Peter R. de Vries sjoemelde met meningen

Opiniemaker vraagt 2.000 euro om door het stof te gaan

Peter R. de Vries heeft jarenlang gesjoemeld met meningen. De opiniemaker wekte de indruk zijn visie op televisie gratis te geven, terwijl hij er in werkelijkheid voor werd betaald. De Raad voor de Journalistiek is inmiddels een onderzoek begonnen naar de misleiding.

De Vries vraagt 2.000 euro om diep door het stof te gaan in dit artikel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al vraagt hij € 10.000. Als hij dat vraagt is dat zijn goed recht. Als het te duur is moet je hem niet inhuren. Maar wel 2 dagen geweldige televisie bij Pauw!

Reageer
gravatar

Kan je me helpen verhuizen? Help me even met je aanhanger iets naar de stort te brengen. Kan je niet even dit, dat, zus of zo voor me doen? Hoe lang zou je het zelf volhouden om alles gratis te blijven doen? Alle haters opstellen in rijen van 3; ik heb nog veel klusjes voor jullie, waar jullie natuurlijk niet voor betaald worden. 🙂

Reageer
gravatar

Niet weer hè..

Ik doe nog een poging…

Zijn visie is ook zijn mening.

Corrie (vH), man oh man, neem het niet zo persoonlijk op, dat leidt nergens toe. Hou er rekening mee dat De Speld maar een satirische website is. Niets meer.

De mensen die De Speld lezen zijn verstandig genoeg om hun eigen oordeel te vormen.

De Speld en de scribenten hebben geen enkele invloed op de wereldproblemen. Hou dat in gedachte. De brei-club ‘Breien voor vrede’ heeft geen enkele invloed.

Benny

gravatar

De opleiding van politici schiet tekort. Zie De Vries, Moskovicz en Brinkman wie wel in Pauw verschijnen, maar nooit zetels winnen