PVV voert campagne in besloten kring

Wilders verzoekt media om de privacy te respecteren

De PVV-campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen zal in besloten kring worden gevoerd. Dat heeft partijleider Wilders bekendgemaakt nadat verschillende Statenkandidaten de afgelopen dagen met geweld te maken kregen. In de komende week trekt de partij het land in om onder te duiken.

Door het hele land zijn de afgelopen tijd huizen van PVV-kandidaten beklad met leuzen of bekogeld met stenen. Om meer incidenten te voorkomen, heeft Wilders zijn aanhang verzocht verkiezingsposters alleen nog in kelders op te hangen: “Op die manier laten we aan heel Nederland zien dat wij een besloten campagne voeren,” aldus Wilders.

Donderdag zal Wilders op een geheime locatie in Volkel in debat gaan met een mystery guest. Daarbij is naast Wilders alleen Martin Bosma aanwezig. Het debat zal niet worden uitgezonden en journalisten wordt verzocht op afstand te blijven.

Op een besloten bijeenkomst in Helmond worden aanstaande vrijdag flyers uitgedeeld aan mensen van de beveiliging. Op zaterdag reizen twintig PVV-vrijwilligers naar een voormalige kolenmijn in Limburg om honderd PVV-ballonnen los te laten in een schacht. De volgende ochtend wordt het campagnespotje gelanceerd via een vergrendelde privévideo op Google Plus.

Voormalig CDA-spindoctor Jack de Vries is positief over de keuze van de PVV: “Campagnes in besloten kring kunnen bijzonder effectief zijn. Door de media op afstand te houden, voorkom je dat eventuele blunders in je campagne breed uitgemeten worden in de media. In 2002 heeft het bijvoorbeeld goed uitgepakt voor Jan Peter Balkenende. We hebben toen met verbazing toegekeken hoe de PvdA voor een openbare campagne koos, terwijl ze wisten dat Ad Melkert de lijsttrekker was. De openbaarheid heeft hem de kop gekost.”

Geert Wilders heeft de media verzocht om de privacy van de PVV-campagne te respecteren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De laatste tijd verschijnen er in deze kolommen reacties die duiden op óf geheime genootschappen óf afasie en dyslexie; soms zichtbaar in alleen medeklinkers, thans ook van de Ooigoer(?) Oihgiu hierboven. Nog maar net ingewijd in de codes LOL, WTF en YOLO klaar ik het nog niet het bovenstaande codebericht te ontcijferen. Graag nog enige toelichting; voor de goede verstaander.

gravatar

De locatie voor de besloten campagne zal worden gehouden in het Colosseum, welke in ere hersteld wordt met alles er op en er in!

Reageer
gravatar

Een wijs besluit van Geert om de PS-en Waterschapsverkiezingen in besloten kring te voeren. Mark Rutte heeft toegezegd het centrale issue in Geert’s betoog voor hem te verwoorden; hij deed dat al voortreffelijk door jihadi’s die IS logistiek bij haar hoognodige humane inzet in Irak ondersteunen, een enkele reis via Turkije te adviseren. Erdogan durft er het NAVO-lidmaatschap en zijn Nederlandse geleide wapens onder te verwedden dat IS de Syrisch/Turkse grens zal respecteren bij haar operaties.

Reageer
gravatar

Corrie niet echt?

Kom maar een biertje drinken en wat hamka’s eten. Als je tenminste aan de voorwaarden van mijn zus voldoet, zie #3. Zul je zien hoe echt Corrie is.

Gezellie!

gravatar

Met Trendvolger ben ik het normaal gesproken nooit eens. Want hij geeft zich wel uit als trendvolger maar hij heeft er geen verstand van. Het is meer een wannabe.

Maar deze keer ben ik het met zijn reply eens.

Trien met d’r grote bek reply is er nog eentje teveel.

Het is een zeurkous.

Corrie.

gravatar

Geen wonder, Henk en Ingrid zijn verhuisd naar de besloten plaats Meppel.

Ze wilden overigens eergisteren in hun nieuwe plaats samen folderen, omdat niemand anders daartoe bereid was. Maar ze durfden de straat niet op vanwege De Dolende Wolf.

Ze wachten sindsdien met knikkende knieën op de instructies van hun roedelleider Geert W.

gravatar

Een héél gezond standpunt.

De PVV heeft gewoon, ook als partij, absolute en volledige, privacy in Nederland en binnen de EU verdiend. In alle opzichten!

Als de media dit blijven respecteren verdienen zij alle lof wat mij betreft.

Reageer
gravatar

Zussie, die Geert wil een stukje sluier onthullen. Dat hij het woord oplichten alleen vermijdt als hij het over iets heeft dat hij zelf doet, kenmerkt de man.

gravatar

Nou alleen nog massaal niet stemmen op dat zootje droeftoeters, en het démasqué van de PVV is compleet. Lekker puh, Corrie!

(en steek die hamka’s maar in de reet van Mo, heeft ie ook eens een lekker kaaskop te pakken!)

Reageer
gravatar

Corrie… open deuren intrappen is ook een vak.

Jij beheerst dat vak niet; bijzonder flauw om te proberen reacties en/of duimpjes te genereren met je Engels.
BORING!!

gravatar

Corrie, meid, luistert.
Open deuren intrappen is ook een vak.

Jij beheerst dat vak niet; bijzonder flauw om te proberen reacties en/of duimpjes te genereren met je Engels.

BORING!!

gravatar

Corrie, open deuren intrappen is ook een vak; jij beheerst dat vak gewoon niet.
Leg je erbij neer en ga niet zitten wachten tot reactanten commentaar hebben op je buitenlandse prietpraat..

BORING!!

gravatar

Uitnodiging voor gelijkgezinden thuis bij Corrie.

Wat bindt ons en hoe, wanneer en waar kunnen we elkaar vinden? Kortom, wat biedt ons licht in duistere tijden en hoe maken we dat concreet.

Ben je blank en zit je ook met die vragen? Geef je dan op voor een meeting bij Corrie thuis. De thema’s zijn; veiligheid en toekomstperspectief voor autochtone Nederlanders.

Bier en Hamka’s knabbels zijn volop vrij verkrijgbaar.

Corrie

Reageer
gravatar

Nou Corrie, wordt hier helemaal enthousiast van. Een echte Hollandse bijeenkomst om eens te van gedachten te wisselen hoe wij onze identiteit als natie kunnen behouden! Zeg, zal ik zelf gemaakte Couscous meenemen? Dát IS mij toch lekker!

gravatar

Gezellig hoor!

Hele busladingen Geertgelovigen vanuit de Biblebelt zullen zich aanmelden, of hebben dat al gedaan.

Geen Boerka, maar een Hamka

gravatar

Goedele, alleen blanke mensen van Nederlandse komaf zijn welkom.

Ga toch terug naar je eigen land.

Eigen volk eerst!!

gravatar

Even iets anders: in besloten VVD-kring heb ik eenieder gevraagd na een VVD-congres niet meer naar huis terug te keren.
Dit omdat het risico bestaat dat VVD-leden onderling informatie over vormen van fraude hebben uitgewisseld, die ze daarna in hun woonplaats kunnen gaan toepassen.
Maar dit moet binnenshuis blijven, dus mondje dicht.

Reageer
gravatar

Maar JaJa toch, dat kun je niet menen.

Eerbiedige nagedachtenis over de PVV nog wel. De PVV is niet meer dan één lid. Om die op verkapte wijze dood te wensen gaat veel te ver. Zijn horigen zouden stuurloos zijn.

gravatar

Nee hoor, als Geert gaat vechten voor Israël hoeft hij niet dood en mag hij gewoon terugkomen. Je ziet dat ik veel aardiger ben dan Mark R..

gravatar

“Geert Wilders heeft de media verzocht om de privacy van de PVV-campagne te respecteren.”

Bijna alle media blijken dit verzoek te respecteren…

bijna alle dus…

Reageer
gravatar

Bas, dus wij mogen ook niet reageren hier?
In ieder geval niet inhoudelijk.

(YES, reactie #2. Eerst zat ik nog op >#40. Persoonlijk record gebroken.)

gravatar

eigelijk schandalig dat een democratise gekozen partij moet onderduiken hier in ons eigen land met ruim 1miljoen stemmen en bijna 1 van de grootste partijen is dan zie je hoe laf volk wij zijn die hele regering moet af treden met al die bezuinigingen geef maar weer een paar miljard aan griekenland ongelooflijk