Man gaat ondanks honger tóch boodschappen doen en nu is hij obees

‘Een wijze, maar dure les’

Het boodschappenlijstje leek op voorhand nog wel zo simpel: fruit, avondeten en deodorant. Helaas had Teun Ribbens buiten zijn lege maag gerekend. De 37-jarige inwoner van Sneek maakte de fatale fout boodschappen te doen terwijl hij honger had, en nu is hij 162 kilo zwaarder én heeft hij geen geld meer om zijn hypotheek te betalen.

Ribbens heeft zijn les geleerd. ‘De volgende keer dat ik honger heb wacht ik tot het over is voordat ik boodschappen ga doen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De stumper, boodschappen doen met een lege maar.
Nu 162 kilo zwaarder? En zijn hypotheek niet meer kunnen betalen.
Wow ga zovaak met een lege maag boodschappen doen. Ben er nog geen pond van gegroeid.
Maar ja , altijd baas boven baas.

Reageer
gravatar

Jammer dat Teun kennelijk niet op de hoogte was van de om de hoek gelegen thuisbezorg-service van Grillroom Sfinx, Snackbar De Kluif, New York Pizza en had desnoods de Tafeltje-dek-je app kunnen downloaden.
Daarnaast had de man alvorens provisie in te slaan z’n pro-actieve trek eerst ook nog kunnen stillen gelijk miljoenen Amerikanen doen en simpelweg even de auto pakken en door McDrive te rijden.

PS Teun, u bent de zegeltjes voor de messenset actie vergeten!

Reageer
gravatar

Zwak item: foto A (vóór) en foto B (ná) horen duidelijk niet bij elkaar. Foto A toont HubertJan van Zwevelgem (mede-presentator van Spuiten en Slikken) die de E-nummers op een verpakking opsomt.
Foto B. toont de obesiet Toon van den Vetteweij die na een cunnilingus-sessie met zijn vriendin Patty een voedingssupplement (bijenhoning) nuttigt om aan te sterken. Toon vergat echter zijn mond en kin af te vegen. Niet netjes Toon om je zo te vertonen.

Reageer
gravatar

Ach Bertus, voor u heeft een OB dus een associatie met puberen. Zegt wel iets, maar laat u zich er vooral niet van weerhouden nadere hulp voor uzelf te zoeken in de psycho-analytische hoek. Het kan enkel toevoegen.

gravatar

word eens tijd dat ze eens gaan leren wat google en youtube is want de rechter foto is van een bekende youtuber een americaan wink wink BTW de speld gaan jullie nou eens echt nieuw schrijven of niet

Reageer
gravatar

Jammer dat deze reactiepagina niet bij het artikel lijkt te horen…

Met andere woorden: houd nou eens op met het gelul over ‘Corrie’.

Reageer
gravatar

Hoi Bob ben jij Corrie of is Corrie Bob?

Het artikel verteld niet waaraan en of er verder is uitgegeven.. zoveel zwaarder na één aankoop extra is misschien eerder het overdenken waard.

Luistergoeroe luisterd u of zit u aan de whisky.?
Of beide.

Komt de Sint na dit jaar in Meppel in Sneek aan?

Veel meer wat afgevraagd kan worden dus naar aanleiding van dit artikel.
Lul en Corrie zou dan ook als pik kloppen.

Benny