Hier komt deze zomer geen festival

Ga los op de afwezigheid van wereld's bekendste DJ's

Nu is dit nog een rustige omgeving met een mooi stukje water, maar in de zomer wordt het niet omgetoverd tot een festival!

Geniet van de ondergaande zon terwijl je helemaal losgaat op de schitterende afwezigheid van ‘s werelds bekendste dj’s en artiesten die zelden ergens niet te zien zijn, zoals Nielson. Ervaar de unieke beleving van het gebrek aan een festival, een kans die je niet mag laten lopen!

Bestel nu je kaarten en wees er snel bij, want vol=vol. Geen festival: mis het niet!

Let op: koop alleen kaarten via het officiële verkoopkanaal, veel mensen betalen te veel voor geen festival


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie mist een uitblijvend festival als er al dagen poppenkast is op Het Binnenhof, afgewisseld met volkstheater in de Tweede Kamer, onder bezielende leiding van Beppie Miltenburg en onder regie van kunstenmaker Mark Rutte en diens sidekick Halvarine Zoolstra. Een jolige voorstelling over lippendienst aan humaniteit jegens drenkelingen, opgevrolijkt door cameo’s (betaalde gastoptredens) van het danstheater van Lodewijk Asscher en diens choreograaf Diederik Samson

Reageer
gravatar

Ik kwam gisteren door het Dijkwater bij Sir (op Schouwen-Duiveland) waar ik twee fotografen zag die me vertelden me dat de natuur in Zeeland snel achteruitgaat en dat ze in het Grevelingenmeer nu weer van plan zijn twaalf eilanden aan te leggen voor ‘die patsers’. Achter Sirjansland waren ze ook al bezig het Westland verder uit te breiden. Maar in ieder geval zal er dit jaar weer Concert at Sea zijn op de Brouwersdam. Zo begrijpen we de betekenis van ‘Brouwers’dam beter.

Reageer
gravatar

BAS BÊTA.
Ik heb daar vorig jaar nog een verrekijker van een vogelaar cadeau gehad daar, ik vond het wat veel, maar hij stond erop dat ik hem aannam.

gravatar

De Ramp wordt vaak verkeerd begrepen, het was een model voor de hele wereld. En daar is nu eenmaal niets aan te doen, dat ligt aan CO2.

Lekker pilsje erbij. En op vakantie.

gravatar

Cora,
Je moet niet zo negatief doen, joh. Het gaat om jezelf tenslotte, denk eens aan een cursus positief denken, tegen de zondvloed. Als vrouw moet je altijd in jezelf blijven geloven. Denk maar zo: het zit in mezelf. Je moet je nooit een negatief zelfbeeld laten aanpraten. Altijd in jezelf blijven geloven! Er zijn ook oefeningen voor. Denk naast een leuke oogschaduw eens aan een nieuw geurtje op, of een ander standje bij het vrijen. Kom anders een keer een Rondje Dreischor doen.

gravatar

Dreischor: DE vestigingsplaats van de Maitreya? Zoals Vlodrop dat is voor de Maharisji Yogi? Dus allen op naar Dreischor voor een handtekening van de Maitreya.

gravatar

Hier trappen we met z’n allen vreselijk in, want is de Speld een serieus medium ? Nee toch ? Dus als de Speld zegt dat daar geen festival komt, komt er juist wel een festival met een hoop lawaai, rommel en drugs. Wee ons. Waar is deze plek trouwens ?

Reageer
gravatar

Deze plek ligt vlakbij Donetsk in betwist gebied. Ik wens u er veel plezier toe.

Het festival zal van 2 tot 6 juli niet gehouden worden, daarna ziet men weer verder.

gravatar

Doe het a.u.b. niet er broeden zeldzame vogels en er is onlangs een korenwolf gesignaleerd.

Zingt u liever in een bunker of alleen in een luchtballon op 8.000 meter.

Maar, zing eigenlijk liever niet, ga gewoon dood dat is het beste voor iedereen.

gravatar

Misschien een ideetje: zoals de bard uit Asterix en Obelix die -bij de gezamenlijk maaltijd aan het eind van elk avontuur- het zingen en harp spelen onmogelijk wordt gemaakt. Meestal gebonden en gemuilkorfd in de centrale eik op het dorpsplein. Maar wel zodanig dat hij het volgende avontuur weer “in stijl” kan meemaken. Dries moet natuurlijk niet in bedrijfskleding (die oorverdovend gele zwembroek) worden gepositioneerd, trek ‘m desnoods een Volendammer 3-J (of 3-D of 3-DJ) broek aan.

gravatar

Om de sfeer niet te verpesten zullen er wel een paar vrachtwagens vuilnis worden gedeponeerd en ook zal het tijdens die dagen droog zijn.

‘We willen het publiek niet alles ontnemen’ verklaarde burgemeester Holmaat aan een plaatselijk dagblad.

Reageer
gravatar

Sander,

Dergelijke festivals zijn er overal in ons land. Zelfs in Meppel en Apelfoort! Dat wil toch wat zeggen.

Het gevolg is dat er veel te weinig mannen zijn die lijken op Gordon, Guus Meeuwis, Rene Froger, Frans Bauer en Marco Borsato en ook nog eens maat kunnen houden en rare teksten kunnen onthouden.

gravatar

Eindelijk iemand als de geachte muzikant die over het meer dan geweldige Apelfoorts festival begint. Ongeëvenaarde schoonheid valt daar te zien en beluisteren, komt allen!!

gravatar

Kom niet naar Apelfoort of Amersdoorn, want er is echt niets aan ! Weinig herrie, redelijk schoon en vervelende controles op drugs en andere ongein.
Blijf liever thuis en maak daar een pokkenherrie, smijt alle vuilnisbakken over de vloer leeg en ga je te buiten aan alcohol, roken, drugs, seks en etenswaren met veel suiker en zout. Dat is pas lol en ook nog gratis toegang.

gravatar

Nee he!

Dat wordt weer een flinke discussie hier tussen de festival- en niet-festival-ontkenners.

Erken toch eens gewoon dat jullie het niet eens worden en laat mekaar gewoon in jullie waarde!

Reageer
gravatar

Mijn allerliefste vriendin Goedele,

Wat late gij mij nou horen? Nooit niet ene broekske aan onderaan uwe welgeorkestreerde lijfke! Maar awel zunne, hoe gaat nu met uwe rooie lek? Andersgezegd: hoe houde gij uwe Tenalady op zunne locatie?

gravatar

Hier een treffend specimen hoe in De Speld álle organische en levensbeschouwelijke aspecten aan bod komen. “Onze” (want langzamerhand tot Openbaar Kunstbezit uitgegroeide) Goedele in boeiende dialoog met onze vaste porno-foon: de Heer Viesman MBA, MBE. De Speld biedt elck wat wils, zwaarmoedige verhalen voor bij de Centrale Verwarming, flitsende oneliners, onbegrijpelijk teksten die pas in een volgend leven hun betekenis zullen ontvouwen, generieke ideeën, SM-adviezen, roept u maar

gravatar

Ja, ook duidelijk overzicht op die flyer van de accommodaties en het programma van het main-stage.

Enig idee hoe het is geregeld met drugsscreening? Geen evenement waarbij iedereen niet strak staat lijkt me ook wel eens wat.

gravatar

Joep,

Oorverdovende stilte? Dan ken je het enorme aantal dagjesmensen niet, dat op het laatste stukje ongerepte natuur afkomt. Zie verder het bericht van mijn broertje onder #1.

gravatar

Morgen Plien,

Die dagjesmensen ken ik inderdaad niet.
Zou je ze misschien even kunnen voorstellen?