Moslims: PvdA moet steunbetuiging terugnemen

‘We zijn al impopulair genoeg’

 

Nederlandse moslims willen dat de PvdA de vriendelijke woorden terugneemt die vicepremier Lodewijk Asscher zaterdag op het congres over hen sprak. Ze zijn bang dat hun positie in de samenleving nog verder onder druk komt te staan door de openlijke steun van de PvdA.

Volgens woordvoerder Yassin Elforkani van het Contactorgaan Moslims en Overheid: “Het was ongetwijfeld goedbedoeld van Asscher, maar we zijn al impopulair genoeg in dit land. Als we ook nog eens geassocieerd worden met de PvdA, dan hebben we al helemaal geen leven meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is voorstelbaar -en tevens zeer voorspelbaar- dat het gros van onze moslimpopulatie nog liever met I.S. dan met de PvdA wordt vereenzelvigd. Ik durf er een haat-imam onder te verwedden dat Sharia4 Holland de grootste partij gaat worden als alle stemgerechtigde moslims meegaan met de druk uit Turkije, Marokko en Saudi-Arabië. Diederik S. kan altijd nog tot pizzakoerier worden bijgeschoold.

Reageer
gravatar

Wat is de PvdA eigenlijk ????
Waar is die club eigenlijk voor ???
Zwabberen en schreeuwen
zwakke ministers
Minister van Onderwijs een nationale
ramp..Vreselijk..
Zonder goed onderwijs gaat ons land
gegarandeerd naar de bliksem..
Het lijkt wel alsof ze zelf niet verder is
gekomen dan het basisonderwijs ..
RAMPZALIG zo’n mens..
Totaal gebrek aan visie

Reageer
gravatar

Ik hoor liever blonde Geert hatelijke dingen over ons rondbazuinen. Dat zet ons op de kaart en maakt ons alert. Zonder Geert waren wij immers een vergeten en verpauperde minderheid gebleven.

Reageer