Hufter laat waardevolle spullen achter in snikhete auto

Attente voorbijganger slaat raampje in

Een attente voorbijganger heeft in Rotterdam een aantal waardevolle spullen uit een snikhete auto gehaald. De laffe eigenaar had zijn portemonnee, smartphone en navigatiesysteem ondanks de hitte in zijn auto laten liggen.

De redder in nood sloeg een raampje in en tilde de spullen de frisse lucht in. Ondanks zijn heldendaad blijft hij bescheiden en wil hij graag anoniem blijven: “Ik heb gedaan wat ieder ander zou doen. In deze buurt althans.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

moet niet gekker worden. als de bh van je vriendin/vrouw scheef zit. dan corrigeer ik die toch ook niet? ja, als je met je lul denkt en nee alsnje met verstand handeld

Reageer
gravatar

Dus hij tilde de spullen de frisse klucht in? Normaal ben je dan gewoon je spullen kwijt, Mijn autopapieren NOOIT ga ik die nog terugzien. Volgens de politie. Een Nigeriaanse ‘zou’ die in een een vuilbak aan het sint jans plein gekieperd hebben. De politie denkt dat. Nu denk ik dat OOK.

Alleen is’t wijf weg. De politie zegt DIE KAN IN HOLLAND OF IN ZWITZERLAND zitten. Het is dus gewoon WACHTEN tot ze een andere zijn papieren OOK wegsmijt. Ik vind het ergens ook wel grappig.

Reageer
gravatar

Ja joh, moet je ook niet alleen, zonder drinken en verkoeling in je veel te hete auto achterlaten.
Volgende keer je raampje open laten staan, zodat er wat frisse lucht bij kan, dat is veel beter.

gravatar

Naar de Rotterdamse “Havenloods” bericht, zijn er tijdens de redding van waardevolle spullen, ook een baby van 8 maanden en twee Yorkshire terriers meegenomen. De ouders onderhandelen nu over het losgeld. De vader legt de prioriteit bij het gouden zakhorloge van zijn vader, daaraan zijn dierbare herinneringen verbonden. Een baby is zó bijgemaakt maar die twee Yorkshires waren stamboomkampioenen met verscheidene blue ribbons.

Reageer
gravatar

ze gaan een onderzoek in stellen,tjongejonge…… de toeschouwers langs de kant dachten dat ze naar een opname van “tobbedansen met hijskranen” stonden te kijken.

Reageer
gravatar

wat een heldendaad! arme spullen ook…. man man man. hoop dat de eigenaar er niet met een taakstrafje vanaf komt. aan de andere kant wat moet de schrik van de tomtom wel niet geweest zijn toen de portemonnee werdt weggegraaid! hoop dat ze nu samen en lekker koel ergens liggen

Reageer
gravatar

Ik ben geboren in de Aegidiusstr. In 1962. Toen was geluk nog heel gewoon en stond de voordeur open. Na 1975 is het de verkeerde kant op gegaan. De enige diecer iets van zegt is die gek van een Wilders. Helaas heeft hij wel gelijk.

Reageer
gravatar

Je heb een ruit moeten in gooien om te stelen , het geef jou niet het recht omdat ze in het zicht zijn om mee te nemen, maar voor slachtoffer zeer lax zou geen verzekering uitkeren.

Reageer
gravatar

hey yvonne, wel eerst het bericht ff lezen:
“sloeg een raampje in”, dus niks gooien.

en verder geldt nog altijd “wat je vindt mag je houden” en ik heb die dingen eerlijk gevonden.

Nog even doorgaan: het is niet “zeer lax” maar “laxeer” en nu moet ik heel snel even iets anders gaan doen. Doei !

gravatar

Wat overdreven zeg om te spreken van ‘de laffe eigenaar’…..Ik zou eerder zeggen ‘de stomme eigenaar’…..Verder lezen we niets over de afloop; de eigenaar kan op z`n minst verontwaardigd zijn dat ‘de redder in nood’ een raampje ingeslagen heeft!

Reageer
gravatar

De politie heeft de inbreker inmiddels opgepakt. Tot hun uiterste verbazing was het een blanke man met blond haar en hij werd dan ook onmiddellijk vrijgelaten.

De dader was op zijn beurt stomverbaasd dat de politie hem oppakte omdat hij dacht dat inbreken al jarenlang door de politie gedoogd werd.

Reageer
gravatar

Nou het zou mij niets kunnen schelen hoor. Laat die hete spullen maar gewoon liggen. Ik brand mijn fikkies er niet aan. Straks beweren ze nog dat je het wou stelen. Mij niet gezien.

Reageer
gravatar

De actie lijkt sympathiek. Toch ben ik hier niet echt van gediend: ik laat daarom altijd mijn hond in de auto om op mijn waardevolle spulletjes te passen.

Reageer
gravatar

Ik snap dit niet hoor als je nou zegt sla een raam in voor een hond of kind logisch. Maar voor spullen hij is toch zelf zo stom dat die het er in laat liggen? Kapot is kapot eigen domme schuld

Reageer
gravatar

Waarom zou je nou een raam inslaan voor een hond of een kind? Hebben die eigenaars of ouders nou juist al die moeite gedaan en meent zo’n ongenode bemoeial een ruit te moeten breken. Het zal je eigen hond of kind maar wezen!

Waar gaat het heen met ons vaderland?

gravatar

De politie heeft bekend gemaakt dat het hier om een lokhufter ging. De zogenaamde redder zit nu opgesloten, achter de tralies, in de nor, achter de stalen deuren van het cachot en kan de samenleving de eerstvolgende tien jaar geen kwaad meer berokkenen.

De politie sprak tevens haar enorme verbazing uit dat de dader niet van Marokkaanse afkomst was ‘alhoewel je zoiets nooit zeker kunt weten’ volgens de woordvoerder.

Reageer
gravatar

Lokhufters dus? Doordat een cake de plietsie opbelde omdat ze fietsendieven vermoedde hebben ze een kerel TOTAAL per ongeluk gevat met een halve kilo wiet op zijn fiets. De flikken lachten zich rot.

Ocharme die gast zeg.

gravatar

Nee nee nee, dit is niet gewoon diefstal.
Dit is een duidelijk voorbeeld van de bij sommige personen aanwezige buitengewone frustratietolerantie. Zeker met die hitte.

gravatar

Beste mw. van Hiernaast,

Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact met u te krijgen, zonder success. Ook op onze verzoeken contact op te nemen bent u niet ingegaan.

Helaas zijn wij genoodzaakt uw verzoek niet in behandeling te nemen. Het betreft hier uw verzoek om een IP-ban in te stellen aan het adres van Mr. Wiemersma, de Trollenverdelger, Joep, Margootje, Sorrie voor ‘hiernaast’, alsmede alle bijhorende aliassen.

Onze excuses voor het ongemak.

Reageer
gravatar

Wat een geluk voor de laffe eigenaar. Deze zou voor de rest van het leven getekend zijn geweest als de anonimus deze reddende actie niet had ondernomen.
Je zal het maar op je geweten hebben.

Reageer
gravatar

zijn- waren dit dan waardevolle spullen??? nou zie dat dan verkeert,en de verzekering kan dan zeker gaan betalen.wat een hufters heb je toch in nederland om auto inbraak zo makkelijk te maken.geen betaling van de verzekering-ook niet de schade aan de auto,laat deze oersoon de eigenaar daar maar zelf voor opdraaien,hij heeft schijnbaar toch geld genoeg.

Reageer
gravatar

Bedankt! Dit werpt een heel nieuw licht op het gebruik van leestekens, hoofdletters en spaties. Ik zal voortaan ook proberen om deze op willekeurige wijze in teksten te verwerken. Ook een mooi nieuw woord trouwens ‘oersoon’.

gravatar

niet Normaal hoe die. voorbijganger is een absolute held. maar Die TomtTom heeft ook een leven Hoe zouden jullie, het. Vinden -omIn een snikhete Auto te worden geachterlaten. Moesten ze ookeens, met jou doen. Hufter Goed gezegt Mario oersoon!

gravatar

Paradoxaal genoeg is het pas echt toevallig als zo’n toevallige voorbijganger niet toevallig in dezelfde buurt woont. Waar kansberekening het causaliteitsprincipe ontmoet.