AT5 / Shutterstock.com

Baudet wint verkiezingen dankzij 200 kiesmannen uit Rusland

Baudet mag aanblijven als lijsttrekker. Dat is de uitkomst van het referendum onder leden van Forum voor Democratie. Baudet won de verkiezing uiteindelijk met gemak: de 200 kiesmannen uit Rusland gingen zijn kant op.

“Nederland vertegenwoordigt 5 kiesmannen, dus daar viel voor Baudet niet zoveel te halen”, zegt opiniepeiler Maurice de Hond. “De campagne wordt beslist door Russische trollen die 200 kiesmannen waard zijn. Dat heeft Baudet goed aangevoeld.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve tante Corrie,

“Heil” is niet het juiste woord. Zo heilzaam is de keuze voor Baudet immers niet. Je zult zien dat de ruzie gewoon doorgaat.
Overigens is een Russisch woord toepasselijker: bijvoorbeeld: “благо козлы”.

Groetjes van Jan