Deze dude is echt een koning

Check zijn awesome leven

Check deze gast. Hij ziet er heel gewoon uit, maar hij heeft het leven dat jij zou willen hebben. Wat. Een. Koning.

1. Hij woont in deze villa
Met een compleet landgoed erbij. Over een tijdje gaat hij zelfs naar een fucking paleis. Eindbaas.

bron: youtube - het koninklijk huis

2. Hij verdient een slordige 5,3 miljoen euro per jaar
En daarover hoeft hij geen belasting te betalen. Held.

bron: youtube - polska policja

3. Hij ondertekent iedere Nederlandse wet Zonder zijn krabbel zijn ze niet eens geldig. Heerser.

bron: wikimedia commons - nostv

4. Hij regelde deze chick
KONING.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 11.33.19

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ons koningshuis word aangestuurd door de bilderbergers , welleens afgevraagd waarom willem zo heel toevallig een soregeta aan de haak heeft geslagen ? die is gewoon uitgehuwlijkt ook, als je denkt in een vrij land te leven. kunt u in een zure apel bijten aangezien bernard conecties met de nazis onderhield. alles weggestopt in de doofpot zodat we niet verder vragen . gewoon leker doorbetalen die belastingen alles wordt geprivatiseerd dus laat maar komen die leningen en inflatie

Reageer
gravatar

Hij was een paar maandjes geleden nog op de begrafenis van zijn Saudische ambtsgenoot, meneer Abdullah. Zo omstreeks de tijd dat een Saudische blogger net tot tien jaar gevangenisstraf was veroordeeld en 1000 stokslagen wegens het schrijven van een onwelgevallig blog. Mooi toch, dat koninghuis van ons?

Reageer
gravatar

Jij bent de kip welke zijn gouden eieren schijt ….
Voor hen is t altijd pasen….
Slacht je de kip… nee je geeft haar een kon. onderschijting..doet haar nog meer gouden eieren leggen…
En trots dat we benne …. reuze trots….

Goudhaantje.. kon. ondergescheten doch koekje eigen deeg terugschijter.

Reageer
gravatar

reveiled hitler in argentina perron maxima paus
hitler gaf de 1ste mercedes in argentinia aan de eichhorns kwam hem later goed van pas kon ermee rondtoeren for free in patagonie.
max weet willem weet jij weet doch jij betaalt. Zij plukken je gratis.
Gratis geplukt door dat soort… wat een kon eer.
Kom je in de hemel reken maar…hoe oranje is je hemel…

Reageer
gravatar

gooi een ei naar die l…
Wat zeggie….een ei gooie…zijn bijstand is meer als 125 miljoen per jaar belastingvrij ..een ei is ie nie waard ….een plofkip dan maar…….
klinkt al beter ……deur… door…verder
Zijn beiden uit nest nazies….waar voor wordt gejuicht..en betaald door de domsten.. Beter naar de kerk gaan dan kom je pas in de hemel…

De plofkeeper

Reageer
gravatar

5 miljoen …. zeg 125 miljoen per jaar belastingvrij geen erfrecht.enz gratis onderhoud en verzorging door de hollandse sukkel..jij betaalt..hier ruim aanwezig..ik baal

Wat een bijstand….uitkering.

Reageer
gravatar

Typisch zeikerig Nee!derlantsch gemekker: geen land ter wereld heeft een King Willie als staatshoofd! Het zijn allemaal kleine piemeltjes. Wees nou eens blij met een lul van 183 centimeter als staatshoofd, die je voortdurend loopt te naaien!

Reageer
gravatar

Wat een laag alooy type reactie op de koning en het koninklijk huis had ik zeker niet verwacht van ” de spelt ”
Bij deze ontvolg ik julie ….dude

Reageer
gravatar

Tja hoezo ziet hij er gewoon uit. Laten we wel wezen vrouwen vallen echt niet op zijn uiterlijk. Dus deze chick is eigenlijk niet meer dan een gold digger die puur op macht, positie en geld uit was. Huppa wat kindjes eruit en ik ben verzekerd van een goede oude dag. Tja geen belasting betalen wie droomt daar nou niet van. Helaas zijn er echt mensen die het verdienen en niet zoals alex het onverdiend in zijn schoenen krijgt geschoven. Zeker met 10 baantjes naast elkaar, en een declaratiegedrag pf

Reageer
gravatar

Maxima had al een hele goede baan voordat ze Willem Alexander ontmoette. Dus gold digger denk ik niet.

gravatar

nee zijn schoonzus deed het met iemand uit Holleeder kringen. Zijn schoonpapa flikkerde 30.000 mensen de zee in – daarbij vergeleken is Holleeder een kleine loser.

gravatar

Hij ziet er helemaal niet gewoon uit, hoe komt u er bij! Heeft de Speld nu blinde journalisten in dienst?

Hij is buitengewoon lelijk, zijn gezicht ziet er uit als een in elkaar gestompte taart.

Gelukkig is het een duitser.

Reageer
gravatar

Zo lelijk issie nou ook weer niet. Toch niet in zoverre dat de mensen er afstand zouden van gaan nemen. Die vent hoort er gewoon bij. Natuurlijk krijgt hij eten.

gravatar

Is dit dezelfde dude die ook een kekke speedboat met bijpassende steiger en aangrenzende muur bij zijn weekendverblijf, voor weinig, heeft kunnen scoren? Zonder daar zelf ene moer voor te hoeven betalen? En daar gewoon mee weg komt? Ik zeg awesome!

Reageer
gravatar

Meppel is trouw onderdaan als onafhankelijke vrijstaat binnen de Gemenebest der Hollandsche Heerlijckheden, ondubbelzinnig gehoorzaam aan deze man. Hij heeft al de grootste plaggenhut tot zijn beschikking, die zelfs met deze storm blijft staan..

gravatar

Hollandse Heerlijkheden kwamen pas heel laat aan de beurt! Begin was de Brabantse Baronie van Breda. En Bar le Duc is nog steeds het einde.

gravatar

Laat-ie Oranje bondscoach worden !
Verdient-ie het dubbele, met het dubbele aan privé-leven…..
En dat is nog eens een belangrijke baan !

Reageer
gravatar

Het woordje ‘echt’ draagt nooit bij aan de overtuigendheid van een bewering. En als die dan ook nog stapsgewijs onderbouwd moet worden, dan is het duidelijk dat u iets anders bedoelt. Als ik u goed begrijp wilt u de chick en wellicht ook de dude in opdracht van Bé weerhouden zich in te schrijven bij Second Love?

Reageer
gravatar

Tsss, koning, jaja. Hij draagt niet eens een kroon. Hoe moet je hem dan als koning herkennen? Ik geloof er niets van. Voor hetzelfde geld is hij een bankier.

Reageer
gravatar

Krijg ik weer de schuld. Waarom verwijst u niet naar Allah, Jaweh, Vishnu of desnoods Zaratustra ?

gravatar

Moet hij er maar van maken: “Koning, bij gratie Zaratustra’s” of zoiets, de wijsneus.

gravatar

Gewoon schrappen en anders ‘Bij gratie volk’. (Waarbij je de soevereiniteit bij het volk legt i.p.v. god) een iets democratischere basis.

gravatar

Willem’s confrontatie destijds, constitutioneel, door een Tupamaro, lid van het verzet in Uruguay gerelateerd aan Argentinië, tegen de junta, die in Amsterdam woonde en als veronderstelde terreurbeweging (zie George Bush) dag en nacht werd afgeluisterd, heeft mij veel inzicht gegeven in de verdere neoliberale koers van Europa. Het grootgrondbezit als recept voor de Argentijnse economie. Het kapitaal, daar kunnen zij toch niets aan doen? Daarom is het Koning Willem-Alexander, dat klinkt beter.

Reageer
gravatar

Verdachte had gedemonstreerd tijdens het huwelijk van Willem en Maxima, zijn computerdata werden in beslag genomen en hij werd gearresteerd voor belediging van het koningshuis dat onschendbaar is. Toch heeft hij zich twee jaar voor de rechter mogen verdedigen. Hij had bewijzen verzameld van massamoord door de junta destijds, al bekend bij de VN. De Tupamaros werden een politieke partij. Een Tupamaro was nog president van Uruguay tot 1 maart dit jaar. Maar in Nederland ben je dan terrorist.

gravatar

Ja, een heel leuk weetje, de trauma’s waar mensen nooit meer vanaf gekomen zijn en soms aan gestorven zijn of van in het ziekenhuis kwamen of nog van staatswege gediscrimineerd worden. Het hoofd van je gemaal in een schoenendoes voor de deur enzo. Ze hebben me verteld dat het in het klein begon, gewone mensen, buren, die plotseling aan de ene of de andere kant stonden. Wat heb ik gelachen dat ik dat zomaar door kon vertellen aan mijn nieuwsgierige buurvrouw, Corrie?

gravatar

@ Corrie.

Inderdaad Corrie, who cares? Alleen azijnpissers.

Willem Alexander is een leuke gast en koningsdag is de leukste dag van het jaar. Het Oranjegevoel door heel Nederland doet me glimmen van trots.

Proud 2B dutch!

gravatar

Je hebt ‘homo’ niet bedoeld als scheldwoord? Hoe dan wel? Het gerucht gaat overigens dat wijlen koningin Wilhelmina een volle dochter van hem was.

gravatar

Carrotte, Nou ja lekker. Blijf wel uit zijn buurt, want van de grootste rampen in de wereld krijgt hij in ons land de meeste aandacht.