Morgen in de krant, nu al hier te lezen: megatsunami treft West-Europa

Alvast een voorproefje

Grote delen van West-Europa en het oosten van de Verenigde Staten zijn in de nacht van 12 op 13 mei weggevaagd. Een vulkaanuitbarsting op La Palma heeft een megatsunami veroorzaakt die de gehele westerse wereld heeft getroffen.

Morgen leest u het hele verhaal exclusief op De Speld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Da’s toch triest voor al die (Noord-) Afrikaanse bootvluchtelingen die net onderweg zijn gegaan om hier hun schaapjes op het droge te krijgen; van ‘brandend zand ‘ naar overdosis zout bluswater en voor Nederlandse ZZP’ers en uitkeringsafhankelijken, dat de Dag des Oordeels zo vroeg valt in het jaar dat de uitbetaling van het vakantiegeld in de soep loopt. Gerrit Zalm had nog zo gerekend op een hogere bonus. Nou moet de hele familie Zalm weer aan een krantenwijk. Arme donders,

Reageer
gravatar

In ieder geval zouden de bokken van de schapen worden gescheiden, maar over de geiten wordt niet gesproken en al helemaal niet over de zalmen.
Vreemd dat er eerst wordt gezegd: “oordeelt niet opdat u niet geoordeeld worde” en nu een dag des oordeels ? Mooi niet en zeker niet voordat we ons vakantiegeld hebben ontvangen.

gravatar

Het is een hele toer geweest maar ik heb de tsunami kunnen stoppen. dat die zou komen stond vast, anders was het hier niet gepubliceerd. dat is duidelijk. Dit soort kunstjes moeten niet te vaak uitgehaald worden. dat kost me teveel energie.

Reageer
gravatar

Nee, ik heb ook niets gezien, maar misschien was het een mini-tsunami in Madurodam waarvan de plaatselijke mussen zich kapot zijn geschrokken. Werk aan de winkel voor de Dierenbescherming.

gravatar

Altijd die negatieve berichten, vermeld er even bij dat er vannacht wel 2 jonge poesjes gered zijn, die dreigde te verdrinken!

Reageer
gravatar

Als een razende ben ik naar de Hornbach gerend om hout te komen en nu heb ik me toch een mooie boot gebouwd. Helaas ontbreekt de tijd om allerlei dieren mee te nemen, maar alleen mijn familie is wel even genoeg.

Reageer
gravatar

Ook een ark van Noach
Koop je bij de Hornbach!

En dat van die dieren is niet zo erg. Je hebt vast ook wel genoeg vreemde vogels in je familie.

gravatar

Behalve mijn man, die kan timmeren als een razende, zijn er geen vreemde vogels in de familie, hoor.

gravatar

Hoi Syssy,

Geen punt joh, en die gladiolen komen wel op.

Nieuwspaal dus?

Nâh nâh zeg, gènag dááhreau, en d’r valt èndellék weah es wâ té grènzé.

Thanks!

gravatar

Bedoelen jullie wellicht in de nacht van 13 op 14 mei, want ik heb nog steeds droge voeten !?
In ieder geval bedankt voor de tip. Kan ik vannacht voor alle zekerheid in de rubberboot gaan slapen met alvast de zuidwester op.

Reageer
gravatar

Kunnen we niet alvast preventief gaan dweilen en opnieuw opbouwen? Met zoveel water in aantocht heeft de brandweer in Moerdijk vandaag toch weinig te doen.

Reageer
gravatar

De megatsunami betrof een stortvloed aan vluchtelingen in mini-arken van het merk Noah. Geert Wilders heeft hoogstpersoonlijk een vinger in de dijk gestoken, daartoe aangespoord door Corrie van hiernaast. Helaas, het mocht niet baten. Vanaf morgen 13.00 uur beginnen de onthoofdingen op de pier van Scheveningen. De politie verzoekt een ieder kalm te blijven, en niet voor te dringen. Houd uw hoofd erbij: er zijn messen genoeg…..

Reageer
gravatar

Ja, maar het zal vooral te merken zijn aan Sail Amsterdam, dat zal worden veranderd in Sail Berlijn.