Bron: Flickr Cc Quinn Dombrowski

Vliegtuigpassagiers vertederd door non-stop huilende baby

Reizigers blijven hele vlucht wakker om te genieten van Teuntje

Een schattige baby heeft gisteren de inzittenden van een KLM-toestel een onvergetelijke reis bezorgd. Alle passagiers van de nachtvlucht van Miami naar Schiphol waren vertederd door het onophoudelijke gehuil van de vier maanden oude Teun.

“Die oogjes! Zó ontzettend lief,” vertelt medepassagier Elizabeth (78), die het geluk had naast te baby te zitten. “En dan die vuistjes waarmee hij telkens probeerde mijn eten weg te pakken. Ik was eigenlijk van plan te slapen. Maar die baby was zo schattig dat ik de hele vlucht wakker ben gebleven om van hem te genieten.” Ook de stewardessen waren geroerd door de huilbaby. “Meestal slapen die baby’s gewoon, oersaai,” zegt stewardess Samantha.

De ouders van Teun zijn apetrots door de positieve reacties op hun spruit. “In een vliegtuig komt Teuntje pas echt goed tot zijn recht. Thuis wordt hij altijd overstemd door het luide geblaf van onze hond.”

Teun viel direct na aankomst op Schiphol in slaap en was niet beschikbaar voor commentaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zalig en gezegend zijn de eenvoudigen van geest; zij hebben slechts PVV, Wilders en CvH om zich druk over te maken. De rest van het wereldgebeuren gaat geruisloos aan hen voorbij, waarlijk: een levenslange mentale en morele vakantie.

Reageer
gravatar

Pak als ze straks in de Oosterschelde een baby terugvinden die helemaal vol mosselen zit?

Door de mosselen zouden ze weten uit te vinden waar de baby te water gelaten werd en ook wanneer? Ik geloof daar dus niks van.

Reageer
gravatar

Geen onderwerp of er kan off topic wel de PVV, Geert Wilders of Corrie van Hiernaast (of een combinatie daarvan) doorheen met de haren worden bijgesleept. Hoe verfrissend origineel en onafgekloven. Zou dit trio onverhoopt nog niet bestaan, zo moest het worden uitgevonden, zeker en vast.. Hoe zouden anders de rubrieken van De Speld moeten worden ingevuld? Nederland verantiPVVeet in snel tempo, de Paus sta ons bij.

gravatar

Nou Gapende Geeuwer. Ik moet je tegenspreken dat Nederland verantiPVVeet. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen het moslimprobleem erkent en vinden dat de PVV er een passende oplossing voor heeft.

Dat bij ieder topic de PVV of CvH bij betrokken wordt heeft te maken dat de politiek correcten een heilige missie tot zuivering van De Speld zijn begonnen. Je kunt het zien als een zelfbenoemde linkse kultuurkamer.

Ze zijn een beetje in de war.

gravatar

Kan wel zijn, maar zelfs lui zonder enig politieke benul scharen zich onder het vaandel der politiek correcten, dus strikt anti-PVV; dat is bon ton en het scheelt een hoop uitleg op verjaardagen. Ik betwijfel overigens of deze kongsie écht links is.
De verbitterde aanvallen op de vrijheid van meningsuiting wijzen eerder op neo-conservatieven of doctrinair Rolduc-geschoolden. Bestond de Inquisitie nu nog, dan zouden Torquemada en Alva al weer brandstapels voor andersdenkenden opwerpen.

gravatar

komt die stuardess vragen of we wat willen drinken, krijg ik niks terwijl ze er toch een stuk lekkerder uitzien dan die van mama.. hou je dan maar eens groot.

Reageer
gravatar

In één woord: Briljant!

Het is waarlijk onbegrijpelijk dat zulks een voorzienigheid nog nooit eerder is tentoongespreid.

Ja G., jij komt er wel, waarbij ik je ook nog het compliment wil maken dat je aardig bent opgedroogd.

Hulde.

gravatar

KLM vliegt niet op Miami, dit is dus een code-share vlucht; een vlucht van een andere maatschappij met een eigen vluchtnummer EN een vluchtnummer van KLM. De vluchtuitvoering heeft echter helemaal niks met KLM van doen.

Reageer
gravatar

‘t Lijkt me toch wel fijn om te weten wat naam en trackrecord zijn van die andere maatschappij; het zal je maar gebeuren dat je bij het boarden merkt dat je ondanks een KLM-vluchtnummer met Air Malaysia of Aeroflot vliegt, zonder persoonlijke parachute of airbag.

gravatar

De KLM vliegt wel degelijk van Miami naar Amsterdam! Alhoewel ik zelf op die vlucht business class had geboekt kregen we toch geen baby bij ons hetgeen de passagiers zwaar teleurstelde en bijna tot een opstootje leidde toen wij boven de Azoren vlogen.

gravatar

Dat zijn mijn buren.
En het was zo heerlijk rustig de afgelopen drie weken..
Terror-Teun weer terug. En die kuthond ook.
Ik ga maar weer een pot Valium bestellen.
En een Kalashnikow.

Reageer
gravatar

je hebt wel gelijk pleegzuster, maar dan ben ik na enkele omzwervingen en een spoor van vernielingen achterlatend hier toch uiteindelijk goed terecht gekomen, de inhoud van de berichten hier stinken vaak ook een uur in mijn wind…

gravatar

Het is waarlijk een groot voorrecht om met dit soort crèchevluchten mee te mogen vliegen.

Volgens EU regulatie zou de KLM hiervoor een hoger tarief mogen berekenen maar dat doet onze Vaderlandse luchtvaartmaatschappij niet voor mensen van Nederlandse nationaliteit! Men wil landgenoten dit voordeel nou eenmaal niet onthouden!

Buitenlanders gaan, zoals altijd, mee op de vrachtvluchten van Martinair en ook dat mag nooit een punt wezen.

Reageer
gravatar

Ah, Stoffer is van de “Wij-Nederlanders-worden-pas-echt-gediscrimineerd”-brigade. Als u en R. Abat eens lekker samen op een eilandje gaan discussieren over de toekomst van Nederland. Ik stel voor Rottumerplaat. Komen we over een half jaartje weer kijken hoe het gaat.

gravatar

Nah, herr Gelöl, ik wil alleen maar aangeven dat de meeste mensen de voorkeur aan het vrachtruim geven boven zo’n speenvarken, alleen nederlanders niet als ze korting kunnen krijgen.

gravatar

Hier moet een diepgravend, langdurig en vooral objectief onderzoek naar komen en uiteraard dient baby Eva deel uit te maken van het onderzoekscommitee. En Poetin is de dader.

Reageer
gravatar

voor degene die opgelet hebben……ging als meisje Eva het vliegtuig in en aan het eind van de vlucht was het jongetje Teun geen wonder dat dat kind zo gehuild heeft.

gravatar

Vertederend is dat de betrokken ouders intussen geheel lawaaidoof zijn geworden en gedurende de hele transatlantische vlucht in een diepe, comateuze slaap verkeerden. Ik heb ook zoiets meegemaakt, gelukkig duurde die vlucht maar 5 uur, maar toch een pracht van een jetlag daarna.

Reageer