Wij gebruikten melatonine op een festival en hebben heerlijk geslapen

Dinsdag hadden we nergens last van

De bekende partydrugs kennen we inmiddels wel. Wij hadden behoefte aan iets nieuws en kwamen uit bij het zogenaamde ‘melatonine’. We waren nieuwsgierig naar de precieze effecten van dit pilletje en testten het op festival Into The Great Wide Open. Wat denk je? We hebben heerlijk geslapen!

Omdat we nog relatief onbekend waren met het middel, begonnen we met een kwartje. Je wilt immers niet in een bad REM-slaap belanden, en al helemaal niet op een festival. Toch kickte dat kleine beetje meteen stevig in. Toen we merkten dat de rush onschuldig was, durfden we er nog een paar te nemen. Nou, we gingen het hele weekend tot het randje plat! Ondanks de herrie om ons heen sliepen we als marmotten. Het is moeilijk uit te leggen aan iemand die het nog nooit gebruikt heeft, maar wij snappen niet waarom deze drug nog geen vaste plek heeft veroverd in de Nederlandse partyscene.

Het festival was dus een doorslaand succes. Maar natuurlijk keken we met angst en beven uit naar de dinsdagdip. Een drug die je zo laat genieten, moet wel een flinke keerzijde hebben. Niets was minder waar! Op dinsdag hadden we he-le-maal nergens last van. Sterker nog: we kwamen to the max fit aan op ons werk. We waren scherp, konden ons goed concentreren en functioneerden eigenlijk beter dan al die keren dat we geen M hadden gebruikt. We voelden ons als herboren!

Er kleeft wel één klein nadeel aan het gebruik van dit wondermiddeltje: onze vrienden vonden ons tijdens het hele weekend fakking afwezig. Een bijwerking die wij voor lief nemen, want de heerlijke roes gaat boven wat sociale ongemakken.

Nog een laatste tip voor als je van plan bent een mela’tje te klappen: wijs een vriend die je vertrouwt aan om het hele weekend wakker te blijven. Als het toch een keer misgaat, heb je weinig aan iemand die ook ligt te slapen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb melatonine 5 mg per avond maar echt wat hier omschreven staat … Ik geloof er niet in… een heel weekend slapen door wat melatonine… Ik kom met 5 mg nog moeilijk in slaap! Ik weet niet wat voor party hangers jullie zijn . Maar als je naar een feest gaat ga je om te feesten en niet om te slapen lijkt mij. Kan je net zo goed thuis blijven toch of zie ik dit verkeerd?

Reageer
gravatar

Heerlijk los gaan op festivals en ram van de kaart zijn…!! Beetje MDMA erin knikkeren en gaan met die banaan….!! Inkakken is bij pakken;-)

Reageer
gravatar

Gave oplossing voor mensen die niet kunnen slapen wellicht. Vroeger heb ik mijn moeder die last had van slapeloosheid al gezegd, neem een stevige wiet of hasj joint, wedden dat je daarop kan slapen. Uiteraard verontwaardiging, waar ik de onzin vandaan haalde. Gewoon door mijzelf, want ik val van blowen ook in slaap tot ik uitgeslapen ben. En ben dan niet door welk kanon ook wakker te krijgen. Waar is melamine dan eigenlijk van gemaakt. Ben benieuwd, kan iemand mij dat vertellen. Groetjes, Felice.

Reageer
gravatar

Wat een gruwelijke onzin……pffff echt waar ….Wie neemt er nou slaapmidicatie op een feest?????…… schaam je jezelf nou niet?…..voor die onzin die je hier opschrijft?……. Hoe zielig……

Reageer
gravatar

Niets nieuws, geen partydrug, gewoon een stofje dat de hersenen aanmaken.
Ongekend veel voordelen, maar de noobs onder ‘ons’ blijken het weer als een soort drug te zien. Onwetendheid in triple kwadraat!

Reageer
gravatar

Het schijnt dat je van Melatonine autistisch wordt. In Amerika zijn er onlangs nog drie meisjes aan overleden. Pas dus maar op!
Sommige mensen gaan er extra van op spaties letten. Corrie van Hiernaast is een geval apart, want die had al AIDS, toen ze nog een hij – en dus homo – was, maar die is ook nooit meer de oude geworden.
Het kan toch ook gewoon gezellig zijn zonder drank en drugs? De enige drug die ik nodig heb is de liefde van de Here.

Reageer
gravatar

wat een ontzettende onzin zeg…… misschien iets meer er over lezen…. een rush??? koffie is zeker ook al te heftig voor jullie??

flapdrollen….

ps: pas je op dat jullie de earl grey thee niet te sterk zetten!! anders slaap je heel de week niet meer

Reageer
gravatar

wat een onbruikbaar bericht. alles draait om de hoeveelheid melatonine . dus hoeveel milligram werd er gebruikt..? er zijn pillen van 1 tot 5 mg…. onbegrijpelijk ook, M activeert het slaaphormoon, wat moet je met zo’n pil op een festival…?

Reageer
gravatar

Ik heb het gisteren getest en heb heerlijk geslapen, mijn werkgever vond het niet zo leuk.
Die kon mij vanmorgen niet wakker krijgen, dus net wakker en aan de ochtendkoffie.

Reageer
gravatar

Dus dokter, in uw onderzoek toont u aan dat het kijken naar televisie kort voor het slapengaan juist slecht is voor de natuurlijke aanmaak van melatonine en daarmee voor de nachtrust. Kunt u dat even voor mij en de kijkers herhalen?
En hoe voelt het om door uw aanwezigheid in dit slaapverwekkende programma de oorzaak te zijn van menige slapeloze nacht door melatonine-gebrek?

Reageer
gravatar

Ik ben vooral geinteresseerd in de bijwerking ‘toekomst voorspellen’. Nu al weten dat je morgen to the max fit op je werk verschijnt. Waanzinnig! Had ik dat geweten had ik een mela’tje genomen en van tevoren geweten dat ik niet naar het Nederlands elftal had moeten kijken.

Reageer
gravatar

Sorry luitjes, voordat de regering van een of ander groot aziatisch land de voorraad opkoopt om in roerige gebieden door het drinkwater te mengen heb ik de voorraad opgekocht en meteen ook maar de mondiale productie t/m 2030.
Staeckerfvens M. – partypartijen, voor een prikkie te bestellen via Speld.

Reageer
gravatar

Inderdaad een erg chille partydrug, erg relaxed.

Sommigen schijnen overigens geen melatonine nodig te hebben, maar kunnen hetzelfde effect opwekken met vier flessen wodka. Ik denk daarom dat melatonine verwant is aan alcohol.

Reageer
gravatar

Nee natuurlijk moet het niet over het Nederlands elftal gaan. Want dan moeten ze steeds het Turkse team benoemen die zo goed speelde. Daar begint de Speld echt niet aan.

gravatar

Maar zullen de kazachstanen dat dan niet voelen ? Hoewel, de meeste damesvoetballers zijn niet echt rijk gevuld en de kazachstaanse spelers zullen niet klagen (maar de hollandse dames wel ?)..
Ik opteer voor het nederlands (mannen)elftal onder de 21. Die hebben snelheid en conditie en zijn nog niet structureel geblesseerd door jarenlang profvoetbal.

gravatar

Op zich lijkt het een onschuldige drug. Maar waarom mensen drugs nodig hebben in de vorm van een pilletje is mij een raadsel.

Ik heb geen pilletje nodig om uit mijn dak te gaan. Mijn kick haal ik uit het bestrijden van linkse gekkies en natuurlijk duinseks.

TIP: Wanneer je een upper nodig hebt adviseer ik een Joep te nemen.

Joep is mijn Honey Bunny!!

Corrie.

Reageer
gravatar

Als we Corrie d’r stinkende duindoos nou ‘ns voldouwen met die melatomine pilletjes, zijn we geheid een half jaar lang van die linedancende transgender af. Kan Joep ondertussen in het Pieter Baan onderzocht worden…

gravatar

Vreemd, ik krijg er allemaal nare dromen van. Iets over elf miljonairs die samen een klus “voor des lands eer” moeten opknappen, maar daar eigenlijk helemaal geen trek in hebben en daarmee het Nederland tot het lachertje van Europa maken. Boze dromen, bah.