Vader van Max nieuwe coach van de D3 van DOS’37

Ervaren coach hamert op collectief

Hans Albers, vader van rechtshalf Max Albers, is de nieuwe trainer van de D3 van DOS’37 uit Vriezenveen. De 38-jarige railcateraar volgt Bert Vrielink op, de vader van spits Jurriaan. Albers belooft er met strakke hand voor te zorgen dat het team van zijn zoon nog vóór de winterstop weer op de rit staat.

Het gaat het hele seizoen al niet goed met de selectie, die ergens onderaan de middenmoot bungelt. De sfeer in de kleedkamer is volgens ingewijden ‘om te snijden’ en het vertrek van de bij de selectie erg populaire Bert Vrielink valt niet goed bij de spelers. Spits Jurriaan Vrielink: “Bij Bert wist je altijd waar je aan toe was. Patat en een AA’tje voor het hele team na de wedstrijd. Van mij hoefde hij niet weg, maar hij is helaas gestopt om in het weekend meer aandacht aan zijn maîtresse te kunnen geven, wat dat ook moge wezen.”

Opvolger Hans Albers wil niet ingaan op de beweegredenen van zijn voorganger, maar is wel geschrokken van wat hij aantrof op de eerste training: “De conditie is ondermaats en tactisch heeft het team een achterstand. Van driehoekjes en hoog druk zetten hebben deze jongens nooit gehoord. Dan leg je het af tegen teams met grote namen als Darryl Karsten en Jayden Smit.”

Met de focus op het collectief wil Albers de prestatiecurve omdraaien en de zware concurrentie te slim af zijn. Iets dat hij al eerder presteerde met het korfbalteam van dochter Emma: “Het begint bij de wil om voor elkaar te werken, dan komen de resultaten vanzelf. Dat geldt vooral voor die laconieke jongen die rechtshalf speelt, die zit gewoon zijn carrière te verkloten. Dan heb je aan mij een hele slechte.”

Het bestuur van de Vriezenveense voetbalclub reageert terughoudend op de woorden van haar nieuwe jeugdtrainer. Voorzitter Cor d’n Papbek: “Ik wist niet eens dat we drie D-teams hadden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of we nou drie D-teams hebben of niet, maakt niets uit. Het gaat erom dat we het moreel er weer in krijgen bij onze jongens. Het moet kunnen verkopen.

Reageer
gravatar

Als Joey Visser van zijn moeder moet oefenen voor klarinetles, in plaats van op tijd komt voor de training geeft dat toch een demotiverend signaal af aan de teamgenoten.

Reageer
gravatar

Gezien dit een satirische site is heb ik soms echt moeite met het onderscheiden van satirische en niet satirische comments…

Ik had eerlijk gezegd liever Jos Smeets gezien, die met de MD3 Hockey het ver heeft geschopt, zaterdagmorgen zijn zij ‘winterkampioen’ geworden. Ook heeft hij zijn zoontje een carriére aangeboden bij het voetbal, die dit helaas verprutste. ‘Hij ken oprotte, da joch,’ aldus Jos.

Reageer
gravatar

Ik denk dat hier twee teams door elkaar worden gehaald. Onjuist berichtgeving van De Speld. Dos’37 D3, met grote namen zoals Jorrit Eshuis en Dani Meupelenberg, is juist een kanshebber op de titel. De gelijke spelen onlangs Sportlust en Langeveen waren helaas jammer, vooral tegen Langeveen werden er gewoon 2 punten weggegeven. Maar ja, DETO is dit seizoen niet te kloppen.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij sterk dat op zo’n gerennomeerde nieuwsachtige websitedingesding er geen waar verhaal zou staan. Foei Ronald!

En dan wil je ook nog patat?

Oh…. En je kan leiders opzoeken.

gravatar

Nou er word hier over Dos ’37 D3 gepraat en Hans Albers is zeker geen leider van mijn elftal 🙂

Het verhaal zal best op waarheid berust zijn, alleen betreft het dan niet mijn Dos ’37 D3 uit Vriezenveen

gravatar

Het is duidelijk dat Ronald M stiekem scheidend trainer Bert Vrielink is die zijn straatje probeert schoon te vegen. Leuk geprobeerd, Bert!

gravatar

Tja, het verbaast mij niets dat er ontkennend wordt gesproken door Ronald. De transferbelangen zijn natuurlijk hoog. Max, zo gaan de geruchten volgens zijn manager, staat op de short-list voor de D1 van aarts-rivaal FC Kickers uit Klazienaveen. Geruchten van een naderende transfer, tegen voor Max gunstige voorwaarden van 2 AAtjes én een patatje na elke wedstrijd, moeten zolang een transferbedrag tussen de clubs niet is afgesproken geheim blijven.

gravatar

Voorzitter Cor : een man van m’n hart. Hij weet tenminste wat er allemaal gaande is in Vriezenveen. Ik stel voor om deze man postuum te ridderen. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om 13 EHBO kisten beschikbaar te stellen voor ‘de te snijden sfeer in de kleedkamer’. Patat is natuurlijk uit den boze na afloop, laten ze dan langs de Mac gaan, dat is culinair hoogstaand voedsel voor lichaam en geest.

Reageer
gravatar

Van dit hele verhaal klopt geen reet!! dos ’37 D3 vriezenveen doet het keurig netjes. Hier worden 2 clubs door elkaar gehaald!! De namen zijn bij onze vereniging zelfs niet eens bekend. Foei redacteur, doe je huiswerk en maak het goed met een rectificatie en een rondje patat voor onze jongens

Reageer
gravatar

De lange bal hard naar voren en als een speer met het hele elftal er achteraan en de eerst die bij de bal komt geeft dat ding weer een lel. Dan maar eens zien of de supertalenten Jarden en Darryl hier iets mee kunnen.

Persoonlijk heb ik meer met korfbal

Reageer
gravatar

De lange bal hard naar voren en als een speer met het hele elftal er achteraan en de eerst die bij de bal komt geeft dat ding weer een lel. Dan maar eens zien of de supertalenten Jarden en Darryl hier iets mee kunnen.

Persoonlijk heb ik meer met korfbal

Reageer
gravatar

Tactiek kan alles zijn en het verschil maken! Ipv het te gegroepeerd voetballen (ooit ook wel ‘kluitjes voetbal’ genoemd) zou ik deze pupillen graag zien oefenen op het 5-3-2 systeem en de buitenspel. De resultaten komen dan geheel vanzelf!

Reageer
gravatar

Het werd hoog tijd dat er een nieuwe trainer kwam. Ik ben zelf blij met de komst van Hans Albers. Toen Vrielink nog trainer was zag de de D3 elk jaar minder presteren. Dit had al veel eerder moeten gebeuren.

Reageer
gravatar

Je lijkt niet echt goed op de hoogte te zijn. Bert Vrielink is voor het eerst trainer van DOS D3. Vorig seizoen was hij trainer van DOS E2 waarmee hij een knappe zesde plek behaalde. Toen hij bij DOS D3 aan het werk ging heeft hij de vaste kern van DOS E2 meegenomen, dit leidde tot veel boze reacties.

gravatar

Opvolger Hans Albers wil niet ingaan op de beweegredenen van zijn voorganger.

Beweegredenen? Er staat toch duidelijk dat Vrielink in het weekend meer aandacht aan zijn maîtresse wil schenken en zich dan vooral in haar wil gaan bewegen? Dat is toch ook een prima beweegreden? Er zijn moeilijk betere redenen om te bewegen te bedenken, behalve misschien als je Meppel te voet moet ontvluchten.

Reageer
gravatar

Jurriaan Vrielink lijkt het grote slachtoffer van de trainerswissel te worden. Waar zijn vader helemaal met hem eens was dat hij de ideale spits is, vindt Hans hem meer een rechtsback.

Reageer