Gezellige Motorclub Zutphen zoekt nieuwe leden!

Stuif eens in!

Vind jij het leuk om met andere mensen over motors te praten? Houd je van leuke dingen doen? En vinden mensen het altijd gezellig als jij er bent? Dan zoeken wij jou!!

Motorclub Zutphen is een snel groeiende supergezellige motorclub voor jong en oud. Hier mag je zijn wie je bent, als je maar van motors en overlast houdt!!!! Zondag 8 maart is het weer tijd voor onze jaarlijkse Open Dag met braderie, springkussen en benefietwapenhandel. Kom je ook??

Dit zijn onze wekelijkse activiteiten!!

Maandag
Maandag is het discoavond in onze eigen dancing op zolder! Let op dat je niet te veel lawaai maakt als je weer naar huis gaat, we moeten aan onze buren denken!

Dinsdag
Elke dinsdag is het Bingotijd!!! Onze secretaris Lonnie trekt de balletjes, natuurlijk op zijn typische eigen manier!

Woensdag
Gezelligheid kent geen tijd met onze overheerlijke avondmaaltijd die vaak wel tot half tien duurt. Houd hier dus rekening mee! Geef je van tevoren door wat je niet lust?

Donderdag
Donderdag Drugsdelicten Dag!!!!

Vrijdag
Op vrijdag gaan we met onze motor naar een terras. Laat je horen! Meer informatie bij Guido, bestuurslid decibelzaken.

Zaterdag
Meld je aan bij voorzitter Dylan van onze volleybalcommissie, en wie weet smash jij straks wekelijks punten voor ons Heren 1 of het gezelligheidsteam!

Zondag
Zondag Boeken Avond! Elke zondagavond bespreken we met de liefhebbers de mooiste Duitstalige literaire werken. Meer informatie bij Koos, bestuurslid boeken.

Ook maken we elk jaar in mei iemand dood!!! Groetjes, Het Bestuur


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tegenwoordig disco op de maandagavond?
Vroeger hadden we altijd Masturbatie Maandag, kijken wie het eerste klaar was. En dan sloten we het seizoen af met de uitreiking van de Masturbatiebokaal aan de competitiewinnaar. Uiteraard tot de rand gevuld.
Disco pfff…

Reageer
gravatar

Mij dunkt dat na ruim 10 dagen van aanhoudende non-respons er wel weer eens een nieuw “Regionaal”
item kan worden geplaatst. Dus Redactie, nu als de donder van jullie luie krent en achter de kaviaar, cocaïne en champagne vandaan; de voorjaarsvakantie is intussen voorbi. Gezellige Motorclubs als Hell’s Angels, Satudarah, No Mercy c.s. hebben intussen alweer ontelbare rip-offs en andere misdrijven gepleegd; tijd voor iets nieuws, Regionaal gezien.

Reageer
gravatar

Leuk hoor, nu kunnen we weer helemaal overnieuw beginnen en ouwe braindoden uit de sloot halen. Alle goede bedoelingen ten spijt blijken “vernieuwingen” in opmaak en dienstverlening van De Speld geen verbeteringen. Is er soms weer een wat geretardeerd neefje (“met enige afstand tot de arbeidsmarkt”) dat het beheer krijgt over De Speld?

Reageer