Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Jetten krabbelt ook snel even ‘bestaanszekerheid’ in verkiezingsprogramma D66

‘Vinden wij ook heel belangrijk’

“Shit!”, briest Rob Jetten. “Zelfs de VVD heeft het opeens over bestaanszekerheid.” Het verkiezingsprogramma van zijn partij D66 is net van de drukker terug. Meewarig kijkt hij naar de stapel mapjes. ‘Een nieuw begin’ staat erop het programma.

“Wat is dat toch altijd met die vaagpraat van deze partij?” zegt Jetten. Hij pakt een pen en begint schrijft achter de titel ‘met bestaanszekerheid’. ‘Een nieuw begin met bestaanszekerheid’ staat er nu. Trots kijkt hij naar de nieuwe titel. “Dit is een boodschap waar we mee aan kunnen komen. Eat your heart out Timmermans, Omtzigt, Marijnissen en Yesilgöz.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *