Oplossing Griekenland nabij: Tsipras noemt Merkel ‘Oost-Duits varken’

Persoonlijke aanvallen werpen vruchten af

Met de inzet van persoonlijke aanvallen komt een oplossing in de crisis rond Griekenland eindelijk in zicht. Nadat de Griekse premier Alexis Tsipras gisteravond de Duitse bondskanselier Angela Merkel
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is nogal rigoureus; de bakermat van de Europese beschaving oplossen in: wat? drank? drugs? liberalisme? belastingvrijdom? WIJ zijn toch al ERKEND Top Vijf belastingparadijs, naast Zwitserland, Monaco, Kaaiman Eilanden en Curacao? Aan goedkope Drachme-concurrentie is geen behoefte, dat vermindert onze internationale concurrentie-positie in die industrietak. Griekenland is de favoriete vakantiebestemming van Jeettje, die zal niet blij zijn met een “opgelost” Griekenland. Grexit?.

gravatar

Vooruit, ik zal maar weer reageren op dit halfzachte artikel van die maffe Sake en Steven.
Wat kan je anders met die mallotige Speld-site ?
Overigens is de beschrijving van Frau Merkel griezelig reëel.

Reageer
gravatar

Ik mag hopen dat Tsipras die persoonlijke aanvallen wel in het Duits heeft gedaan. Dat bekt toch een stuk beter dan dat halfzachte Nederlands. Hoe zou dit overigens in het Grieks klinken?

Reageer
gravatar

Ach, wat heerlijk, de Nederlandse cultuur eindelijk doorgedrongen in Europa. Elkaar direct en ongezouten de waarheid zeggen zo kennen we onze medeburgers weer. Nu nog over de Nederlandse polltici: wat te zeggen van Opstelten? Stotterende bejaarde met lekkend geheugen? Teeven? Leugenaar in dienst van de grootverdienende crimineel? Snotneus Jesse Klaver? Heerlijk, we zijn weer thuis!!

Reageer