Teletekstsupporters slaags op pagina 401

Pagina 398 geëvacueerd

Aanhangers van teletekstpagina 702 zijn slaags geraakt met de harde kern van pagina 601. Dat meldt teletekstpagina 101. De strijd woedt op pagina 401, maar dreigt zich uit te breiden naar omliggende pagina’s, zoals 400 en 402. Pagina 398 is geëvacueerd. Volgens pagina 201 volgt er om 14.00 een extra journaal.

De sportpagina en de weersvoorspelling staan elkaar al langer naar het leven. Vorige week werden diverse sportwedstrijden afgelast nadat pagina 702 melding maakte van gladheid door het hele land, wat alleen in de noordelijke provincies daadwerkelijk uitkwam.

Pagina 713 waarschuwde al voor een confrontatie tussen de groepen op neutraal terrein. Dat daarvoor pagina 401 is uitgekozen is weinig opmerkelijk. De pagina kent nauwelijks vijanden omdat hij normaal gesproken is bestemd voor luchtig nieuws en bovendien lastig vindbaar is.

De strijd wordt extra verhevigd doordat elzen en hazelaars volop in bloei staan en voor pollenoverlast zorgen, weet pagina 714. Voor doven en slechthorenden wordt de strijd ondertiteld door pagina 888. Het is nog onduidelijk of en wanneer de politie naar pagina 401 komt. Pagina 147, bestemd voor informatie van de politie, is momenteel blauw en dus onvindbaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo kan het niet langer!
702 terroriseert de boel al jaren en ons kabinet doet er niets aan. Haatzaaiers kunnen op 702 gewoon hun gang gaan en het hele teletekst dreigt in hun haatcampagne meegesleurd te worden.

Teletekst is van ons allemaal en onze nationale trots, laat dat niet door 702 kapot maken!

Reageer
gravatar

Kan het nog flauwer? Is het satirisch hoogtepunt voor 2015 al bereikt ? Zo ja, dan hoef ik de rest van het jaar hier niet meer te komen. Dank bij voorbaat voor uw antwoord.

Reageer
gravatar

Ik heb begin noch eind. Niet proberen je vinger achter me te krijgen zou ik zeggen, want je blijft alleen met eindeloze pagina’s tekst zitten zonder inhoud waar je geen touw aan vast kan knopen. Je blijft met een lege huls achter. Wat ik zeg is voor mij iets uit de ‘stroom van bewusztijn’, waaruit ik bepaalde dingen haal, de dingen die ik zeg zijn soms van te voren al genoteerd, en worden ingevoegd als het relevant is. Soms komt dat zo uit. Ik heb noch leeftijd noch persoonsbewijs.

Reageer
gravatar

Vervolg. Probeer niet in persoonlijke data mij ‘in te lezen’, want dat is een kuil graven waar je zelf invalt, zoals met de identiteitsplicht die zo ontstond. Persoonlijke data pas ik aan.

gravatar

… kwam echter nooit aan.

Bovendien lukte het niet om contact te
krijgen met de baas van de fabriek.De
partij vreest het ergste.

Aldus pagina 401 van teletekst… Waar herkennen we de strijd?

Reageer
gravatar

De Chinese autoriteiten hebben een
grote hoeveelheid wc-papier met een
foto van de leider van Hongkong
in beslag genomen.Dat meldt een
oppositiepartij die het wilde verkopen
op een Chinees Nieuwjaarsfeest.

De partij had al eens eerder 4000
wc-rollen verkocht met de beeltenis van
Leung Chun-ying en had nu 8000 rollen
besteld bij de fabriek op het Chinese
vasteland.De lading,zo’n 10.000 euro…

Reageer
gravatar

Al jaren erger ik mij groen en geel aan die vervelende Teletekst 830. Ga ik er rustig voor zitten om de stand van de eerste Divisie te bekijken, springt die gluiperige Teletekst vliegensvlug op de periodestand. Bah.

Reageer
gravatar

De vaak vele bladzijden van Teletekst 730 zitten elkaar doorlopend in de haren en beweren om beurten de vetste files te hebben. Af en toe deelt ook Teletekst 731 met verkeersbelemmerende werkzaamheden een ferme tik uit. Kortom: met het verkeer gaat het nogal eens verkeerd.

Reageer
gravatar

Ik denk dat pagina 702 maar het topje van de ijsberg is. Veel mensen weten het niet, maar op pagina 101 staat namelijk de planning wat het nieuws wordt De betrokkenen lezen het, weten dan wat ze moeten doen en prompt vindt het elders in de wereld plaats.

Reageer
gravatar

Kunnen de EU/VS en Rusland hun problemen ook niet uitvechten op teletekst?
Of kan Corrie van hiernaast niet verhuizen naar teletekst, dat zou ook al een hoop schelen.

Reageer
gravatar

GvA, wel die doof Holland man en vrou, een service van onder die titel geven

Maar waarom niet Arabisch titel van onder?

Jullie allemaal vieste varkenskop van rassist zijn.

Wacht maar paar jaartje, niks geen titel van onder meer. Alleen tekst van Koran