DEZE man verdiende 7000 euro in een maand

Klik HIER als jij ook makkelijk en snel geld wil verdienen!!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik blijf het een grote verantwoordelijkheid vinden om al die zzp-ers aan het werk te houden! Gelukkig spelen ze elkaar de bal toe! Soms geneest iets spontaan! Dat vind ik dan weer zo lullig. Ach het zijn nu feestdagen dan gun ik. Ze een onderzoekje of wat vitaminepilletjes die ze dan mogen leveren!

Reageer
gravatar

Toch vielen de eisen wel mee. Er staat niet dat je afgestudeerd moet zijn of verstand van zaken moet hebben. Het geven van voorlichting hoeft dus niet aan kennis onderhevig te zijn, dus ik verwacht best wel wat reacties.

Reageer
gravatar

Het is uiterst onwaarschijnlijk dat DEZE man (chirurg of narcotiseur) voor slechts € 7.000,- netto per maand zou werken; dat zou inhouden dat hij op een mager inkomen van slechts € 98.000,- netto per jaar zou uitkomen, exclusief bonussen, 13e maand, belastingvrijstelling en premies uit de farmaceutische hoek. Daarvoor gaat toch geen hond meer aan de slag in deze beroepsgroep? Hooguit wat MBO-pijpfitters en loodgieters.

Reageer
gravatar

Nee, dan zijn besturende baas die nog geen pleister recht kan plakken. Of de man bij Shell die dat stinkende goedje verkoopt dat de tank van uw dieseltje in blubbert. Of de plaatselijke coke dealer, waar u uw feestjes steevast mee verkloot. Die rotzooi producerende ondernemer, die als maar weer nieuw bedrijfjes opzet, en bijna failliet doorverkoopt. De Europarlementarier die ‘s ochtends zijn handtekening van aanwezigheid krast en dan lekker naar huis gaat. Dat is pas lachen!

Reageer
gravatar

Bedankt voor de tip De Speld! Het komt me goed uit want mijn huidige baan als alfahulp is onzeker met al de veranderingen die komen in de zorg.

Volgens mij voldoe ik aan de voorwaarden, ik mag me tegenwoordig, dankzij De Speld, een hoogopgeleide noemen en kijk altijd naar operatiedocumentaires van de NPO. Voldoende ervaring en kennis heb ik.

Ik ga zeker een sollicitatie per e-mail sturen.

Prettige feestdagen,

Corrie.

Reageer
gravatar

Stuur ‘m dan eerst even hier naartoe Corrie,

Kijken wij ‘m even voor je na, voordat je hem gaat definitief gaat opsturen.

Benny 😉

gravatar

Is dit ook al een tv-reclame van hoij-hoij.nl, (Bij het Amerikaanse moederbedrijf G.E. is de slogan: “What goes around, comes around” immers: what goes up, must come down. Eventually. De Wet van de zwaartekracht.

gravatar

Inderdaad, want als neuroloog kan DEZE man zijn hypotheek niet betalen. Daarom werkt hij zaterdags in zijn poppenkoppenkliniek aan huis.

gravatar

Het is opletten geblazen, want hij is alleen gecontracteerd door het Zilveren Kruis. Wie ergens anders verzekerd is, moet de gepeperde rekening voortaan zelf betalen.