Deze knappe zanger verovert het internet

Instagram-foto’s laten vrouwenharten sneller kloppen

Maak kennis met Justin Timberlake, de superknappe Amerikaanse zanger die met zijn dromerige ogen het internet verovert.

Vrouwen over de hele wereld dromen al langer weg bij de knappe zangers in films en series. Nu er ook in het echt een zanger met geweldige looks blijkt te bestaan, slaan hun harten helemaal op tilt. Het Instagram-profiel van Justin werd opgepikt door een paar blogs en al snel werden de diverse sociale media overspoeld met foto’s van de zanger. Inmiddels heeft hij al 14,4 miljoen volgers.

Geniet hier mee van mooie Justin:

Altijd goed gekleed!

Justin Timberlake - Instagram

Wij willen deze koala zijn

Justin Timberlake - Instagram

Wat ga je voor ons bakken, Justin?

Justin Timberlake - Instagram

En nog muzikaal ook…

Justin Timberlake - Instagram

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Just for the record: Justin Timberlake is een CANADEES, zo suggereren althans zijn paspoort, geboortebewijs en inschrijving GBA.
De redactie van De Speld wordt nu blijkbaar bezet door idolate, tochtige vaarzen die nu (diep) zuchten en schrijven onder het pseudoniem Rudolf Julius. Desk-research, Meisjes en check en double-check; basisbeginsel van roddeljournalistiek (Evert Santegoeds).
We lijden al voortdurend onder dat gezeik over CvH en nu dit! Wat een mutsentent is De Speld geworden

Reageer
gravatar

Goed zo, Margootje! Dit is inderdaad een eersteklas kloothommel, die met z’n grote bek nog geen zuivere noot weet te plaatsen, en alleen meer gore taal uitslaat, waarvan wordt beweert dat het “rap” zou zijn. Wat een onguur type. Kon familie van Corrie wezen…….