Kamer per direct niet terug van reces

Vakantie moet incidentenpolitiek rond zeevonk voorkomen

De Tweede Kamer blijft met onmiddellijke ingang weg. Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg zegt dat het reces per direct niet onderbroken wordt, naar aanleiding van de zeevonk in de Noordzee. 

Volgens Van Miltenburg heeft de afwezigheid van het parlement de hoogste prioriteit: “Juist bij zoiets onbenulligs als zeevonk is het heel urgent dat we met z’n allen op vakantie blijven. Als Kamerleden nu aan het werk waren, zou dat onvermijdelijk leiden tot een zeevonkprotocol, een zeevonkdebat, de vraag om een brief van de minister naar aanleiding van het zeevonkdebat, een intergouvernementeel convenant, een taskforce, een parlementaire enquête en een debat over het aftreden van de minister van Infrastructuur en Milieu.”

CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma reageert vanaf zijn vakantieadres: “Ik steun het idee dat we als Kamer niet elk voorval moeten aangrijpen voor paniekerige incidentenpolitiek. Ik denk wel dat Rijkswaterstaat gefaald heeft wat betreft de voorlichting over zeevonk en dat er na mijn zesdaagse wandeling door de Elzas koppen zullen moeten rollen op het ministerie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Much ado about nothing. Rode zeevonk en blauwe (lichtgevende) zeevonk? Gewoon een illegale lozing van een Shelltanker die zijn giftige lading niet in Nigeria of Kuala Lumpur kwijt kon. De toxiciteit van de geloosde stoffen staat borg voor minstens drie weken roodvonk bij kinderen en langdurige dermatologische klachten bij volwassenen zoals huiduitslag, jeukende oksels en ontstoken politici.

Reageer
gravatar

Iedere krant verbleekt bij de inhoud van deze briljante nieuwsvoorziening. Iets als de telegraaf (da’s een ding van heeeeeel vroeger trouwens) is nog niet geschikt om via het gerecyclede oud papier als bron voor de gedrukte versie van deze site te dienen.
Die gedrukte versie is zo gewild dat hij bijna altijd is uitverkocht. Wees er daarom snel bij en zie hem te pakken te krijgen!

gravatar

Is toch geen echt reces als Buma vanaf zijn vakantieadres reageert? Is gewoon dat ze niet in de kamer op die zweterige stoelen zitten maar op het strand. Met mobiele telefoon en laptop lijkt het meer een soort thuiswerken maar dan op vakantie.

Reageer
gravatar

In Meppel is gebleken dat zelfs zeevonk niet Meppelproof is.

Meppel in zee flikkeren wordt echter als een middel gezien dat erger is dan de kwaal. ‘Wij mogen niet de hele wereld vervuilen’ zei een hevig geschrokken Rukke op zijn geheime vakantieadres.

gravatar

Wie o wie had het hier ook al weer eerder over rechts lullende en rechts zakkenvullende en salonsocialist lullende en ook zo zakkenvullende plucheklevets? Riante onkosten vergoedingen, idem salarissen, elkaar leuke overheidsbaantjes toeschuiven en ons kent ons en klap op de vuurpijl: lekkere lange vakanties! Dat noemt men dan reces maar is gewoon lekker luieren op kosten van de belastingbetaler. Maar goed, daar is de Speld niet voor, een leuk grapje hierover maken is uiteraard veel leuker ken je

Reageer
gravatar

Als het bestuur van ons land wegblijft en ons in de steek laat, dan zullen de terroristen van zeevonk niet aarzelen om in dit machtsvacuum te springen (als algen kunnen springen tenminste).
Er moet toch minstens 1 poortwachter terugkomen om ons te beschermen tegen indringers!

Reageer
gravatar

Zoals vaak in den Haag, veel aandacht voor onbenullige zaken. Dingen die er echt toe doen en belangrijk zijn, lekker laten liggen. Die waaien vanzelf weer over.
Vanavond wacht een heerlijk zeevonkbanket.

Reageer
gravatar

Kom op zeg laat die lui per direct twrugkomen! Dat ligt daar maar met die haagse bluf met de koppenin het zand van saint tropez, ibiza.mijn nichtje speelde mwt haar kleinzoon op het zand van holland. Dat mowt toch kunnn?

Reageer
gravatar

Kunt u misschien het fatsoen opbrengen om niet met volle mond te schrijven? Als die etensresten tussen de toetsen zorgen voor walging en verwarring.

gravatar

Wij zijn ook voorstander van een voortzetting van het reces. Ten slotte zijn kleine akkefietjes als de onderhandelingen met Griekenland nog niet volledig afgerond: het is beter als dit soort kleine zaken als zeevonk of een mogelijk financiële ineenstorting, af te ronden zonder bemoeienis van de volksvertegenwoordiging.

Reageer
gravatar

Ja, ja. Het ligt zeker weer aan een rog. Deze keer één die van binnen een verzameling zeevonken is.

gravatar

Hoogste tijd dat het gehandicapte handje nu eindelijk eens doorslaat en dat vogeltje volkomen plet.
De rotzooi die overblijft (inclusief het geblondeerde kuifje) gooien we wel in zee. Past goed bij de roodvonk.

gravatar

En verder schijn je ook al niet te kunnen lezen. Wij klagen niet over vroeger, wij halen mooie herinneringen op (je weet niet, dat zijn van die dingen die je kunt onthouden als je hersens -d.w.z meer dan 2 hersencellen- bezit). Klagen doen we hooguit over de niet aflatende stank van het afval dat jij en je andere aliassen verspreid op dit -eenmaal- prachtige forum (zie:http://tinyurl.com/o22bn3w).

gravatar

Bedankt voor uw inbreng, we nemen het in behandeling.

Houdt u wel rekening met de algemene voorwaarden en regels omtrent het forumgebruik?

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

(Disclaimer: Tenzij anders aangegeven, komt het door de blaadjes)

gravatar

Vroeger had je nog een schone zee. Nu overal vervuiling en de hele kamerbende zit op z’n gat in Spanje. Scheelt wel weer iets vervuiling, daar niet van.

gravatar

Wie wil bieden om Corrie’s kop aan z’n prooikast toe te voegen ?
Instelprijs van de veiling is 0.50 euro.

gravatar

Moet ik dan zelf gaan jagen?
Of doet de Limbabwaanse overheid dit voor me?

Is er al bekend wanneer de veiling is afgelopen?
Kan ik met pay-pal betalen?
Moet ik die kop zelf gaan halen in Venlo?

gravatar

Geachte V. Ragen. De veiling loopt nog tot morgen of overmorgen, maakt niet uit, Corrie is er toch altijd.. Betalen doe je pas als de jacht met succes is afgerond. Jacht is trouwens een eufemisme in dit geval. Je plaatst gewoon een mannetje met een bloemkoolpruik in de duinen en Corrie ligt binnen de vijf minuten in zwijm aan z’n voeten. Een vlindernetje kan wel handig zijn als wapen.

gravatar

Maar, maar, maar…..
Een vlindernetje?
Dan moet ik haar aanraken om haar te decapiteren?
Het lijkt me beter om die bloemkool achter een klein venstertje te tonen, en als zij dan haar hoofd door dat raampje steekt komt de guillotine naar beneden.
Houd ik ook schone handen.
Ik zal het in overweging nemen, maar ik ben bang dat ik voorlopig geen vrije dagen op mag nemen van m’n baas.

gravatar

Als ik even tussenbeide mag komen -en ook als het niet mag- wil ik jullie erop wijzen dat in de natuur de schedel dient om de hersenen te beschermen en is daar qua formaat ook op afgesteld.
Voor het schedeltje van ‘dat van hiernaast’ is een luciferdoosje dus meer dan genoeg.