De EO maakte van hem een presentator

Omroep manipuleerde beelden van pratende man

De EO heeft opnames van een pratende man zo gemonteerd dat het lijkt alsof hij een presentator is. In werkelijkheid voerde de man een volkomen onschuldig gesprek met bekende Nederlanders. Hij is door de uitzending in de problemen geraakt: “Ik krijg op sociale media hatelijke opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd.” De EO betreurt de gang van zaken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij van de EO betreuren de gang van zaken helemaal niet! Wéér eens zo’n reportage van de Speld waarbij de waarheid geweld aangedaan wordt!

De man praatte omdat hij dat wilde en niet omdat hij tevoren een flesje Pleegzuster Bloedwijn van opmerkelijk bouquet had moeten opdrinken.

Reageer
gravatar

De EO betreurt de gang van zaken, maar onderneemt er niets tegen. “Nee,” aldus een woordvoerder, “we zenden het gewoon nog een keer uit.”

Reageer
gravatar

Discussie vertroebelen, ik had niet anders verwacht van De Speld. Niets anders dan een stuk gereedschap om valse bedoelingen te maskeren. Ik vermoedde al dat er iets mis was nadat ik zag dat De Speld NOOIT GRAPPIG is en was.

Reageer
gravatar

Erg vervelend voor je om via sociale media hatelijke opmerkingen te krijgen. Dat kan toch veel beter via de Speld gebeuren. Vuile gore #@&@#$$# EO-oelewapper die je bent

Reageer