Waarom Mark Rutte er altijd uitziet alsof hij net uit bad komt

‘Omdat hij altijd net uit bad komt’

Fris en fruitig: Mark Rutte ziet er altijd uit alsof hij net uit bad komt. Hoe kan dat? Volgens bronnen gaat onze premier zes keer per dag in bad.

Rutte heeft in elk vertrek waar hij frequent verblijft een Villeroy & Boch Squaro hoekbad met zwart paneel laten installeren. Zo kan hij altijd een powerbath nemen voor belangrijke overleggen. Ingewijden bevestigen dat lobbyisten die een wit voetje willen halen bij de premier hem het best een fles Kneipp Jeneverbes Badolie cadeau kunnen doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb me laten vertellen dat ie niet alleen z’n neushaar knipt maar ook elke dag een stukje neus afknipt omdat ie maar blijft groeien.

Reageer
gravatar

Hopelijk beginnen blote vrouwen er geen klodders mayonnaise naar te smijten gelijk naar onze Charlouis. Maar hij heeft geen kletskop. Dat scheelt qua leute een stuk.

Reageer
gravatar

Je kunt van onze jeune premier zeggen wat je wilt: hij mag stinkende leugens verkopen, maar hij is altijd okselfris. Hij móet wel: 6 x per dag krijgt hij inspectie van zijn moeder en van die troela Van Miltenburg (VVD-Kamervoorzitster). Toch zit er volgens de SP een chlorineus visluchtje aan zijn integriteit. Zulks zeggen ze ook van Alexander Pechtold maar ook die wijkt niet van zijn zetel (tót hij directeur wordt van ABN-AMRO)

Reageer
gravatar

Het gerucht gaat dat die baden alleen zijn om de aandacht af te leiden van stelselmatig epo-gebruik en bloeddoping.

Het is wachten op de eerste regeringsleider die positief wordt getest na de bovenmenselijke prestaties op de eurotop – een normaal mens wordt al moe van 1 uur vergaderen, dus het kan niet anders dan dat de regeringsleiders flink wat doping tot zich hadden genomen, bij 17 uur vergaderen.

Reageer
gravatar

Innerlijke hygiëne wordt vaak gecompenseerd door een overdreven accent op uiterlijke hygiëne.

Stink er niet in.

Reageer
gravatar

Rutte en zijn maatjes zijn begonnen met pesten. Alleen onze inkomsten flink beperken was niet genoeg, maar ook nog lekker allerlei kosten opdrijven, ha-ha, hebben wij die domme burgers effe tuk. En een aai over onze bol van de EU, wat wil je nog meer ?

gravatar

Zoals de oude romein Pontius Pilatus alleen maar zijn handen in onschuld hoefde te wassen, moet Mark Rutte keer op keer zijn hele lijf in onschuld wassen. Misschien vanwege pikzwarte bezuinigingen, om een wit voetje bij de EU te halen ?

Reageer
gravatar

Eigenlijk moet ik gaan eten koken, maar als de Speld mij de gelegenheid biedt onze premier te pesten, kan ik dat niet uitstellen.
Dus bij deze: Mark is nooit droog achter de oren en een echte bad-eend. Nog redelijk mild, dus, maar het moest ook even snel. Misschien later meer en dan echt vals.

Reageer
gravatar

Echt, hè? Hoop jij ook zo, dat hij eens verstrikt raakt tussen de haren in het zeefje en dat zijn moeder dan dat zeefje schoonmaakt en heel niet doorheeft dat zij eigenhandig haar zoontje in de vuilbak kiepert?

gravatar

Dit vind ik dus echt niet kunnen. Schandalig. En dat in deze tijden? Iedereen weet toch dat zwarte panelen bij hoekbaden enorm kitcherig en overdone zijn??!

Reageer
gravatar

Ik kan der met de pet niet bij. Al jaren ben ik aan t sparen voor zo’n Villeroy hoekbad maar iedere keer maakt de regering dat ik mijn spaargeld moet aanspreken. Die 1000 euro’s due Mark me jaren terug cash beloofde zouden me een eind op weg helpen de nare zurige smaak van dit kabinet weg te wassen. Maar Mark schendt wel meer beloftes. Nu gaat mijn badkuip weer naar Griekenland!

Reageer
gravatar

door dit soort uitspraken wordt de man in Mark natuurlijk enorm uitgedaagd, hij zal er dan ook alles aan doen om jou voor zich te winnen….(we volgen het verloop wel via RTL boelevaar, Story, Prive enz)

gravatar

Ja tuurlijk heeft hij dat!!! Van onze belastingcenten!!
Dit is toch niet te geloven met die arrogante grijns op die gewassen bek van hem.
Er zijn mensen in nederland die niet eens een warme douche hebben

Reageer
gravatar

Kinderen in Afrika konden dat bad eten! >:c Wat zonde nou… Gelukkig ruikt u nog altijd naar azijn en pis. ^-^