Teller Serious Request nu al op 387 miljard roebel

Spaarvarken Lisette (11) enorme klapper

Serious Request heeft nu al 387 miljard roebel binnengehaald. De inzamelingsactie voor slachtoffers van seksueel misbruik begon gisteravond. Na twee minuten stond de teller al op een half miljard roebel, toen de 11-jarige Lisette uit Haarlem de inhoud van haar spaarvarken kwam brengen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Slechte grappen zijn niet grappig en dan is dit nog niet eens slecht grappig. Het is gewoon helemaal niks, het slaat nergens op. Dit artikel valt in de categorie ik wil met alle geweld lullig doen over Rusland maar weet even niks. Zegt niks over Rusland en alles over De Spelt als zijnde clubje holmaten van de Amerikanen. Volkomen de plank misslaande propagandapoging, dit.

Reageer
gravatar

U heeft volkomen gelijk. Dit is overduidelijk een CIA operatie geshilled door het westerse militair industriele complex waar de Speld deel van uitmaakt. Allemaal propaganda van “hen” om ons te misleiden van de harde issues, n.l. het Sinterklaasdebat. Rusland bestaat waarschijnlijk niet eens.
#redpill #nwo

gravatar

Dat van die CIA zou kunnen, of heeft u een verklaring waarom we wel dikke maatjes zijn met Saoedie-Arabie, waar homo’s opgehangen worden? Als dit land dan zo begaan is met mensenrechten, waarom dan geen massale mediaverontaardiging over de schending van mensenrechten door homo’s, die in dit land ‘donor’kinderen met 200 broertjes en zusjes tegelijk of uit een voor 900 euri verpatste eicel de wereld opschoppen asof zo’n kind geen gevoelens en rechten zou hebben? Schiet toch op. Tuig.

gravatar

Kan er nou echt geen vrijwilliger gevonden worden om Guusje Ter Horst eens aan te randen zodat ook zij weet hoe seks voelt?

Ook niet tegen een hoge beloning? Is er nou echt geen barmhartige samaritaan onder de aanranders die deze klus wil opknappen, eventueel tegen vermindering van TBS?

Reageer
gravatar

Arme Lisette, ze zal geroemd worden wat haar goed doet voelen. Maar uiteraard is haar bijdrage een druppel op gloeiende plaat en zal de oorzaak van de problemen niet weggenomen worden. Overigens kun je het gehele jaar aan het Rode Kruis doneren !!

Reageer
gravatar

Sorry, maar ik snap de grap niet.

347 miljard roebel is bijna 5 miljard euro! En een half miljard roebel in een spaarpot is 6.5 miljoen euro. Zelfs met de koers van vandaag.

Kan iemand me uitleggen hoe dit artikel bedoeld is? Probeert het op een cynische manier de daling van de Roebel van deze maand te bediscussiëren?
Of is er een diepere laag die ik mis?

Reageer
gravatar

Ik en mijn voorgangers hebben de koop van onze datsja’s al een eeuw in Amerikaanse dollar betaald. Ook die van glas!

De vertaling is van Frans Timmermans, talenwonder.

gravatar

Ja, 347 miljard Roebel was op het moment dat u het schreef misschien 5 miljard Euro waard, maar probleem voor Serious Request is dat ze waarschijnlijk geen tijd genoeg hebben om de Roebels te verzilveren. Tegen de tijd dat de actie afgelopen is, zijn die Roebels met een beetje geluk nog 3 tientjes waard. Ook leuk, 3 tientjes, daar niet van, maar wel wat jammer.

gravatar

Ik heb nog een biljet van 20 miljard Reichsmark.

Dat was nog uit de tijd van Adolf H. een voorganger van Vladimir P.

Mag ik dit biljet ook doneren voor deze actie ???

Reageer
gravatar

Hoi Wammes, ik heb per ongeluk je bericht een plusje gegeven, sorry dat was niet de bedoeling.

Overigens ben ik het maar half met je eens.

gravatar

Kijk eens aan hoe snel het kan gaan. Vijf minuten geleden had Wammes nog nul punten en nu al honderd!

Zou hij seksueel misbruikt zijn bij *Serieus Verzoek* ?

* Vertaling: Frans Timmermans, talenwonder

gravatar

Och Beste Haas,

Een bijdrage van Wammes wordt door Wammes nou eenmaal bijzonder gewaardeerd.

Laten we blij zijn dat Wammes in ieder geval heeft gedoneerd. Aan wie precies Wammes dat doet maakt vooralsnog niet zoveel uit, zolang Wammes Wammes’ naam maar blijft houden.

Zetten wij er wel een Z voor.