Archeologen stuiten op piramide van Maslow

Eindelijk bewijs voor ordening menselijke behoeften

Een internationaal team van archeologen heeft in een onbewoond gebied langs de Nijl de behoeftenpiramide van Maslow aangetroffen. Het bouwwerk verkeert in redelijke staat. Door de vondst is er eindelijk bewijs voor een hiërarchische ordening van menselijke behoeftes.

De toplaag ‘zelfactualisatie’ ontbreekt bij de piramide. Het is nog onduidelijk of dit betekent dat hieraan geen menselijke behoefte bestaat. Teamleider Bernd Müller, die de piramide per toeval op het spoor kwam: “Het kan ook betekenen dat grafrovers deze laag hebben buitgemaakt.”

De vondst van Müller volgt op de ontdekking van de Roos van Leary door een kweker in Aalsmeer. Bovendien is deze zomer een Noorse expeditie gestart in de Marokkaanse Sahara. De Noren zijn ervan overtuigd daar de Schijf van Vijf aan te treffen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bijzondere werking voor keepers:
Als na een tegendoelpunt door de desbetreffende keeper een bedevaart gemaakt wordt naar deze Piramide valt er tot het volgende tegendoelpunt geen goal meer.

Frank de Boer heeft Cillissen afgelopen maand al drie maal op bedevaart laten gaan, en het werkt!

Hans van Breukelen is gestopt.

Reageer
gravatar

Gaaf!

De stelling van Pythagoras heb ik overigens enkele jaren geleden aangetroffen bij een bouwmarkt in de opruimhoek en deze staat nog naar volle tevredenheid in de schuur!

Reageer
gravatar

Gaaf!

De stelling van Pythagoras heb ik overigens jaren geleden aangetroffen in een bouwmarkt en staat nog steeds naar tevredenheid in de schuur.

Reageer
gravatar

Ja, je begint er bijna van te blaffen.

gravatar

Dit nieuws is net zoals de weg naar Rome! Het bewijst dat generaties voor ons inventiever waren en beter bouwden!
Neem de pyramide van Austerlitz, een vervallen heuvel die voortdurend onderhoud nodig heeft! De weg naar Maslow is bezaaid met goud,die naar Austerlitz met dode bladeren!

Reageer
gravatar

Zolang de gemummificeerde Hond van Maslow niet is gevonden in deze piramide, vind ik het nogal prematuur deze piramide als zodanig te benoemen.

Reageer
gravatar

Duidelijk dat deze piramide nog gebouwd is in het pre-Cleo-tijdperk. Zij was ‘zelfactualisatie’. Overigens heeft zij het melkproduct uit de schijf een bredere werking gegeven door in deze te baden. En wat een neusje …

Reageer
gravatar

Sjoerd, aan je eenvoudige naam is te zien dat jij hier geen verstand van kunt hebben. Probeer het daarom ook niet en neem een asperientje.

Laat het denken liever aan anderen over.

gravatar

Mijn onderzoekstocht leverde eveneens een verrassende piramidale ontdekking op. Die mag hier niet onvermeld blijven.

Toen ik gisteren verdwaalde in de woestenij van de Utrechtse Heuvelrug ontdekte ik bij toeval de Russische Pavlovweg die mij via de Duitse Gausse Krommestraat, leidde naar Napoleontische Piramide van Austerlitz.

U zult mijn vreugde vanwege het enorme archeologische belang van mijn ontdekking begrijpen.

Vertaald door Frans Timmermans, talenwonder

Reageer
gravatar

De toplaag ‘zelfactualisatie’ zal denk ik ontbreken, omdat deze ooit afgebroken is. Om voldoende ruimte voor de tekst te hebben, was deze toplaag breder dan de laag ‘esteem’ eronder. Je kan dus eigenlijk beter spreken van de behoeftenzandloper van Maslow, een soort voorloper van de voedselzandloper.

Reageer