Sympathietweet redt duizenden Filipijnen

Nederlander held van de dag door steun in de rug

 

Mark Sparrenburg uit Veldhoven heeft vandaag duizenden Filipijnen gered door een steunbetuiging op Twitter. Sparrenburg twitterde: ‘Ook al zit ik hier nu lekker voor het haardvuur met een glas Cabernet Sauvignon: in gedachten ben ik bij alle mensen op de Filipijnen #respect‬’.De tweet hield veel ontheemde Filipijnen op de been.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En de beste man vergeet al het leed in zijn eigen omgeving, Er wonen in de gemeente Veldhoven duizenden, wellicht tienduizenden mensen, waarom krijgen zij geen tweet?

Reageer
gravatar

Ik vind het heel eenzijdig van De Speld dat zij alleen de tweet van Mark uitlichten. Waarom worden al die BN’ers die zich via de media sterk maken voor zielige mensen hier niet genoemd? Ondanks deze eenzijdige berichtgeving blijft het natuurlijk fantastisch dat Mark uit Veldhoven zich zo sterk inzet voor zijn medemens. Klasse jongen!

Reageer