Speltcocaïne verovert Amsterdamse nachtleven

'Healthy hard gaan' nieuwste hype in hoofdstad

Het is dé nieuwe hype in het Amsterdamse nachtleven: healthy hard gaan. Discotheken in de hoofdstad weten zich geen raad met de hoeveelheden speltcocaïne die op de dansvloer verhandeld worden.

Drugsdealer David Z. kwam op het idee om cocaïne met spelt te versnijden nadat zijn negentienjarige nichtje in het ziekenhuis belandde na een overdosis normale cocaïne. Zijn healthy drugs werden binnen no-time een enorme hit in het Amsterdamse uitgaanscircuit. “Jonge, hippe mensen gaan steeds bewuster snuiven. Met eiwitrijke speltcocaïne krijg je bij de high boordevol vezels binnen.”

De 23-jarige Gwen van Raamsdonk gebruikt sinds enkele maanden speltcocaïne. “Ik was nooit zo van de drugs, maar hier zit spelt in. Mijn stoelgang loopt als een tierelier, en ik voel me veel fitter nu.”

Niet iedereen is overtuigd van de gezondheidsvoordelen die speltcocaïne te bieden heeft. Volgens het KRO-programma de Keuringsdienst van Waarde is speltcocaïne niet veel gezonder dan chiazaadcocaine of roggecocaïne. Drugsdealer David Z. laat zich door die kritiek niet afremmen. Hij overweegt na het overweldigende succes van z’n speltcocaïne ook om xtc-pillen met gojibessensmaak te verkopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

David Z. kan altijd nog zeggen dat hij experimenteerde met bruine basterdsuiker als placebo voor bruine coke en dat een leverancier deze biologische suiker stiekem had vervangen door Speltcocaïne uit de Natuurwinkel. Jammer dat Fred Teven nu geen crimefightende staatssecretaris meer is, anders had David Z. nog een interessante deal kunnen sluiten.

Reageer
gravatar

Van drugs moet ik niks hebben, begrijp niet dat mensen het gebruiken. Van mij mogen gebruikers hard aangepakt worden.

In plaats van cocaïne een healthy image geven kunnen ze gebruikers beter laten ervaren waar de cocaïne vandaan komt.

Dat is uit de kont van een zwarte Surinamer. Wanneer je de neus van een gebruiker een uur lang in de kont van een Surinamer houdt dan zal hij zijn leven lang geen cocaïne meer gebruiken.

Dat zal ze leren!

Corrie.

Reageer
gravatar

Een uur lang met de neus in een zwarte Surinamer? Niet bij witte Surinamers, of lichtbruine als Desi Bouterse? Desi is zelf bekend in de drugswereld (als Witwasneusje) én via zijn zoon die nu in de USA DEA- gastvrijheid geniet.
En dan die onduidelijke plaatsing: zwarte Surinamers komen voor in Nederland én Suriname, moet de voorgestelde neus-therapie nu in Suriname plaatsvinden of in Nederland? Edith Schippers zal dit zeker niet in het basispakket opnemen, zelfs niet voor VVD’ers.

gravatar

Dat is nou weer discriminatie ! Waarom alleen cocaïne en niet heroïne of XTC ? Het is wel duidelijk dat Corrie er geen verstand van heeft en niet verder komt dan zich lazarus slurpen aan advocaat.
Vol met eigeel en waar denk je dat de eieren uit komen ? Surinaamse kippen, misschien ? Oké, deze grap heeft een baard van hier tot Paramaribo, maar het moest even.

gravatar

Ja ja, daar heb je Outsider weer met zijn verhaaltjes afkomstig uit zijn immense vat gevuld met weetjes, zinloze weetjes.

En jaja daar heb je weer zo’n linkse gast die bij elk voorstel de hele mikmak erbij haalt zodat er van een concrete oplossing niets terecht komt.

Schrijnende kenmerken van linkse gekkies zijn kortzichtige aannames en vooroordelen. Zo zou ik me volgens Jaja lazarus slurpen aan advocaat.

Advocaat vind ik niet lekker, geef mij maar een glaasje port.

Corrie.

gravatar

Corrie toch, begon jij niet zelf met het adviseren van de Zwart-Surinaamse “afkick-therapie” voor cocaïne-snuivers? Je bent je jammer genoeg zelf niet bewust van het dwangneurotische aspect van die anale fixatie, jammer. Heb je toevallig ook wel eens beroepsmatige duinwandelingen met zwarte cliënten? Ik ben erg benieuwd hoe je tot die uitzonderlijke combinatie van ‘zwart’ en ‘kontgaten’ komt. Dat kán verklaren waarom je in De Speld de “Kiss my ass” attitude aanhangt. Met vr. gr.

gravatar

U bent geknipt voor het litmaatsgap van de “Stigting Intelligente Nederlantse Taalsimplifikatie” (SINT). U kent tog wel onze slogans: “Dété, weg ermee” en “versimpel onze taal; jei ook”.
Ons niewste programmapunt is het elimineren van “de” en “het’. Als kompromis stellen we “det” voor, maar de Simplifikatieraat moet het nog goetkeuren.

gravatar

Is toch duidelijk dat dit weer bedacht is door idioten uit dat jodenhol 020. Niets is die debielen te dol om zich voor een vergankelijk minuutje zogenaamd “godenzoon” te voelen. Addergebroed past als term echter beter!

Reageer
gravatar

Wat, zijn er al 020 jodenholen ? Is “de stem des volks” niet in de war met het aantal neanderthalerholen ? Pas op, want voor je het weet komt het anti-semitisch over en berg je dan maar.

gravatar

ik snap dat de vooruitgang niet te stoppen is. Weemoedig denk ik toch terug aan de tijd dat er samen naalden werden gedeeld in smoezelige steegjes, in afwachting op je volgend vervuilde shot. Misschien niet zo gezond, wel kicken.

Reageer
gravatar

Het is gewoon zaagsel dat gaat roesten in je neus. Laat u zich niet bedotten! Een collega die gebruikte kreeg zelfs last van termieten in zijn voorhoofdsholten!

Daarom, gebruikt liever injecteerbare drugs! Hebt uw leven lief!

Reageer