Tess is een beter mens omdat zij vroeger opstaat dan jij

‘Lekker om zes uur eruit, zou je ook eens moeten proberen’

Toen hij dinsdag vroeger dan gebruikelijk aankwam op kantoor, is PR-manager Han ter Wulf er door collega Tess Jägers fijntjes aan herinnerd dat zij die ochtend nóg vroeger was opgestaan.

“Ik had een drukke dag voor de boeg, dus ik besloot extra vroeg te gaan”, vertelt Han. “Toen ik aankwam, zat Tess al triomfantelijk achter haar bureau. ‘Zo, jij bent vroeg’, zei ze. Ik moest toen natuurlijk zeggen: ‘Oh, maar jij bent er nóg eerder’. Dat vertikte ik.”

Tess begon er daarom zelf over: “Hoe laat ben jij nou opgestaan? Half acht? Ja, ik was er al om zes uur uit. Heerlijk! Je hebt zoveel meer aan je dag. Ik ben voor ik hierheen kwam nog even een halfuurtje gaan hardlopen. Daarna lekker ontbeten met yoghurt en een smoothie. Zou jij ook moeten doen, dan zou je wat minder chagrijnig kijken. Haha, geintje!”

Daar bleef het niet bij. Han vluchtte naar de koffieautomaat, maar toen hij terugkeerde, ging Tess door waar ze gebleven was: “Ik wil je niet de les lezen hoor, maar het is wel echt beter om niet meer te snoozen. Als je meteen je bed uit komt, ben je een stuk productiever in de ochtend. Daar profiteer je de hele dag van! Dan heb je die koffie ook niet meer nodig, haha.”

Han verzon een meeting. Toen hij drie kwartier later weer achter zijn bureau ging zitten, nam Tess weer het woord: “Om nog even terug te komen op wat ik net zei: ik denk echt dat het je zóveel goed zou doen. Misschien kom je ook weer aan de vrouw als je wat beter in je vel zit. Ik ben een gelukkiger mens sinds ik vroeg opsta. Dat gun ik jou ook, Han, echt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij heeft die Han ter Wulf écht een enorm bord voor zijn kop, als hij de overduidelijke toenaderingspogingen van Tess Jägers zo afstandelijk interpreteert.
Hij moet gewoon de koe bij de uiers vatten en riposteren: “zullen we vanavond samen naar bed gaan, dan kun jij me morgen om 6 uur wakker maken voor een halfuurtje ochtendgymnastiek, yoghurt en een smoothie”. Maar ik snap ‘t wel, Tess is een mooie meid en ‘n carrièrevrouw en Han lijdt aan het Rajesh Koothrappalli-syndroom.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk zit Tess Jäger zonder man en dan krijg je dit soort vreemde uitwassen, dit kontbiedende gedrag vergezeld door een woestijnvagina.

Het staat allemaal in mijn boeken:
‘De Cactus van Tess Jäger en andere Frigiden’
en
‘Is Tess Jäger wel van Venus?’

Reageer
gravatar

Nou Jip,

Dat Joep een klein aanhangseltje heeft moet ik je tegenspreken. Je mocht willen dat je de helft heeft van wat hij tussen zijn benen heeft hangen.

Gekscherend noem ik hem: ‘Mijn witte Zwartje’. 😉

Corrie.

gravatar

Irritant ochtendmens zoekt iemand…..veroordeeld, AOW-gerechtigd, werkeloosheid geen bezwaar, maar in Godsnaam …..IEMAND om ‘s morgens eindelijk ook eens even een keer lekker tegenaan te kruipen!!!

Reageer