Premier Cameron valt nieuwe Labourleider Corbyn aan met drones

'Labour gevaar voor onze manier van leven'

Premier Cameron heeft de Britse luchtmacht de opdracht gegeven om droneaanvallen uit te voeren op zijn politieke tegenstander Jeremy Corbyn. Dat maakte de premier vanmiddag tijdens een persconferentie bekend.

Volgens de premier zijn de aanvallen zelfverdediging. De nieuwe Labourleider Corbyn zou van plan zijn om ‘barbaarse aanvallen uit te voeren op alles wat Brits is’. Cameron: “Labour is een gevaar voor onze nationale veiligheid, voor onze economische veiligheid en voor de veiligheid van onze families.”

Corbyn heeft met teleurstelling kennisgenomen van de aangekondigde aanvallen. “Ik was met de premier graag een inhoudelijk debat aangegaan over zaken als de toegankelijkheid van het hoger onderwijs, het lidmaatschap van de NAVO en de kloof tussen arm en rijk. Het is jammer dat Cameron mij op deze manier monddood probeert te maken.”

Corbyn is ondergedoken in het Lagerhuis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Cameron vroeg advies aan zijn oude vriend Tayyip Erdogan (61, alleen op Recep verkrijgbaar). Die adviseerde:
a) een goed geregisseerd ongeluk bij het oversteken van Downingstreet, of
b) een aanslag door een Turk vermomd als Iraakse Koerd (op aanvraag leverbaar via de Turkse Ambassade)
c) een officiële berisping door H.M. the Queen
d) een woordduel met de voorzitter van The House of Lords, tot een van beiden in slaap valt of overlijdt
e) een mano á mano tussen Nick Clegg en Jeremy Corbin

Reageer
gravatar

En het valt niemand op dat hij een blauw pak draagt. Op dinsdag?

Smurfendinsdag, waar grappen en grollen de boventoon voeren?

Hij maakt maar een grapje. Niet te serieus nemen.

De achtergrondfiguren verdienen wel gewoon een nekschot natuurlijk.

Reageer
gravatar

Cameron moet uitkijken. Voor hij het weet klinkt er een Schot van Hooglanders of wordt hij getroffen door een salvo vanuit linksdraaiende retro-Spitfires. Dan zullen zijn poppen niet lang meer dansen. Dan zijn zijn drones drownes!

Reageer
gravatar

Het kan ook wel een goed idee zijn voor meneer Wilders van de PVV wanneer hij bij de volgende verkiezingen minister-president wordt.

Na decennia lang barbaarse aanvallen van de Linkse Gekkies op alles wat Nederlands is wordt het tijd om ze klinisch uit de weg te ruimen.

Links is een gevaar voor onze nationale veiligheid, voor onze economische veiligheid en voor de veiligheid van oer-Hollandse families.

Corrie.

Reageer
gravatar

Vandaag is het doldwaze dinsdag Eerst dat Nederlandse zooitje over je heen. En nu gaan die VKers elkaar ook al beschieten. Gekker kun je het niet maken. En als klap op de vuurpijl ist Frau Merkel ook al aan het flikvlooien met Putin.

Reageer