Casper / Studio Speld & NOS & Poravute Siriphiroon / badahos /  Shutterstock

Casper / Studio Speld & NOS & Poravute Siriphiroon / badahos / Shutterstock

Ajax-fan verkleedt zich met Halloween als Teletekst-pagina 819

Ook dit jaar is Halloween weer de dag bij uitstek voor menig feestganger om zich zo griezelig mogelijk uit te dossen. Daarom heeft Ajax-fan Freek voor deze editie alles uit de kast gehaald om zijn omgeving de stuipen op het lijf te jagen: hij gaat verkleed als Teletekst-pagina 819.

De 28-jarige man uit Purmerend vond zijn outfit in het begin eigenlijk te angstaanjagend, maar is er nu voorzichtig gewend aan geraakt. “Het is een soort exposure therapie geweest: als je maar vaak genoeg iets engs ziet, ga je het vanzelf minder beangstigend vinden. Al weet ik nog niet of ik ook zo koeltjes blijf als Ajax straks misschien helemaal onderaan staat.”

De schrik bij Freeks vriendengroep zit er inmiddels goed in. “Ik heb dit weekend The Exorcist gezien, daarna ben ik belaagd door killerclowns en vervolgens werd ik achtervolgd door iemand met een levensecht zombiemasker en een kettingzaag. Maar niets van dat kan tippen aan de griezeligheid van deze Teletekst-outfit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *