Toch Kamervragen over zevende plaats sc Heerenveen

Uitspraak Tom Egbers was voorbarig

Ondanks de voorspelling van Studio Sport-presentator Tom Egbers dat het niet zou gebeuren, zijn er toch Kamervragen gesteld over de zevende plaats van sc Heerenveen. De presentator is hierdoor ernstig in verlegenheid gebracht.

50Plus-Kamerlid Henk Krol wil van minister Schippers van Sport hoe het kan dat Heerenveen zevende staat. Egbers heeft inmiddels toegegeven te snel politieke conclusies te hebben getrokken: “Het was voorbarig en vooral erg naïef.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als spreekbuis van Groot Meppel: de heer Egbers komt uit Almelo, da’s vlakbij. Stel een wedstrijd Groot Meppel – Holland United voor op neutraal terrein: Oekraïne

Reageer
gravatar

Maar er gaat niets boven FC Groningen (tellen we voetbalvereniging Corenos uit Roodeschool even niet mee).

gravatar

Bij ons thuis lazen wij na het avondmaal altijd gezamelijk in de Bos Atlas.

Mijn goede oude Vader had er wel om ons te beschermen geheel Meppel, Heerenveen en Friesland uitgebrand met zijn sigaar en het bestaan van het voormalige Drenthe (nu Friesland) werd pas na onze meerderjaardigheid in alle voorzichtigheid onthuld.

Toch heeft mijn oudste zusje Antje dit niet kunnen verwerken en pleegde zelfmoord waardoor ik eindelijk een eigen kamer kreeg en haar bh’s kon experimenteren.

gravatar

En terecht, vieze zionisten die onze vrije wereld kapot maken.
Rusland en sommige delen van Oekraïne vechten voor de vrije wereld, een wereld zonder zionisme en andere dingen. De zionisten proberen een oorlog te starten door groeperingen in Oekraïne te bewapenen en destijds de MH17 neer te schieten, mensen.. word wakker!

gravatar

Vule (spreek uit: Woele) Karavich is een antisemiet van Russische allure, hoewel van Servische afkomst. Als er binnenkort weer eens ergens een progrom moet worden georganiseerd, bel 1-2-3 Karavich; die regelt iets, voor De Speld desnoods voor niets. Uit zijn tekst valt op te maken dat hij blij is dat Vlad Poetin weer terecht is, dan kan die eigenhandig de volgende Air Malaysia vlucht neerhalen die zich boven bezet Oekraïne durft te vertonen.

gravatar

Ik ben helemaal niet van servische afkomst…ik ben van Joegoslavische afkomst, en zal dat altijd blijven. Dat kunnen jullie zionisten echt niet van mij afnemen.
Blijf maar dromen van wereld dominatie, blijf maar dromen van veel geld en leuke piramide spelletjes. Blijf maar dromen, dromen zodat je de werkelijkheid niet meer ziet omdat deze te confronterend is. Jullie zijn blind geraakt voor de bron van het kwaad, de bron van de chaos. https://www.youtube.com/watch?v=zxYXLcy6WP8

gravatar

Dat Ajax het kampioenschap dreigt mis te lopen, dat is pas antisemitisch. En dat Dordrecht laatste staat waarschijnlijk ook.
En als mensen in Israël tegen Netanyahu stemmen en ……. en ……., nou ja, te veel om op te noemen.

gravatar

Als nu ook al die idioot van 50Plus zich met voetbal gaat bemoeien is natuurlijk het hek van de dam.

Dat toyboy Tom Egbers er een mening over heeft is nog tot daar aan toe, want die is ook blond.

Meneer Wilders van de PVV heeft over voetbal veel meer verstand dan dat hele Heerenveen bij elkaar. De opstelling die hij
altijd maakt in de Kamer zorgt ervoor dat er woensdag gewoon gewonnen wordt!

Wie komt er woensdag op mijn feestje? 😉

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou, de grappenmaker die mijn naam en afbeelding gebruikt is weer bezig. Bovenstaande bericht is niet door de echte Corrie geplaatst.

Hey pseudo Corrie wil je erover praten? Is alles goed met je? Vind je mijn reacties zo erg? Of vind je ze zo leuk dat je me gaat na doen omdat je zelf niets kunt verzinnen.

Of ben je gewoon zo’n linkse gekkie die de weg kwijt is? Daar schijnen er een hoop van te wezen.

Corrie.

gravatar

Hoi Luistergoeroe,

Bedankt dat je naar mijn verhaal wilt luisteren. Ik wil beginnen bij mijn geboorte. Wel jammer dat maar 500 tekens zijn toegestaan. 🙁

Mijn geboorte.

Om 10:00 begonnen de weeën al zeer regelmatig te komen en tussendoor kon mamma nog best wel lachen met pappa. Rond een uur of 12:00 kwam tante Carolien en lag mamma al heel beheerst de weeën op te vangen. Ook heeft mamma nog even onder de douche gestaan maar de weeën werden steeds heftiger.

gravatar

Zelf had ik nergens last, eigenlijk had ik helemaal niet door wat er gebeurde en lag ik lekker te slapen. Mamma kreeg echter steeds meer pijn en ze gaven mamma een morfineprik in de bil. Daarna ging het zo heftig dat mamma tussen de weeën door eigenlijk nauwelijks tijd had om op adem te komen. Ze besloten om mamma’s blaas te legen en mamma schreeuwde het uit. Tante Carolien ging ondertussen de dokter halen maar die kwam gewoon niet want ze hadden geen tijd omdat ze koffie aan het drinken waren

gravatar

Toen mijn vader is gaan kijken waar tante bleef, werd na het tweede kop koffie onder doktersbegeleiding door mijn vader opnieuw de oudste beweging der wereld gemaakt. Ditmaal samen met tante.

Een paar maanden later ben ik dan uiteindelijk geboren, en zag links van van mij in het kamertje ernaast mijn halfzusje liggen kirren, nadat ze een tik van d’r hobbelpaard gekregen had, toen ze ermee over de kop sloeg.

Luistergoeroe, dit is al 63 jaar geleden gebeurt, maar het is nooit meer…

gravatar

Corrie, alles goed en wel, ik geef toe dat je veel grappiger uit de hoek kan komen en ook je uiterlijk heb je mee, vergeleken met mij.
Maar beweren dat je 63 bent… kom op nou Corrie!!
In your Wilderst dreams, iedereen weet dat je binnenkort je 78e verjaardag viert.
Hier nog een keer het nummer waar je zo gek op bent:
https://youtu.be/kmsHlaEuBgI

Pas op dat je geen tik krijgt, dit keer krijg je gewoon een spuitje zei pappa; uitzichtloos lijden, geen kwaliteit van leven jwt..

gravatar

Precies! Nu we toch over Meppel hebben… wie is er opgegroeid in Meppel? JUIST: Dayley Sinkgraven.
(MVV Alcides). Het is één complot van Big Farma, CIA, Het Zionisme én Meppel. Laat die kamervragen dus maar.