53 slachtoffers gevallen bij nieuwjaarswensen Ben Elker

Data-analist laat spoor van verzoening achter

Data-analist Ben Elker (35) is op staande voet ontslagen nadat hij op te uitbundige wijze zijn collega’s had gezoend om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Er kwamen zesenzeventig klachten binnen van collega’s, drie daarvan waren van receptioniste Martine, die onder andere verklaarde ‘zijn vieze glibberige tong vrijwel overal gevoeld te hebben’.

Om 9.02 loste Elker zijn eerste zoen, waarna hij tien minuten lang ongestoord door de gangen rond heeft kunnen lopen. Verschillende vrouwen probeerden zich tevergeefs onder hun bureau en op het toilet te verstoppen. Bronnen binnen het bedrijf melden dat Elker ijzig kalm bleef terwijl hij ze alsnog in koelen bloede een gelukkig nieuw jaar toewenste. Zeker één collega sprong uit het raam om aan de beste wensen van Elker te ontkomen. De data-analist had het mogelijk oorspronkelijk gemunt op PR-manager Saskia. Zij is na veertien zoenen en een high five in kritieke toestand opgenomen in de kantine.

Volgens de afdeling human resources heeft Ben Elker zijn daad lang van tevoren gepland. Een beveiligingscamera legde de data-analist om 07:15 uur al vast terwijl hij zenuwachtig ijsbeerde voor de nog gesloten kantoordeuren. Op Facebook blijkt Elker zijn daad al van tevoren aangekondigd te hebben: donderdag 1 januari wenste hij daar mensen ook al een gelukkig nieuwjaar toe. Bovendien zou hij grote hoeveelheden Labello hebben ingeslagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat niemand in Amsterdam kan bevroeden is dat ik in het kader van mondiale gelijkheid voor vrouwen de ideoloog was van het huidige ontwerp van het Amsterdamse stadhuis. U ziet dat niemand daar normaal zonder mij kan nadenken. Ik breng hier twee belangrijke eigentijdse stromingen bij elkaar, politiek en opera waar ik altijd een grote liefde voor had, zie bijvoorbeeld de strakke decolletés die de borsten omhoog drukken tot een zichtbaar niveau; zo heb ik die ook van dichtbij mogen waarnemen.

Reageer
gravatar

Achter iedere architectuur zit een concept, maar we mogen nooit louter onze eigen academische prestaties voor laten gaan. Ik ben een groot voorstander van participatie. En zo heb ik ook gelijk het Waterlooplein erbij, probeer nog maar eens af te dingen! Dat is er niet meer bij. De oude Jodenbuurt mocht nooit meer bestaan zonder een zichtbare herinnering aan de Holocaust. Daar werd ook niet afgedongen, dat mogen wij nimmer vergeten. Albert Heijn aan de Jodenbreestraat past in datzelfde concept.

gravatar

Natuurlijk mogen in mijn monument naar het model van de UVA kampbewakers niet ontbreken, om nooit meer de Holocaust te vergeten. En dan het Waterlooplein als enige versiering van het stadhuis. Fantastisch. Poppenkast, Jan Klaassen en Katrijn, wat heb ik daar als kind van genoten! Over dit alles is nagedacht. Vanzelf, Amsterdam staat voor mij op hetzelfde niveau als Jeruzalem. Dat kunnen ze mij nooit afnemen. Daar hoorde (deels) ook de Arabische bevolking bij. Het moet spannend blijven.

gravatar

Zeg Eikelenboom, even serieus: die Arabische bevolking van Amsterdam is nog terdege aanwezig, loop maar eens op een vrijdagmorgen door Slotervaart en Slotermeer; je komt geen autochtoon meer tegen, hooguit nog een eenzaam rollatorende bejaarde, op de rand van uitsterven. Noot: Arabische uteri zijn extreem vruchtbaar want,`t vruchtwater klotst tegen de rand. Kinderbijslag en Jihadisme gaan juichend hand-in-hand, door 020 en door het ganse land, Citius, Altius, Fortius.

gravatar

Ik mag mij erop laten voorstaan dat in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) onze proef met zittend plassen voor jongens in de leeftijd van vier jaar op scholen een groot succes is geworden met mondiale erkenning tot in Oost Azië. OCW werkt nu aan een slim, vaardig en creatief Nederland. En in het kader van het EU Gender Action Plan bevordert Nederland middels het ministerie van Buitenlandse Zaken ook wereldwijd gelijkheid voor vrouwen. Nederland is koploper.

Reageer
gravatar

Ik denk dat de oplossing ook hier weer is om kinderen op nog jongere leeftijd seksuele voorlichting te bieden in het officiële onderwijs, met parkje waar kinderen in de buitenlucht kunnen oefenen, in ons experiment in Amsterdam is dat nu vanaf het vierde jaar. En dat niveau zetten wij voort, vandaar ook ‘voortgezet’ onderwijs. Vrijende stelletjes op multiculturele (sic) basis moeten weer terug in het straatbeeld komen, zie ook de lantarenpaal bij schemerlicht, en in vrijetijdsgelegenheden.

Reageer
gravatar

Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam wordt gedefinieerd door een eigentijds perspectief op politieke processen op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau.

gravatar

Al jaren volg ik de lotgevallen van Ben Elker, Kwame Mpufu e.a. recidiverende helden van De Speld. Nu dan de deconfiture van Ben. Het gemoed schiet er van vol, zo tragisch dat HR-manager Saskia deze dertiger niet eerder kon stoppen; 14 zoenen en 1 high-5 is echt wel teveel van het goede. Et nunc? Ben weg uit de annalen van De Speld of volgt u hem ook tijdens zijn TBS? Maar receptioniste Martine vertoont m.i. een dubbele moraal m.b.t. Ben’s tong door te stellen “die vrijwel overal gevoeld te hebben”.

Reageer
gravatar

Wat overdreven allemaal. Saskia et al. hebben misschien ook wel hun daad van tevoren gepland.

vandaag ook mensen mijn gezoend, maar daar vonden ze het wel prima. Behalve één man dan.

Reageer
gravatar

Heb je weleens nagedacht over de vele speldenprikken die je van die vrouwen moet ondergaan? Zelfs krijgen onschuldige mensen erg vaak instructies om wat onsympathieker, neutraler of weet ik veel wat ze dat noemen in hun jargon, te zijn, alleen omdat ik anders geen stress krijg. Ze zijn nog jaloers ook om me te kunnen helpen. En het zijn dit soort opdringerige lui waar de politiek zich op richt. Daarom ook is het soms van meer impact om op kleine schaal een ‘overwinning’ te bereiken dan op grote schaal.

Reageer
gravatar

Contramine heeft geen zin, ze leven daarop, gelijk krijgen heeft ook geen zin. Zoek geen wereldfaam achter de kassa. Nog maar pas werd ik in de winkel geholpen door een vrouw die sympathiek is, anders loop ik soms gewoon terug, en dan staat er zo iemand achter die haar daar gelijk weg wil terwijl ik wordt geholpen, omdat dat mens (die daarachter staat en daar ineens van alles te doen heeft, dingen oppakken en terugzetten, terwijl ze mij met een half oog in de gaten houdt) mij zo graag wil traineren. Weer een nieuwe pas?

gravatar

Bij de EU in Brussel is een secretaresse door het raam van de 19e verdieping gesprongen toen Frans Timmermans haar een nieuwjaarskus dreigde te geven.

Sjouke, zo heette ze, wordt as. vrijdag te Meppel begraven.

Zand erover.

Reageer
gravatar

Als er een begrafenis moet worden geregeld lijkt mij dat ik dat moet doen. Dat moet met uiterste zorg gebeuren na een confrontatie met Zimmer Franske.

gravatar

Ze is erin gevlogen en daarna onder veel ceremonie over de A28 richting noorden uitgeglijd…

Nee flauw.

Begraven in Friesland om de herinnering te bewaren…

Aan Corrie, die ons allemaal verbind.

gravatar

Laat Benny lekker zoenen. Zolang hij de copieerapparaten met rust laat is er niets aan het high vifeje. Ik ontvang nu al berichten dat deze apparaten het op hun eerste werkdagl begeven. Er waren dit jaar toch al te weinig kerst.inns naar mijn zin.

Reageer
gravatar

Vrouwen mogen niet klagen, daar zij aan de bron staan van de toegenomen frequentie van het zoenen. Het zoenen bij allerlei gelegenheden toen ook mannen maagd genoemd mochten worden, is in de nuchtere Hollandse samenleving volgens onderzoek een uitheems cultuurverschijnsel dat samenviel met de vrouwenemancipatie, en de stijgende incidentie van spaghetti, cappuccino en Berlusconi, zeg maar de Italiaanse cultuur in het algemeen, die weer leidde tot één Europa, de euro en de oorlog aan de terreur.

Reageer
gravatar

Inderdaad. Je kunt je afvragen of het nieuwjaarszoenen nog wel past in deze tijd. In het buitenland is men vaak al veel verder en neukt men elkaar gewoon tijdens het bedrijfskerstgebeuren.

gravatar

Lester Sands,
En Nederland dacht nog wel geen helden meer te hebben. Avant-garde. U bent wellicht een groot minnaar. Een beetje Frans?

Chapeau.

gravatar

Dat mensen Ben Elker’s nieuwjaarswensen proberen te ontvluchten is voor mij herkenbaar. Soms heb ik het idee dat mensen mijn nieuwjaarsbegroeting ook niet kunnen waarderen.

Wat voor Ben Elkers Saskia is is voor mij Benny. Al maanden lang flirt ik met Benny maar tot nu toe krijg ik alleen maar reacties van ongure lui die zich voordoen als mijn Benny.

Gelukkig heb ik nu, dankzij de kerstmis van de pastoor, de Heer waar ik mij op kan focussen.

Gezegend nieuwjaar,

Corrie.

Reageer
gravatar

Dus dat was een goddelijke nieuwjaarswip. Triootje met pastoor Ammereetio en zijn Baas. En wat heb je gedaan met het kruis?

gravatar

Corrie van hiernaast,

Soms heb jij het idee dat mensen jouw nieuwjaarsbegroeting ook niet kunnen waarderen.

Soms en alleen bij een nieuwjaarsbegroeting? Je onderschat jezelf.

Jouw buurman

gravatar

Ha die Corry,

Benny hier, onder schuilnaam, namens mij en Geert de beste wensen meid!

Dat wordt weer een topjaar!

Tussen haakjes (.) Heeft iemand Ben Elker nog gezien? Ik heb een labello stift en een condoom gevonden.

gravatar

Lieve I.K. Bendeklos,

Ik geloof wel dat je mijn echte Benny bent maar je schuilnaam vind ik nogal negatief klinken. Alsof het een moeilijke opgave voor je is en er tegenop ziet.

Wanneer je het op prijs stelt kan ik je wel een aantal referenties noemen van mannen waarbij ik fijne ervaringen heb gehad.

PS: Wanneer je als schuilnaam Wilde Geert zou nemen ga ik helemaal uit mijn dak.

Kusjes xxx,

Corrie.

gravatar

Ach mijn lieve Corry,

Zou ik onder mijn echte naam hier posten dan zich een slagveld voltrekken gelijk het ‘project X in Haren’
Vandaar deze naam.

Kijk uit naar je volgende liefdesbrief!

P.S. Vroeger was ik een vrouw, nu ben ik een man.

gravatar

Gejammer over dat kruis is zó A.D. 33!
Laten ze blij zijn, dat die Jezus destijds aan een kruis gespijkerd is en niet verzopen. (Anders had nu elke kattekliek met een aquarium om zijn/haar nek rondgelopen)

gravatar

Toch bijzonder spijtig dat Ben al bij 53 slachtoffers gestopt is… 60 zou een veel mooier aantal zijn geweest, want deelbaar door 2, 3, 4, 5 en 6!

Reageer
gravatar

Best wel een goed idee dat nieuwjaars neuken! Zeker als die vrouwen toch al onder het bureau gaan liggen of naar het toilet rennen! Ik ga het nu meteen met Ankie doen!

gravatar

Laten we niet overdrijven, je krijgt die aangekoekte ondoorzichtige laag gelei niet meer uit je aura weg.

gravatar

@ F F Dimmen. U heeft nog nooit een verhaal over mij en mijn familie gelezen? Dan zou u wel beter moeten weten of leest u bij dimlicht?

gravatar

Omgekeerde pseudopsycholoog,

Jij lult uit jouw nek over Saskia’s uitdagende kleding. Als je even had geïnformeerd, dan had je beter geweten. Ze is namelijk een geboren en getogen in het gereformeerde Barneveld.

gravatar

Goed zo Plien!

Uiterlijk en geboortegrond met bijbehorende opvoeding in een gemeenschap waar je sturing aan je leven krijgt zegt niets over wie je echt ben.

gravatar

Inderdaad zus, in Barneveld wordt de maillot van pikzwarte pantserstaal meestal pas in de echtelijke sponde onder de dekens uitgetrokken voor het gerief van eega of een kerkraadslid.

Maar vaak ook na een discofeestje in een boerenschuur. Dan wordt de onkuisheid bedreven in een hooiberg of achter een kippenhok.

We moeten zuinig zijn op de tradities in ons land.

gravatar

Polleke, vaak en gegeneraliseer is iets heel anders.
Je haalt de dingen door elkaar ook al kan het hetzelfde lijken te zijn.

Even nadenken voor je iets laat horen.

Wel bedankt voor je reactie.

gravatar

Een high five afdwingen bij een collega is inderdaad wel heel erg triest.