Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Nederlandse Sjoerds trots op wat Sjoerd Sjoerdsma heeft betekend voor Sjoerds

Nederlandse Sjoerds zijn ‘beretrots’ op afzwaaiend Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma. “Hij heeft in die elf jaar in het parlement zoveel betekend voor de representatie van mensen die Sjoerd heten”, zegt Sjoerd de Bruin uit Beverwijk. 

“Als Sjoerd krijg je vaak te maken met tegenslagen in het leven, of met mensen die zeggen dat ze ‘niet zoveel met je hebben’. Sjoerd Sjoerdsma trok zich daar niks van aan, en dat maakt hem wat mij betreft zo inspirerend stoer”, aldus Sjoerd Sakko-Bout uit Axel.

“Sjoerd Sjoerdsma toonde mij dat je als Sjoerd in dit land groot kan en mág dromen. Wie weet krijgen we op een dag ooit een premier die Sjoerd heet. Tot die tijd blijft Sjoerd Sjoerdsma de Sjoerdste Sjoerd die we hebben,” zegt Sjoerd de Riet, Slochteren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *