NPO / Nos

Kaag: ‘Ik was te afstandelijk, Van Drimmelen juist te weinig afstandelijk, het is ook nooit goed’

Sigrid Kaag heeft zich tijdens een persmoment geïrriteerd getoond over de vele vragen van journalisten over de MeToo-kwestie bij D66. De partijleider gaf toe dat ze ‘te afstandelijk’ was geweest in het contact met het slachtoffer, maar voegde daaraan toe dat de omstreden prominent Frans van Drimmelen in dezelfde affaire juist te weinig afstandelijk was. “Het is ook nooit goed”, concludeerde Kaag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ooit dacht ik: Die vrouw, Kaag, heeft ruggengraat, maar een gespleten tong en een kleurrijk apèl blijken eetlust opwekkend en al leg je de klemtoon anders, het zijn altijd de kinderen die elkaar de hersens inslaan.

Reageer
gravatar

Jammer dat dat zeikwijf dat weer moest rondbazuinen. We moeten nog maar war Arabieren binnenhalen, dan een van die mannen haar wel onder de duim houden. Ik krijg thuis ook nog een pak slaag dadelijk.

Reageer