Bijna niemand wil een hypotheek met aloë vera

Starters en huizenbezitters zien het nut niet

Het was bedoeld als middel om de huizenmarkt uit het slop te trekken. Maar nu de woningverkopen weer aantrekken, loopt nauwelijks iemand warm voor de hypotheek met aloë vera. Banken zitten met de handen in het haar.

Hypotheekverstrekkers lijken zich massaal te hebben verkeken op de animo voor de toevoeging van het plantensap. Het zou de pijn van een restschuld moeten verzachten, maar starters en huizenbezitters zitten er niet op te wachten. Het gevolg: de doorstroming op de woningmarkt dreigt in gevaar te komen en banken blijven met een enorme hoeveelheid aloë vera zitten.

Waarschijnlijk zullen de banken proberen de reeds ingekochte aloë vera aan de sociale huursector te slijten. Een ongewenste ontwikkeling, volgens GroenLinks-leider Jesse Klaver: “Dat wordt natuurlijk meteen doorberekend aan de huurder. Bovendien hebben we net met elkaar afgesproken dat woningcorporaties zich bij de kerntaken moeten houden. Daar hoort aloë vera mijns inziens niet bij.”

Minister Stef Blok van Wonen denkt vooralsnog niet dat de aloë vera onder water komt te staan: “Geduld is het codewoord op de woningmarkt. Over tien jaar is deze hypotheekvorm niet meer weg te denken, neem dat maar van mij aan. Toen er conditioners en scrubcrèmes met aloë vera op de markt kwamen, stond ook niet iedereen meteen te springen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij een groepsarrangement van Maison Aloë (Prinsengracht, hoek Leidsestraat) met de Aloe’s Vera en Agnes (tegen bijbetaling ook mét Aloë Sofia) gaat veel van de natuurlijke zuigkracht verloren. Ter gelegenheid van SAIL 2015 wordt tijdelijk gratis zuigkracht geleverd door de NILLFISK Suctor 2200 met zuigmonden, voor op het tapijt of op parket- of laminaatvloeren.

gravatar

Kan die aloë vera niet ingezet worden om de stroom vluchtelingen op te vangen? Dat is toch een pijnlijke kwestie! Aloë vera zou daarin toch een mooi hulpmiddel kunnen zijn, zeker als al die vluchtelingen ook nog huisvesting nodig hebben.

Reageer
gravatar

Jongens jongens, een hypotheek neem je niet. Hypotheek(recht) geef je als zekerheid in ruil voor een financiering (lening).

De Aloé Vera is bedoeld als glijmiddel om die lening tot aan je strottehoofd anaal in te brengen.

Reageer
gravatar

‘t Is te moeilijk, dat is het.

Bij Nieuwspaal is daarentegen geen forum te vinden waar je je mede reaguurders kunt afzeiken, valt dus af.

gravatar

Ik heb een hypotheek met een gieter.

Elke keer als mijn huis onder water staat, kan ik boetevrij mijn plantjes in de tuin water geven.

En als het regent hoef ik van de bank de paraplu niet in te leveren.

Win Win situatie

Reageer