zullen ontwikkelen waarmee we ons seksleven verder kunnen uitbouwen.

Reageer
gravatar

Alle negatieve dingen hebben ook weer een positieve kant.

Het had ook een kettingzaag kunnen zijn.
Dan moet je je echt zorgen gaan maken in je relatie.

Reageer
gravatar

Zondag, NPO 1, 20.20 uur: Heel Holland Bakt.

Met je vrouw zittend op de afstandsbediening, schenk jij nog eens ‘t glaasje bij, nadat er is aangeboden de boodschapjes in huis te halen, om samen met de kinderen het komen weekend de Saint-Honorétaart deels uit de gloednieuwe convectomaat te toveren.

Met een gerust hart kan vervolgens de wekker worden gezet om op maandagmorgen vroeg weer monter aan de nieuwe werkweek te beginnen.

Reageer
gravatar

U kunt uw seksleven verbeteren door regelmatig naar de hoeren te gaan. Dan hoeft u uw vrouw niet meer lastig te vallen en zal zij de bijl ook minder nodig hebben.

Het is allemaal zo simpel!

Reageer
gravatar

Vermoedelijk is uw vrouw van saoedische afkomst ? Tracht haar te overtuigen dat binnen haar cultuur alleen mannen als beul mogen optreden. Veel succes !

Reageer
gravatar

Beste mevrouw Corrie,

Dat u voor uw broodnodige portie ontspanning ons duingebied frequenteert kunnen wij op zich waarderen. Wel verzoeken wij u vriendelijk de rust in de natuur te respecteren en daartoe uw geluidsvolume tijdens uw recreatieve activiteiten aanzienlijk te dempen en na afloop de gebruikte condooms niet hangend in struiken achter te laten.
De vraagsteller adviseren wij zijn partner aan te melden als vrijwilligster bij de nationale boomkapdag

Reageer
gravatar

Ga varianten die vreemd lijken ook niet uit de weg. Hoewel SM met een bijl wel redelijk extreem is, zou ik zeggen: maak het bespreekbaar, liefst voordat uw hoofd eraf ligt.

Reageer
gravatar

Dit is een duidelijk gevalletje van beddendood. Beddendood is het verdwijnen of in sterke mate afnemen van de seks in de loop van een langdurige relatie.

Mijn man heeft daar ook last van. Om in huis de vrede te bewaren maak ik tegenwoordig veel wandelingen in de duinen bij Scheveningen. 😉

Het is spannend en je doet leuke ervaringen op.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ach, gewoon laten hakken, dat scheelt dan weer een BUKraket. Of een pil van Drion. Dood door een bijl die er toch al is: veel goedkoper kan het niet.