Inheemse doelgroep ontdekt

Segment zeer interessant voor verkoop kantoorartikelen

Een expeditie van Rotterdamse marketingantropologen heeft vandaag in de oerbossen van Exloo in Drenthe een inheemse doelgroep ontdekt. De studenten stuitten tijdens een stageopdracht op het nooit eerder beschreven segment.

De doelgroep bestaat uit mannen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. De mannen hebben een geslacht, een leeftijd, een sociaal-economische status en een opleidingsniveau. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor de afzet van een partij pallets met hoogwaardige kantoorartikelen.

Communicatie met de doelgroep is vooralsnog niet eenvoudig, maar volgens marketingantropoloog Maurits de Bock maakt het team zichtbaar vorderingen: “Met onze verrassende en soms prikkelende content weten we deze doelgroep steeds beter te bereiken. We hebben de juiste kanalen al geselecteerd. Als we ook nog de juiste tone of voice te pakken krijgen, slagen we er zeker in om ze een positief gevoel te geven bij ons innovatieve product.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De ontdekking van deze inheemse doelgroep blijkt nu een hoax. Een ludiek interuniversitair afstudeerproject van studenten van Landbouwuniversiteit Wageningen i.s.m. werkloze Rotterdamse antropologen en marketeers van HBO-universiteit Nijenrode.
Gemeentebestuur en VVV van Exloo verleenden medewerking om het toeristenverkeer rond de oerbossen op gang te brengen. In dat kader werden tevens alle hunebedden opnieuw opgemaakt en ontdaan van graffiti-tags.

Reageer
gravatar

Waarde mevrouw Wouterson: u raakt klaarblijkelijk (m.b.t uw ontbijt) nogal fallisch geïnspireerd door de nieuw ontdekte subssoort “Homo Pythecanthropi quasi erectï novo Exlodus”.
Niettemin wijs ik u er op dat het nuttigen van ongewassen gestampte genitalia weliswaar niet direct leidt tot seksueel overdraagbare aandoeningen, maar wel gevaar oplevert voor de slokdarm: “Oesofagitis genitalus simplex”; een vervelende kwaal die noodzaakt tot langdurig gebruik van maagzuurremmers en…

gravatar

De zojuist ontdekte sub-soort is de Homo Penis Agraricus, genetisch verwant aan de Noord-Amerikaanse Bigfoot en de Tibetaanse Yeti. Men plant zich ongeslachtelijk voort. Dit species ontkwam tot dusver aan exploratie door het Early Warning-instinct. Men communiceert onderling in mono-syllaben en expliciete motoriek. Exloo is met onmiddellijke ingang tot beschermd natuurreservaat verklaard door minister Plastiek en Monumentenzorg.

Reageer
gravatar

Mensen, dat jullie dit niet zien!!! Dit is de winnende Paasbult van Espelo met zijn schare bouwers er voor!

De kantoorartikelen hebben ze allang verpatst, en die pallets willen branden als een fakkel.
Ik zie een grote overeenkomst tussen Espelo en Meppel. Ik ksn het mis hebben, maar…..

Reageer
gravatar

Hoe allergisch moet je zijn voor Pasen om er zo’n bult van te krijgen?
Gewoon broddelwerk van die marketingantropologen, een beetje meer initiatief en dan hadden ze ontdekt dat achter deze mannelijke doelgroep een vrouwelijke doelgroep schuil gaat, waar grote hoeveelheden bloemetjesjurken en gebreide onderbroeken afgezet kunnen worden.

gravatar

De afzet van de Apple Watch onder de inheemse bevolking is van belang. Met spiegeltjes kregen ze de neger eronder, voor de slavernij. Dat recept voldoet hier echter niet.

Reageer
gravatar

D’r hoeft hier maar één gammel redactiestukje over een een godvergeten oord in te staan, of het wordt een hype in De Speld. Waarom nooit eens wat nieuws over de stedelijke mocro-mafia in Buitenveldert, Slotervaart. Wassenaar, Aerdenhout of in ‘t Gooi? Worden daar nooit echtgenotes geslagen en drugsdealers geript?

gravatar

Laten we hopen dat deze doelgroep een beschermde status krijgt, en dat niet hele hordes anthropologen en toeristen Exloo gaan overspoelen.
Mijn vermoeden is trouwens dat dezelfde doelgroep ook positieve micro-uitbarstingen van emotie vertoont bij het aanschouwen van gereedsschapskisten en hoge-druk spuiten.

Reageer
gravatar

En wat dacht je van die kuttige bladblazers, waarmee menig Vinex-bewoner z’n postzegeltuintje binnen een half uur met veel lawaai zogenaamd schoonblaast? En dat terwijl je met een bezem binnen vijf minuten klaar bent!

gravatar

Laten we hopen dat deze beschermde status een doelgroep krijgtm en dat niet hele hordes gereedschapskisten en hoge-druk spuiten Exloo gaan overspoelen.
Mijn vermoeden is trouwens dat dezelfde emotie ook positieve micro-uitbarstingen van doelgroep vertoont bij het aanschouwen van anthropologen en toeristen.

gravatar

Den heer Waggel,

Gij versgtoort alhier alsch sodanigh behoorlijck den sondagsche rust. U dient vandaegh enkel den Heere te loven.

Desmorghen kunt gij uw gangh weer gaen.