Henk Krol moet aanblijven als kamerlid

'Niet alsof hij is gesignaleerd met een toyboy'

De Raad van Maastricht vindt dat Henk Krol moet aanblijven als Kamerlid. Volgens de raad moet er niet te zwaar getild worden aan frauderen met subsidies, pensioengeld achterhouden en liegen over oplagecijfers. “Het is niet alsof hij gesignaleerd is met een toyboy,” aldus de Raad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ga met je mee beste Harms,

Het is en blijft goedkoop scoren, om steeds weer die flauwe grapjes te moeten lezen over iemands achteruitgang.

Indien men zou spreken over de achteringang, zou dat een niet alleen een stuk vriendelijker klinken, maar het lijkt dan ook gelijk wat minder definitief, wat u?

gravatar

Het schijnt dat Onno Hoes gaat verder als eenmansfractie.

Het lid Hoes heeft laten weten geen one-issue lid te zijn. Hoes stelt dat elke dag een boerenkool met worst best fijn is, maar op den duur gaat tegenstaan. ‘Zuurkool met worst is dan ook wel eens lekker’.

Reageer
gravatar

Dat zal toch niet!

Kinders laten afvloeien komt neer op Cavia’s opvoeden voordat het kind geboren is.

Meer iets voor “Viesman” die zegt maar nooit duidelijk is over zijn geaardheid om zijn zaad op te sparen voor het hogere doel!

Namelijk het besparen van kwaadzaad!

gravatar

Nee Joop,

Het is nu onze beurt als grootste partij van dit land om in een grote stad een burgemeester te benoemen. Ik denk aan mijn beminde Corrie van Hiernaast. Deze prachtige vrouw is mij zeer toegedaan. Ik weet uit ervaring dat Corrie beslist geen lesbienne is. De Maastrichtse gemeenteraad zal dus geen bezwaar kunnen maken.

gravatar

Alles is inderdaad beter dan zo’n figuur als Onno Hoes die zelfs in Meppel geweigerd wordt. ZELFS IN MEPEL!!! Onno Hoes zou geruimd moeten worden, samen met guusje ter horst en een groot aantal anderen.

P.S. Mepel is meppel in het friese dialect.

Reageer
gravatar

Diederik,

De Telegrof, het dagelijks schandaalblad voor lezers die de slaap niet kunnen vatten, is ook een mogelijkheid voor Theodoric G. om zijn gal te spuwen.

p.s.
De redactie van de Telegrof heeft na sinterklaas voor een prikje alle overbleven chocoladeletters opgekocht.

gravatar

Wat te denken van Onno Hoes – The Musical?

Er zullen vast wel wat acteurs te vinden zijn voor de uitvoering ervan. De zoektocht naar een producent is wat lastiger.

Iemand een idee?

gravatar

Draai het eens om. Het niet-frauderen met speeljongens, het niet-achterhouden van schandknapen en het niet-liegen over broodpoten vindt de homofobe gemeenteraad van Maastricht schandelijk. Dat schaadt “immers” het aanzien van Limburgs hoofdstad.

Homofielen vindt men daar in het katholieke zuiden helemaal niet erg, als die zondige lieden maar in de kast blijven.

Goede volgelingen van hun “heilige vader” in Rome.

Reageer
gravatar

Knoeierij… ah… dat hoor ik nu eens net! De politie waakt! Dat gaat zo maar niet.

Tante Paulien, in de wettige bediening van mijn functie moet ik u vragen of het bestuur van de Stichting u wel heeft gemachtigd om namens hetzelve hier het woord te voeren. U dient uw machtiging te overleggen en uiteraard u te legitimeren.

gravatar

Tante Paulien is GEEN lid van de stichting.
Valsheid in bemoeizucht is de crime, evenals knoeierij in geschrifte.

De vuige hoer.

Benny Achterlijk,
stapelgek op Corrie van Hiernaast 😉

gravatar

Tante Paulien, komt er nog wat van? Mijn sterke arm begint ongeduldig te worden.

Pas op dat u hem niet peert zonder papieren. Ik roep Geert erbij en laat u subiet uitzetten.

gravatar

Ik snap er geen reet meer van! Die hele stichting was toch opgeheven? Hoe kan iemand nou spreken namens een stichting die niet (meer) bestaat?

Agent Bertus, zijn er al arrestanten opgebracht, in de nor geknikkerd en/of op water en kerststol gezet? En u weet hopelijk dat u volgens de wet Openbaarheid van Bestuur onmogelijk een beroep kunt doen op uw geheimhoudingsplicht?

gravatar

De burgemeesters gaan in het vervolg wat minder aan openbaarheid doen en uiteraard volgt de politie dit beleid. De geheimhoudingsplicht komt het beste tot zijn recht in een wegkijkstaat.

gravatar

Wie stopt nou eens de hetze tegen de vrijheid van genot! Mijn goede vrienden Onno H., Joris D., Karl N. en Maarten H. zijn er hun baan al door kwijtgeraakt, en door wat – gewoon door hun hart te volgen En wat Henk betreft: frauderen rijmt niet eens op ouderen.

Reageer