College Tour / Twitter

College Tour / Twitter

Man ergert zich aan toontje waarop de dochters van Kaag vrezen voor haar leven

Tijdens College Tour met Sigrid Kaag lieten haar dochters in een videoboodschap weten dat ze zich zorgen maken over de veiligheid van hun moeder. “Prima natuurlijk”, zegt de 58-jarige Fred op Twitter, “maar moet dat altijd op zo’n toontje?”

“Opvallende manier om te zeggen dat je vreest om het leven van je moeder”, stelt Fred. “Het is altijd weer diezelfde manier van praten. Walgelijk, ik word er helemaal naar van. Als je je zorgen wilt uiten over de types die online je moeder bedreigen, zou ik volgende keer eerst goed nadenken over de exacte bewoording…”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Och je, arme Sigrid. Om jou en je kinderen te troosten mogen jullie mee op mijn jaarlijkse (voor PVV fractieleden verplichte) uitje naar de Efteling. Dat heb je wel verdient. Normaal ga ik alleen met mijn beste vrienden omdat ik maar een keer per jaar kan door de vele beveiliging die ik nodig heb om niet te worden doodgeschoten, maar nu mag jij speciaal mee.

Reageer
gravatar

Het is natuurlijk van de zotte dat kabinetsleden worden aangesproken op hun daden.
Straks willen die paupers zeker nog een referendum. Dacht ‘t niet… inspraak van het volk is alleen maar lastig.

Reageer
gravatar

Actually we just want to get the fuck out of this shithole asap. No way we’re ever going to spend our days here with no house, no car, just a future of working our asses off till we’re fucking old for other peoples pensions and welfare. While the number of sandniggers mum keeps importing, explodes. What ‘d ya expect us to do? Marry a goatherd? No way Jose. Tme to get the hell out. We’ll just live the expat live with normal white people on a sandy beach and get a nice tax deduction on top of it to pay for Margaritas. Fuck all y’all. Laterrr!

Reageer
gravatar

Moet je het fragment (dat in december wordt verkozen tot Het Tv-fragment Van Het Jaar, onthuld door een innemende en vooral integere presentator) hebben gezien om te snappen dat dit humor is?

Reageer