Familie Jacobs organiseert Open Haard

Presentatie van vuur vindt plaats op zondag 8 februari

Volgende week zondag is het exact twee jaar geleden dat de haard van de familie Jacobs in hun woning in Groesbeek werd geplaatst. Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de ambachtelijke wijze waarop de haard tot op de dag van vandaag functioneert, organiseren Annie en Geert Jacobs op zondag 8 februari vanaf 13.00 een Open Haard.

De Open Haard 2015 vindt plaats aan de Roerdomp 47 in Groesbeek, waar verschillende ruimtes zoals de Woonkamer, de Schuur en twee Slaapkamers geopend zijn voor publiek. Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen in het Washok, de Keuken en de Tuin van Annie en Geert. Centrale rol in de publieksdag is weggelegd voor de haard.

De Open Haard start om 13.00 uur en zal duren tot circa 19.00 uur. Om 14.30 uur begint de presentatie van het vuur in de haard. Na deze keynote-presentatie is er ruimte voor vragen en geven de kinderen van Annie en Geert interactieve workshops gericht op het maken van vuur.

Tot ziens op de Open Haard van Annie en Geert Jacobs op 1 februari aan de Roerdomp 47 in Groesbeek!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas hebben we deze presentatie van vuur gemist.
We hebben wel voldoende gesprokkeld en zouden maar wat graag het gespaarde eens echt in rook zien opgaan. Daar het totaal niet op de route gelegen is hebben we er ook niets van meegekregen, erg sneu.
Hopelijk zijn er snel weer nieuwe kansen om ergens een open haard bij te wonen.
Het leek ons leuk het te combineren met het uitje naar Walibi Bruto. Het kan ook richting kerncentrale Fukushima, want daar heb ik nog vrijkaarten voor klaarliggen

Reageer
gravatar

Jacqueline, het blijft natuurlijk slechts een lege verbale constructie, die uitnodiging van jou, zo zonder adres. Maar toch leuk dat jij jouw Open Deur ook nog even in dit forum gooit. Dat moesten meer mensen doen om 4 uur ‘s-middags.

gravatar

Een bijzonder slappe constructie inderdaad. Gelukkig is de deur geen dragend deel, dus acceptabel.

Open haard was zeker een aanrader; na de warme ontvangst genoten van een verhit debat met een van de andere bezoekers. Ik zou zeker nog een keer gaan.

gravatar

“Tot ziens op de Open Haard van Annie en Geert Jacobs op 1 februari aan de Roerdomp 47 in Groesbeek!”

Maar dat kan helemaal niet!
Op 1 februari veranderen we van staatsvorm.
Dan hebben we helemaal geen tijd voor zoiets onbenulligs als een geheime meeting met schuilnamen!

Reageer
gravatar

Om misverstanden te voor komen:

Henk de Jong en Ben Bakker uit: Apeldoorn, Zwaagwesteinde, Berlicum, Hoensbroek, Almelo, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Brussel, Leuven, ‘sHerenberg, Den Haag, Ruigoord, Goor, Monnickendam, Lelystad, en Hulst zijn uitdrukkelijk géén familie!

Henk de Jong en Ben Bakker uit: Amderdam en Rotterdam ook niet.

De rest is allemaal familie.

Reageer
gravatar

Men wilde ook niet algemeen bekend maken dat er eerst geoefend zou worden op het grote veld van de lokale natuurcamping aan de Grafwegen 31 te Groesbeek.

gravatar

Hendrik,

Dat adres bestaat pas twee jaar. Dus is waarschijnlijk jouw tomtom ouder dan twee jaren. Het wordt daarom tijd om een nieuwe aan te schaffen.

gravatar

Heerlijk efficiënt: een Open Haard warming party gecombineerd met een Open huis, waarin onvermijdelijk ook veel Open Deuren zullen worden ingetrapt. Van mij dit keer geen Open Doekje, ik moet namelijk juist op 8 februari naar de wereldpremière van de (Kurt Weil/Berthold Brecht) opera “Die Offene Tür zum Offenen Kamin” in de pas gerestaureerde stadsconcertzaal van Meppel, op uitnodiging van de plaatselijke Rotary. Tarik Z. doet het openingswoord. Ben benieuwd.

Reageer
gravatar

De Speld vergeet erbij te vermelden dat kinderen, (eventueel dode) konijnen, hamsters, muizen, kleinere hondachtigen en katten mee kunnen brengen die dan geheel gratis ambachtelijk gecremeerd zullen worden.

Men vraagt dan echter wel om een kleine bijdrage van 10+ euro voor muizen en hamsters en tot 50 euro (of meer) voor hazen en chiuaua’s.

p.s Het feest is niet toegankelijk voor Meppelaars en ander ongedierte.

Reageer
gravatar

Wat een sympathieke uitnodiging van Annie en Geert Jacobs, daar ga ik zeker naar toe.

Ik organiseer zelf ook wel eens in mijn huis een meeting maar dat is meer gericht om de politieke situatie in het land met een select groepje intellectuelen te bespreken.

Misschien laat ik ook een open haard in mijn woonkamer plaatsen. Nu we in oorlog met de islam zijn kan wat extra warmte best aangenaam zijn.

Corrie.

PS: Corrie loves L. de Behanger 😉

Reageer
gravatar

Lieve Lezers,

Tuin niet in Corries kletspraat. Ze is en blijft zich onbetrouwbaar tonen. Om te beginnen is zij vreselijk gek op… Corrie. Lulletje de Behanger is namelijk Corrie.

“We” zouden in oorlog zijn met de islam. Dè islam bestaat echter niet. De diverse islamitische stromingen zijn met elkaar in gewapend conflict, maar niet met “we” (Corrie en haar alter ego). Daar zijn zij veel te onbetekenend voor.

gravatar

Bovenstaande tekst van Corrie is langer dan één woord. Van de veel te lange teksten van die irritante moslimhaatster krijg ik prikogen.

Moderator van De Speld treedt toch eens op tegen die gast die zich Corrie noemt en pure haat verspreid!

FATSOENSREGELS ZIJN ER OM TE GEHOORZAMEN.

Geef de sukkel toch een IP-ban!

Connie

gravatar

Jij vieste Plien met jou pijpen-afzuig mond. Jij lul in mond houden en stoppen met valse lullen over mijn 16e vrouw.

In Arabisch Rabbae is woort voor “hiernaast”
Vrou wonen altijd hier, naast man.

Nog een keer vieste lul woord over mijn vrou en ikke hakken jou pijpkop. Jij gaan open haard maar afzuigen.

En jou kut stink ook naar van die gerookte vis, van de haard.

Jij moet foetsie van Speld, jij stomme kaaskut.

gravatar

@Mohammed Rabbae

Hoi Mo,

Voordat je ook maar enige kans maakt dat ik jouw vrouw wordt moet je toch eerst erkennen dat Mohammed een valse profeet is en dat Jezus de zoon van God is.

Ik wil je bedanken voor je reacties op De Speld. Jij bent echt een schoolvoorbeeld van een moslim. Van je agressie raak ik opgewonden en om je taalgebruik moet ik altijd erg lachen.

Jij geitenneukende rakker!

Corrie.

gravatar

Zo wordt de verwarde mens nou in de luren gelegd. Foutieve, onduidelijke of tegenstrijdige informatie verstrekken, en dan vreemd opkijken als er eens iemand met een neppistool een studio binnenwandelt.

gravatar

Hallo mijn naam is Hans Jansen, ik ben een oom van Henk de Jong en een zwager van Ben Bakker.

Ik lees allemaal van die rare names.

Kunnen jullie niet gewoon je eigen naam gebruiken in plaats die rare schuilnamen, of hebben jullie iets te verbergen?

Als je iets verbergen wilt, wees dan verstandig, gooi het in de open haard.

Pleur ook gelijk die valse homo Mohammed Rabbae, de Behanger, Papagaai etc. In de haard. Zal Geert op prijsstellen.

Opgeruimd staat netjes.

gravatar

Om misverstanden te voor komen:

Henk de Jong en Ben Bakker uit: Apeldoorn, Zwaagwesteinde, Berlicum, Hoensbroek, Almelo, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Brussel, Leuven, ‘sHerenberg, Den Haag, Ruigoord, Goor, Monnickendam, Lelystad, en Hulst zijn uitdrukkelijk géén familie!

Henk de Jong en Ben Bakker uit: Amderdam en Rotterdam ook niet.

De rest is allemaal familie en kunnen ook de pot op of naar keuze, in de haard gaan sudderen.