Ook Domino’s komt met foodbox

‘Kies zelf wat je gaat eten uit een doos’

Maaltijdboxketens als HelloFresh en Marley Spoon krijgen er na Albert Heijn nog een concurrent bij. Ook Domino’s Pizza gaat maaltijden in een doos aanbieden.  

De foodbox bevat elke dag diepvriesverse ingrediënten uit minstens 2 sectoren van de schijf van 5, belooft Domino’s. Mensen kunnen zelf kiezen wat ze die dag willen eten: “Er is deeg, tomatensaus en zelfs kaas. Wij geloven heilig in de filosofie dat je uit een doos kunt eten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een naaperij. Hebben de supermarkt bezorg diensten eens een primeur, moeten zonodig de pizzabakkers het weer verpesten door alles na te apen.

What`s next? Straks gaan we alles nog in een doos stoppen, en verkopen door thuisbezorgen, en bestellen op het net. Krijg je weer van die idiote winkels uit Amerika of zo die hier opeens goedkoop boeken en CD`s gaan aanbieden.

On topic: zolang ze geen sambal in het maaltijdpakket stoppen, haal ik wel zelf af bij de lokale Chinees.

Reageer
gravatar

Even was ik bang dat niemand dubbelzinnige opmerkingen zou maken over het begrip “doos”, maar Ravissante Schoonheid neemt als eerste die vrees weg. Bravo !

gravatar

Zonder dekking in de klaveren maak je dat nooit maar misschien dat ik daarvoor kan zorgen.
Dus Roderik, als je ons even wilt excuseren en bij gindse boerderij een kopje suiker gaat lenen…

gravatar

Zeg, wij gingen het net gerieflijk maken in dit bedje van roze klaver.
Ga jij effe een potje ooievaarskuitenvet halen, en vlug een beetje graag.

gravatar

Zo, dat zal wel een poosje duren voor hij dat vindt, hebben wij de tijd om ons bezig te houden met de dekking in klaver, o schone ravissante.

gravatar

Ach, wees niet te hard voor hem.
Als hij later groot is en zijn puistjes verdwenen zijn wordt het misschien nog wat met die jongen.

Hey, Roderik, heb je hard gelopen of zo? Je ademt zo zwaar. Goed, als je weer op adem bent, ga dan nog even terug naar de boerderij en vraag om een schop-met-een-voetje, die hebben ze vast wel.

gravatar

En wè auk!

Kaumende weikanbieding: Lekkâh likke an de daus van Hieâhnaas. Wè hebbe ‘m al voah u uítgebaggâht, en is gegárandeâht moddâhvrè.

Met nassie, bámie of witte rès.

De Belsjineis, auk op woensdag aupe.

Reageer
gravatar

Neen confrère, deesch gewaet sijt desmorgensch proper ende reijn uijt den kast gehaeld. Deesch in tegensgtellingh tot uwen nauw’leyksch ontwickelde prietpraet.

Gij dient tersgtont met uwen snater eensch eene gansche nagt in de font met wijwater te gaen sitten, opdat uwen orakelaer eensch dugtigh gereijnigt sal worden.