Hartverscheurend: deze man is al z’n hele leven Harry Mens

Beelden gaan door merg en been!

Sommige mensen zit het ook nooit eens mee. Deze man is al z’n hele leven Harry Mens. 68 jaar geleden zag de Lissenaar het levenslicht en sindsdien is hij Harry Mens. Hartverscheurend!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daarom leest Harry ook altijd uit zijn portfoliootje. Als hij dat niet bij zIch heeft houdt hij op te bestaan. Nu te koop, het “Harry Mens Portfolio”. U leest het en Harry staat uit.

Reageer
gravatar

Maar welk soort mens is Harry ? Een homo sapiens is niet waarschijnlijk, maar wellicht een homo erectus of een homo neanderthalis ?

Reageer
gravatar

Let wel: Harry heeft bij zijn inval in medialand geen enkele hulp gehad van de illustere VVD-godfathers als Hans Wiegel en Hans (“rechterhand hoog!”) van Baalen, cijferfluisteraar Robin van Linschoten of Kapo Henk Blok. Harry Mens heeft zijn Business-Classje helemaal alleen van de grond getild, nou ja samen met zijn muze Suze en zijn Bentley Carnage. Hij verzamelt 1 x per week 40 rovers rond zijn dis, ze eten en drinken er goed van en álles is fiscaal aftrekbaar. Slim of niet? Nou jij weer!

Reageer
gravatar

Als jochie liet hij zich in zijn Dagobert Duck pyamaatje betalen door zijn moeder als ze een knuffel wilde van kleine Harry. Nu zoveel jaar later eist Harry smartengeld van zichzelf omdat volgens hem zijn geldbeluste karakter zijn sociale ontwikkeling heeft belemmerd.. Hij heeft hiervoor een advocaat ingeschakeld.
Zijn motto : Voor niks gaat de zon op.

Reageer
gravatar

” deze man is al z’n hele leven Harry Mens”..we kennen Harry als een echte doorzetter en mogen er dus van uitgaan dat hij dan ook de rest van zijn leven Harry Mens zal blijven

Reageer
gravatar

Deze man heeft het zo zwaar. Het makelaarsexamen was zo moeilijk dat hij de examenvragen opkocht. Een wurgcontract met RTL tot de dood er op volgt. Allemaal foute financiële ‘deskundigen’ die onaangekondigd bij je langskomen en flauwe moppen zitten te tappen. En de plannen voor een crematorium (Waar al uw beleggingen in rook opgaan!) komen maar niet van de grond. Daarom moet hij voorlopig blijven leven.

Reageer
gravatar

Harry is een ‘gutmensch’ , iemand die een ander wat gunt. Bijvoorbeeld de beginnend ondernemers die tegen een habbekrats, want dat is 5000 Euri, in zijn door bejaarde beleggers bekeken programma hun met geleend geld uit de grond gestampt bedrijfje mogen promoten.
Nee, die Harry die komt er wel.

gravatar

Gossie dat is nou ook toevallig. Ik ben Marg00tje en ook al een klein tijdje aanwezig op deze aardkloot. En ik zag het levenslicht in mijn kleine stadje. Is dat ook niet hartverscheurend?

Reageer