Halina Reijn gaat eenmalig een openhartig interview geven

Actrice doorbreekt het stilzwijgen voor College Tour

Het is hem wéér gelukt. Voor het nieuwe seizoen van zijn programma College Tour heeft Twan Huys niemand minder dan Halina Reijn weten te strikken. De actrice leidt een teruggetrokken bestaan, maar zal volgende maand eenmalig uit de anonimiteit stappen om vragen van studenten te beantwoorden.

De kluizenares Reijn, die nooit eerder openlijk over haar privéleven sprak, zal op alle vragen antwoord geven, zo benadrukt presentator Twan Huys: “We hebben afgesproken dat er geen taboes zijn. Er zal eindelijk antwoord komen op vragen als ‘Heb je ook een kinderwens?’, ‘Mocht Edgar Davids er nou op of niet?’ en ‘Kloppen de geruchten dat je Carice van Houten persoonlijk kent?’. Dit is met recht het hoogtepunt van mijn carrière in de journalistiek,’ aldus de man die vorig jaar nog Johnny de Mol naar Nederland wist te halen.

De eerste aflevering van College Tour is te zien op vrijdag 4 september. Naast Halina Reijn zullen dit seizoen onder meer Jochem van Gelder, Mona uit Big Brother en de Gebroeders Ko te gast zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nah, kijk, as je nou een ravissante schoonheid ben, dan willik wel effe me best doen, stuur dus maar een fotootje op, kijkik wel of je antwoord krijgt

gravatar

Ach Halina, niet onaantrekkelijk, maar ook niet aantrekkelijk, niat dom, maar ook niet slim, niet oninteressant, maar ook niet interessant. Gaap.

Reageer
gravatar

Uit “Actrices”:

“De toestand in Ierland, Irak, Palestina
Afghanistan, Cuba, Nieuw-Zeeland en China
Is uiteraard vreselijk, maar Jezus Mina
Toch niet zo ontiegelijk erg als Halina

Al weet ik hoe erg een actrice kan zijn
Een val in de Muidergracht of in een ravijn
Of in een vulkaankrater of voor een trein
Of tussen Borsatofans of op een mijn
Of levend aan stukken gekauwd door een zwijn
Geen marteling komt in de buurt van de pijn
Die voortgebracht wordt door Halina van…

Reageer
gravatar

Hier manifesteert zich een talent uit de school van Drs. P. Mogelijk is er hier zelfs sprake van een mediamieke overdracht van inspiratie.
Nog niet helemaal het niveau van Tante Constance en Tante Mathilde, maar ontegenzeggelijk een belofte voor de toekomst. Besteed nog wat aandacht aan metrum en syntaxis, maar vooral dóórgaan, Kees.
Overigens zou ik NIET protesteren als Halina Reyn mij steels als B-keus (voor Carice van Houten) werd toegeworpen; een kinderhand is gauw gevuld

gravatar

Oh jee, als ze haar schuiladres in Meppel maar niet prijs geeft. Die aanloop kunnen we niet hebben, zeker niet als bewoners van dorpsstraat 23, haar buren dus.

Reageer
gravatar

Je hebt verkeerd gereageerd, volgende keer beter!

Verder zou uitsteken beter dan uithangen zijn, maar dat terzijde.

gravatar

Dus als ik het goed begrijp wordt Corrie ook dit seizoen weer overgeslagen door Twan? Zal dan gelijk ook wel het laatste seizoen zijn. (Hoop ik)

Reageer
gravatar

Ik hoop dat er nuttige vragen als “Houd je van kwark?”, “Kun je een relatie met een niet-bekendheid aan?”, “Wat wil je worden zodra je groot bent?” aan bod komen…

Reageer
gravatar

@Bas
Zo’n meid kan best een verhaal vertellen zonder interviewer, vragen zijn van tevoren toch al bekend en zijn ook steeds dezelfde vragen en zo iemand vertelt ook steeds hetzelfde verhaal. Alleen zo’n zogenaamde interviewer wil ook wat te doen hebben, soort bezigheidstherapie op de buis.

gravatar

idd tante,
Helaas ook omgekeerd, als ik naar Twan luister, en kornuiten, dan is zo’n geïnterviewde eigenlijk ook helemaal niet nodig. Hij interviewt van, “Beste mensen, we hebben hier Die en Die, en die heeft dat en dat gedaan en vindt daar dit en dit van. Beste Die en Die: is het niet zo dat u dat en dat gedaan heeft en daar dit en dit van vindt?

Onze nationale top-interviewer! Hij lijkt Ivo Niehe wel.

gravatar

Klopt Bas, veel talkshows hebben voorgeprogrammeerde talking heads, Jinek, Pauw, (Wilfried) de Jong, Nieuwenhuizen, Knevel & Van den Brink, Jack van Gelder en -recent- JanJoost van Gangelen die uitsluitend in (en voor) zichzelf spreekt en alleen nu en dan een instemmend ‘gehum’ van de geïnterviewde wil horen. JJ.’s co-host verzorgt hier het visuele aspect.
Algemeen: er ontstaat nu wel een nijpend tekort aan BN’ers van enige bekendheid en intelligentie, om te interviewen.

gravatar

Er zijn gemiddeld evenveel borsten als mensen op de wereld. In die zin is het opmerkelijk dat Halina er twéé heeft, waarmee ze ver boven het gemiddelde uittorent.

gravatar

Beste Ik,
Ingewikkelde kwestie, maar ik geloof dat men hier de conventie aanhoudt een aantal in gehele getallen uit te drukken. Men laat dan de grootte buiten beschouwing – en daarmee de hele discussie of deze bepaald wordt door de massa, het volume of de omvang. Het afronden naar gehele of gedeelde getallen is daarmee niet aan de orde.
Men ziet borst en geen appeltaart.

(Dat ik mij nog eens tot Ik zou wenden)

gravatar

Ach Bas, eens goed bij jezelf te rade gaan kan meestal geen kwaad.
Ik wist niet dat vrouwelijke borsten ook deel uitmaakten van de verzameling N, maar ik zal hier in de toekomst rekening mee houden.
Bovendien is voor een beter gestaafde mening omtrent volume e.d. een minder geklede foto wel noodzakelijk, dus inderdaad:
2

gravatar

Nou meen ik dat die foto dan eventueel desgewenst wel te vinden is op het internet, en eventueel ook wel een bewegend beeld, 5m brede projectie.
Maar ja, laten we dat nu even laten zitten, want wellicht zouden we per ongeluk bij het uitzoeken van het hoe in ‘Meten in de Fysica’ geconfronteerd worden met inzichten van Gauss en Poisson – dooie kerels zonder enige humor – over het begrip populatie en daarmee de geweldige vondst van Anton moeten ontkrachten.
Een, twee. Klaar.

gravatar

Even iets anders dan.

Wisten jullie dat Vaticaanstad een gemiddelde paus-populatie van twéé per vierkante kilometer heeft?

Alle andere landen hebben een pauspopulatie van nul per vierkante kilometer.

Markant, niet?

gravatar

Nou zo markant is dat ook weer niet helemaal, want bijvoorbeeld hier in Utrecht zitten alle meubelwinkels – van Piet Klerkx en Ikea, Baby-dump en Prenatal tot Swiss Sense en Nano Interieur – ook allemaal op éen vierkante kilometer. Zoek je een stoel, ga naar het Mekka van de meubelen: de meubelboulevard.
Zo ook als je een heilige stoel zoekt, dus.

gravatar

Sorry Bas, gisteravond het laatste stukje opgesnoept, was nog over van mijn verjaardag.
Zal volgende keer een stukje voor je bewaren.