Naamtest: Jesse Klaver

Zijn naam betekent 'Snotneus'. Wat betekent jouw naam?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fons; de dragers van zware financiële zakken wegen globaal twee keer de helft van hun monetaire gewicht. Als we het gewicht van hun dienstauto en hun goedkope hypotheek daar bijtellen, dan vele malen meer. Financiële zwaargewichten torsen dus naast hun eigen gewicht ook het gewicht van hun primaire arbeidsvoorwaarden, bonussen en secundaire “voorzieningen”. Snap je nu, hoe zwaar deze mensen zijn belast en hoe, ter compensatie, zij moreel en fiscaal ‘ontlast’ dienen te worden?

gravatar

Onze naam betekent: “Groots”

Alles wat WE zeggen is fantastisch, insprirerend en verlichtend. Mensen zien in Ons de mogelijke nieuwe messias. Mensen zouden vaker naar Ons moeten luisteren.

Reageer
gravatar

“Grootse” Mart Smeets, als je wilt zetten we je bij de komende tussentijdse verkiezingen op een verkiesbare plaats, als lijstduwer; het lijst-trekken laten we graag over aan atletische jongeren zoals Mark Rutte of Halve Zijlstra. Henk Kamp doet niet mee, die liep een geestelijke hernia op bij het neerslaan van opstandige Gas-Groningers. Een nieuwe messias in onze gelederen kán stemmen trekken van CDA en PvdA, die het vertrouwen in hun messia (mv) Buma en Samson recent verloren.

gravatar

WE zijn alleen beschikbaar voor het lijsttrekkerschap, partijvoorzitterschap of fractieleiderschap. Enige ondergeschikte functie is uiteraard onder Ons niveau.

gravatar

Nou we het er toch over hebben: financiële zwaargewichten zijn NIET van een andere planeet, noch melaats. Het zijn integendeel zeer aardse, zelfzorgende en zelfopofferende gewichtheffers die dagelijks de last van een torenhoog inkomen, duizelingwekkende bonussen en zwaar op de maag liggende zakenlunches met geloofs- en soortgenoten moeten torsen. Deze groep weldoeners DOET iets voor ons land; het gemiddelde inkomen opjagen. Ik wil geen kwaad meer horen over altruïsten. Basta

Reageer
gravatar

Jouw naam betekend: FOUTJE

Niet zo zeer van je ouders maar meer wat betreft spelling. Jij maakt vrij veel spelfouten, met name ‘dt’ fouten. Daarnaast gebruik je caps lock vrij overbodig.

gravatar

Goed nieuws vandaag: naar zojuist bekend is geworden werkt het algoritme dat a-selectief reacties uitsloot, nu op de juiste manier, volkomen selectief. Op vooraf ingevoerde IP-nummers. Dus als er weer bijdragen op ontmoedigende wijze zoekraken, weet dan dat u gezien bent. Verandering van schuilnaam helpt dus niet meer voor het schoelje dat non-sens met non-fiction verwisselt en in deze kolommen tracht te slijten.

Reageer
gravatar

Als wij dit zien, zijn we dus niet gezien.
Als wij dit niet zien, verven wij ons scherm selectief zwart op de plaats waar Speldartikels plegen te verschijnen.

gravatar

Fons de Poel van verderf heeft kennelijk last van Islamitisering van de ABN AMRROVERS. Of was t nou demonisering?Ach t zal me worst wezen (Halal dan wel he). Wat n over het paard getilde onzuivere hansworst met n 18e eeuwse leren ABNAMROVERS dildo up his a..
Het is gewoon tijd dat er perk en paal wordt gesteld aan zgn management salarissen. Vooral aan de paal lijkt me wat en dan gooien met van alles en nog wat.
Weg met Fons. Weg met corrupte en zakkenvullerige managers en directieleden.

Reageer
gravatar

‘ Er zijn nuances. Er is een grijs gebied . Daarover zijn wij nu gesprekken aan het voeren.’

Wat? Een grijs gebied? Er zijn wel vijftig tinten grijs!

Reageer
gravatar

Arme zangeres….. Speciaal voor jou: de “zonder naam”-test!

Je ontbeert elk talent maar zet toch stug door. Met geneuzel over zaken als “Ach vader-lief”, “Costa del Sol, tingelingeling”, “Mandolinen zongen zacht” en “Mexicoooo” wist je toch nog miljoenen in onverwachte vervoering te brengen. Je was een meedogenloze doorzetter en zeurkous, met de genen van een hamster, de koppigheid van een muilezel, en de stem van een grafspreker….

Goed zo?!

gravatar

Beste Ivo, je doet jezelf tekort – doe het in het gevlekt Portugees:

Você não tem qualquer talento, mas fazer ainda obstinadamente. Com postura sobre coisas como “Ah, pai querido”, “Costa del Sol, Tingelingeling”, “Mandolinen cantou baixinho” e “Mexicoooo” você ainda conseguiu trazer milhões em êxtase inesperado. Você era um cavador cruel e nag, com os genes de um hamster, a teimosia de uma mula, e a voz de um alto-falante … sepultura.

gravatar

Fons de Poel
Jouw naam betekent: ABN-Amro medewerker

Ja, je kunt wel quasi-objectief een programma gaan presenteren, zelfs bij de vermaledijde “linkse omroepen”, maar je blijft voor altijd aan de ABN-Amro verbonden.

Reageer