Groot deel GeenPeil-handtekeningen mogelijk ongeldig


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij zo’n vervelende meervoudige persoonlijkheid mag het duidelijk zijn dat niet iedere i voorzien kan worden van een net puntje vandaar dat iedere deeluitmakende individu kiest voor een eenvoudig schrijfbare (unisex) naam.

Reageer
gravatar

LoL, dat is niet eens het originele handtekeningenformulier. Geloof maar dat het referendum er komt. Of er moeten ineens alleen op basis van alleen de digitale al een foutmarge van 33% zijn. Ik denk dat er bovenop de 450k digitale nog minstens twintigduizend op papier zijn ingeleverd.

Reageer
gravatar

Er wordt wel een manier gevonden om het referendum in the wielen te rijden. Ofwel in de vraagstelling, of op een andere manier. Wat ook nog kan: het besluit over het associatieverdrag nu al terugdraaien, dan is er ook geen referendum nodig. (Verdrag is immers niet zo belangrijk, en met name voor Oekraine al achterhaald.)

gravatar

Ja, ga er even serieus op in. Jouw soort zwakbegaafden maakt dat ik het ergste vrees voor de toekomst van dit land. Jullie zijn met zovéél.

gravatar

Is dit mijn Oostenrijkse vriend met de bruine arm? Hé gabber, stuur nog eens een doosje Mozartkugeln voor het vrouwtje,

Groetjes WIm