Kurt Cobain stapt uit 27 Club

Breuk onvermijdelijk na conflict met Jim Morrison

Rockster Kurt Cobain stapt per direct op als lid van de 27 Club. Het conflict met oud-zanger Jim Morrison is zo hoog opgelopen dat Cobain niets meer te maken wil hebben met de groep artiesten die op hun 27e zijn overleden.

Cobain werd lid in 1994. Al snel werd duidelijk dat het niet boterde tussen hem en Jim Morrison, de voormalige leadzanger van The Doors. Jarenlange bemiddelingspogingen van Janis Joplin en Jimi Hendrix liepen op niets uit. De toetreding van Amy Winehouse in 2011 zou de verhoudingen hebben verslechterd.

Kurt Cobain zal aanstaande zaterdag postuum zijn 28e verjaardag vieren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallo fans
Het klopt dat de relatie tussen Jim en mij de afgelopen 2 decenia niet lekker lopen. Ook is het waar dat ik aanstaande zaterdag mijn 28e verjaarsdag ga vieren. Hier kom ik ook even boor terug. A.s zaterdag ga ik dit met Courtney en Francis Cobain vieren. Zondagavond zal er een geweldig “welkom terug” consert zijn in Reading. De meest geweldige drummer van de wereld (Dave) zal ook voor een weekend terugkeren naar Nirvana. Ik hoorde dat hij nu drumt bij foo fighters, ik een grote…

Reageer
gravatar

Aanleiding is zijn naam. De 27 Club was aanvankelijk bedoeld voor sterren met een i en j in hun naam. Jimi Hendrix, Janis Joplin en Brian Jones en vooral Jim Morrison pesten de anderen weg. Amy Winehouse is de volgende. Overigens was Mick Jagger van harte welkom bij de club maar de lafaard bleef in leven.

Reageer
gravatar

Denk je?
Wat is dat nou weer, waar moet het heen met de Speld als je zomaar gaat lopen gissen en maar aankomt zeilen met aannames?

Feiten en bronvermeldingen graag!!
Waar haal je vandaan dat hij geen baard meer draagt?

gravatar

Morrison is een schat van een jongen, dit kan derhalve nooit waar zijn.

Die Winehouse daarentegen kotst dag in dag uit de hele club onder

Reageer
gravatar

Dank voor je steun Margootje. Ik moet je bekennen dat al dat negatieve commentaar van het forum ballotagecommissie op mijn uiterlijk en intelligentie verdriet doet. Ik weet ook wel dat het aannames zijn maar wat doe ik toch verkeerd?

Het zou een goed idee zijn wanneer het forum ballotagecommissie op de
disclaimer van De Speld vermeld wat wel en niet op het forum geschreven mag worden.

Dan weet je tenminste waar je aan toe…

gravatar

Denk je echt dat nirvana muziek maakt voor choreografie?
Leer anderen waarderen , muziek verenigd , al is het rock of de waarschijnlijk neerlandstallige bagger die jij luisterd

gravatar

Mischien zou je eens naar de teksten moeten luisteren Corrie! Dan erbij line dance op de muziek van Nirvana???? Het zou heel knap zijn geweest als dat gelukt zou zijn!

gravatar

Haha goede! Ik ben het eens ik was ook linedancen op Nirvana en door dat drugsgebruik van die gast kon hij niet eens maat houden en kon ik dus niet eens, net als Corrie dansen. Inderdaad opsodemieteren met Kurt hij start zn eigen linedance-in-het-nirvana-club maar op!