Vanavond bij RTL Late Night: Toyboy Robbie over de kabinetscrisis

Hoeder van de Democratie te gast bij Tan

Toyboy Robbie zal vanavond aanschuiven bij RTL Late Night om zijn visie te geven op de kabinetscrisis. Eerder liet Robbie al weten de democratie hoog in het vaandel te hebben staan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat vind ik lullig. Dissidenten zijn juist democratisch, maar wel erg vroege vogels.

Overigens kom ik altijd pas vijf voor twaalf uit de kast en zijn die verdraaide dissidenten er altijd allang weer uit. Samsom kan hoog of laag springen.

Reageer
gravatar

Toyboy speelt met de woede van meisje Schippers. Ze is verrukkelijk dominant, zo weet hij te melden. Is ook gefilmd. “Waaaat, is Nederland een democratie?! Kabang! Waaaaat?! Kan ik dan niets doen tegen die dissidenten? Hier met die boeien! Waaaaat?!” Robbie (“Ze wist werkelijk van geen ophouden”) heeft nog nooit zo’n hete nacht gehad. Hij wil weer terug in de kast en laat Hoes en seksegenoten met genoegen schieten.

Reageer
gravatar

Ik hoop dan wel. Dat hij in zijn dienstcostuum komt en zijn geval op tafel. Legt! Zijn mening interesseert mij niet’ hij heeft al zo veel in en over zijn lippen gehad laat hem daar eens over praten!

Reageer
gravatar

Da’s balen voor Jeroen Pauw. Maar ik hoorde het gerucht dat Roy Donders samen met die eerdere toyboy van Hoes – te lang geleden om zijn naam nog te weten- vanavond bij Pauw zitten om op de situatie te reflecteren. Donders wordt genoemd als mogelijke opvolger van Schippers want ‘ik ben toen ik klein was vaak bij de dokter geweest’ en is dus ervaringsdeskundige.

Reageer
gravatar

Beste Poek,

Dit is zeker jouw kennismaking met onze bron van het betrouwbare nieuws? Ik adviseer jou voortaan niet af te gaan op een eerste indruk. En wat meer je best te doen bij de taalles in groep zes.

De hoofdreacteur namens de Reactieraad

gravatar

Onno Hoes heeft Toyboy Robbie naar voren geschoven als partijleider van de VVD. Daarmee is zowel de democratie alsook het liberale gedachtengoed voor de komende verkiezingen gewaarborgd.
Diederik Samsom en Emile Roemer hebben zich inmiddels beiden teruggetrokken als partijleider van PvdA en SP. “Met Robbie als gezicht van liberaal Nederland is er voor ons aan de linkerkant van het politieke spectrum geen eer meer te behalen” aldus een aangeslagen Samsom.

Reageer
gravatar

Goed om te horen dat zo’n hoog aangeschreven discussieprogramma op deze o zo serieuze zender deze democracy-watcher heeft weten te strikken.
Helaas kan ik het niet zien, want ik kan maar tot 3 tellen.

Reageer