Verwarde mannen nemen afstand van geweld

Miauw miauw!

Het Landelijk Contactorgaan Verwarde Mannen heeft in een verklaring afstand genomen van gewelddadigheden door verwarde mannen. Voorzitter Flip Verhoek zegt dat verward geweld nooit mag afstralen op de verwarde gemeenschap: “Helaas zijn het een paar verknipte gekken die het voor de meerderheid verpesten. Als ik op het nieuws zie dat er weer een moord gepleegd is door een verwarde man, dan denk ik: dat mijn moeder een vliegtuig is, betekent toch niet dat ik per se een zeepaardje ben!?”

De laatste dagen nam de druk toe op gestoorde mensen om afstand te nemen van incidenten als de moord op oud-minister Borst. Volgens Verhoek is het belangrijk dat verwarde mensen alle vormen van geweld ondubbelzinnig veroordelen: “Het is voor mijn achterban niet altijd makkelijk om een helder signaal af te geven. Miauw miauw! Wat dat betreft moeten we ook kritisch naar onszelf kijken. Het belangrijkste is dat we nu gezamenlijk laten weten: dit is niet mijn verwarring.”

Met de veroordeling van geweld hoopt het LCVM een einde te maken aan de groeiende ‘schizofobie’ in de samenleving. Verhoek merkt zelf dat de vijandigheid jegens verwarde mannen de laatste dagen toegenomen is: “Ik maak me zorgen over de groeiende gekkenhaat in Nederland. Op straat word je steeds vaker met de nek aangekeken. Zelf ben ik gisteren nog uitgescholden door Napoleon. Dat toont aan dat er iets aan de hand is.”

Het kabinet kondigde gisteren extra maatregelen aan tegen verwarde mannen. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie: “Als iemand met een dubbele persoonlijkheid de fout ingaat, moet hij zijn tweede persoonlijkheid inleveren. Dat moet glashelder zijn. Elke vorm van onduidelijkheid is een overwinning voor de verwarde mannen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

in deze maatschappij heb je kans om psygische gestoord te worden daar doe je niks aan , jammer .tj niet iedereen heeft success in het leven .

Reageer
gravatar

Mohammed rabbae het heeft ook altijd. Met het geloof. Te maken. Welkom in Holland. En als je dat niet. Leuk vind ga je toch weg weer een uitkering.Minder

Reageer
gravatar

Dit kan toch niet.
Zomaar mensen belasten met een juk en daarna mij uitlachen?
Ik weet werkelijk waar nu niet meer waar ik mijzelf kan terugvinden; Behoor ik nu tot het kaf of het onkruid?
Moet ik nou een statement maken of mijn excuses aanbieden aan hen die sommigen van die andere kant over één giek raggelen?

Waarom maken jullie het allemaal zo moeilijk voor gewone mensen.
Echt, ik zei het net nog tegen mezelf en die knakker die er naast stond; De wereld zit vol verwarde mensen.

Reageer
gravatar

Briljant stukje, ik chappeaux u met mijn boxershorts.
Wij nemen overigens geen diensten af van de NSA of derden. ten tweede vertelde moeders ons in de eerste plaats al om geen koekies van vreemden aan te nemen.

Reageer
gravatar

Het is eh… eh…. tóch een eh…. raar verhaal, dat een eh…. verwarde man als Opstelten zo eh… sterk afstand neemt van eh…. de verwarde man in het alge….eh, algemeen.
Als beoogd burgemeester van de nieuw te vormen Gemeente De War zou ik juist in verbindende zin tegen ALLE verwarde mannen in Nederland willen zeggen: “Welkom in De War!”

Reageer
gravatar

Ik heb niemand uitgescholden. Wel heb ik gister iemand op zijn tekortkomingen gewezen. Preventief. Je kon zien dat diegene de intentie had iets ontoelaatbaars te ondernemen.

Reageer
gravatar

Het artikel is duidelijk, maar de reacties? Die zijn pas verwarrend.

Tjah zelf is het ook best verwarrend dat die gorilla bij ons thuis mijn schoonmoeder bleek te zijn.
Een duidelijk beeld weer, een dag nadat ik vrij ben vanwege een begrijpenlijk misverstand krijgen we deze onzin voor de kiezen.

Reageer
gravatar

Hier heeft hij die op lange poten werkt, ongelijk, want er staat geschreven 7 x 7 maal zult u uw broeder vergeven. Echter indien iemand een dubbele persoonlijkheid heeft, dan kun je beiden met elkaar vermenigvuldigingen. Dat betekent dat je dan dus 7 x 7 x 7 x 7 maal je broeder moet vergeven. Dat is 2401 keer. Nu zeg ik echter iedere toepasselijk opgezette hoed is een persoonlijkheid. iedere persoonlijkheid zal behouden blijven want wie schrijft die blijft, in de verkoop en op mijn hemel !!!!!!!

Reageer
gravatar

Juist bij verwarde mannen werkt dat contactorgaan niet goed. De banaan wordt niet langer ervaren als lichaamseigen en wordt tot verwarrend object van beschouwing waar hand nog mond meer raad mee weten. Erogeen wordt exogeen, wij zien dat zo dikwijls in onze spreekkamer.
De prognose is echter niet ongunstig, tenzij er bijkomend ook nog sprake is van budgetpolis.

Reageer
gravatar

Deze discussie slaat als een lul op een drumstel!

Je hoort de swaffel kletsen maar je weet niet waar de leuter hangt!

gravatar

Ik ben verward sinds Corrie van Hiernaast een lief bericht voor me achter liet, waar een andere Joep mee aan de haal ging.
Nog verwarderrer was ik toen bleek dat ze soortgelijke berichten achter liet voor éne Bendeklos en één of andere Lul de Behanger.

Dus ja …. wat zal ik zeggen …. Achter elke verwarde man staat een nog verwardererdere vrouw!

Zie ook http://www.speld.nl/2015/01/27/een-vrouw-maakte-een-klein-mooi-gebaar-en-toen-gebeurde-er-helemaal-niets/
Bron: De Speld

Reageer
gravatar

Nee hoor Joep,

Ik ben helemaal geen “een nog verwardererdere vrouw”, maar een vrouw vol met liefde.

Mijn liefde voor mannen is zo groot dat één man niet voldoende is.

Love you. Tiger!

Corrie. XX

gravatar

Lezende: “Zelf ben ik gisteren nog uitgescholden door Napoleon. Dat toont aan dat er iets aan de hand is.”
Dat is inderdaad heel zorgelijk. De man in de straat zou beter moeten weten.

Reageer
gravatar

Je hebt passief geweld en actief geweld, vrouwelijk en mannelijk, daar ligt de verwarring. Passief geweld is de anticipatie op geweld. Door te voorkomen tot stand gebracht. Werkverschaffing voor de psychiatrie, de enig groeiende industrie.

Reageer
gravatar

Nelson Mandela heeft mij gestuurd met een bericht voor de mensheid:

One direction is

mega kut

maar ze zijn wel knap

groet,
reincarnatie chris zegers

gravatar

Men mag niet uit het oog verliezen dat het Landelijk Contactorgaan Verwarde Mannen – LCVW of zoiets, eerst een aantal tegenstemmers heeft geliquideerd zodat wij nu een minderheid vormen.

U zult echter nog van ons horen, de LCVW is geen Eerste Kamer of EU, wij eisen namelijk een DEMOCRATISCH contactorgaan en zijn bereid dit met allerlij creatieve gewelddaden te bereiken. Wat denkt u bv. van ontploffende ijsjes? Maar daarnaast zullen we ook hardcore geweld niet schuwen.

Reageer
gravatar

Polleke is ook niet leuk. Wammes Waggel, Sander Zand, Plien, De heer Viesman, Boer G, Mahommed Rabbae en Papagaai ook niet. Maar daar gaat het niet over, toch?

Blijf nou on topic!

gravatar

Offie,

Je bent hier al aardig ingeburgerd, merk ik. Nu nog wat doen aan de beheersing van onze wondermooie taal. Kijk hier ook eens.

gravatar

Geile Geert is ook wat verward.

gravatar

Moet ik dan blijven zeggen, dat de boel instort als men de onderste steen naar boven haalt. Dat kan het beste worden geïllustreerd door van een kaartenhuis een van de onderste kaarten naar boven te verplaatsen.

gravatar

Dat mijn cliënten volstrekt ongevaarlijk zijn, bewees een daarvan vorige week nog in Groningen. Hij wilde misschien wel iemand anders bezeren, maar was gelukkig zo verward dat hij zijn eigen keel doorsneed. Dat hij uit Meppel kwam ga ik hier overigens niet bevestigen.

Reageer
gravatar

Juist … ehrm, hoe spreek ik u aan?
Meneer? Mevrouw?

Anyway ….. Graag bied ik u mijn diensten aan. Ik stel voor uw Psych.bureau te voorzien van een fraai en uiterst complex puzzel-behang. Dit met als gevolg dat uw cliënten hun verwarring daarop kunnen botvieren en daar geen behoefte meer aan hebben in publieke ruimtes.

Ik zie uw reactie tegemoet!

gravatar

Lul de Behanger,

Anyway heet in de stad Groningen overigens/trouwens (naar keuze) gewoon Enigestraat. Het is de enige straat die juist niet enig is.

Ik weet niet waarom jij een Groningse straatnaam zo nodig moet verengelsen. Dat is een I Am Sterdamse gewoonte.

gravatar

Lieve Plien,

Ga nou maar gewoon de Any-key zoeken, hij zit op je toetsenbord. We horen je over 2 weken wel weer!

gravatar

Ik niet GVD niet willen dat ik hierbij betrokken wort
Wanneer stop die vieste praat van insinuatie mij en over die moslim.

Jullie varkenskop hollander wij gaan nu actie doen. Jullie allemaal koppie hakbar. Ook die andere kaaskutkop

Jij stink allemaal.

gravatar

De Stichting Landelijk Beraad Verwarde Marokkanen, wenst uitdrukkelijk afstand te nemen van het artikel in Speld.

Wij als verwarde Marokkanen willen juist méér verwarde vrouwen inplaats van mannen.

Stop uw eenzijdige berichtgever over verwarde Marokkaanse mannen.

Ook de verwarde vrouw verdient aandacht.

gravatar

Meneer Rabbae,

Je bent met jouw kromme kletspraat een slecht voorbeeld. Je zet onze broeders en zusters voor schut.

Ik adviseer jou, voordat je weer reageert, eerst de inburgeringscursus af te maken en vooral beter op te letten tijdens de Nederlandse les.

gravatar

Die Rabbae verdringt met zijn comments de Turkse gemeenschap. Dat scherp verwildering.

Daar moet de redactie een speld voorsteken. Ook D66 krijgt hierdoor minder aandacht. De focus moet verlegd worden naar de verwilderde Wilders, het staat al in zijn naam geschreven. dan krijgen wij ook weer aandacht.

Namens D66
Mr. Pechtold de Grote

gravatar

Wat is dit toch een rare nieuws-site. Waarom wordt er altijd negatief gedaan. We leven nu eenmaal in een maatschappij waar ook mensen met psychische stoornissen voorkomen.

Dat zijn patiënten en die moeten we helpen in plaats van belachelijk te maken.

Denk eens goed na! En geef geen domme reacties op mijn comment, daar maakt u zichzelf belachelijk mee.

gravatar

Waarde Islamitische collega Baba,

Laat die reageerder toch. Bij ons zeggen we: Zalig zijn de verwarden van geest, want van hen is het koninkrijk der hemelen. (Matttheus 5:3)

Nu heb ik gehoord dat in uw godsdienst verwarde mannen niet het koninkrijk der hemelen verdienen, maar 72 maagden.
Laat dat overigens Geert W. niet horen, anders wil hij ruilen.

gravatar

Het wordt wel saai hier. Vroeger vlogen er nog wel eens Papagaaien voorbij. Deze zijn waarschijnlijk nu ook verwilderd.

En Jan zonder Land, heeft hij een landhuis gekocht.

De inflatie heeft toegeslagen nu ook Geile Beb niets meer van zich laat horen.

Waar blijft de goeie ouwe speldentijd, toen schelden nog gewoon was?

gravatar

Waar blijft de goeie ouwe speldentijd, toen schelden nog gewoon was?