Nieuwe state-of-the-art asielzoekerscentrum in Zoetermeer

Asieltempel met skyboxen en wellnesscentrum

Zoetermeer is gekozen als locatie voor het nieuwe state-of-the-art asielzoekerscentrum. De Asieltempel omvat onder andere skyboxen, een tropisch zwemparadijs, een wellnesscentrum, twee lunchrooms en een cocktailbar op het dakterras.

Zoetermeer kreeg de voorkeur boven de AsielDome in Almere en het huidige centrum in Overloon. In het traditionele asielzoekersbolwerk Overloon is men teleurgesteld, omdat geld blijkbaar weer de doorslag geeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel ja,het wordt alleen maar erger en erger hier!
De ouderen krijgen niets terwijl die zeurende asielzoekers werkelijk alles krijgen,te zot voor woorden.
Ze mogen blij wezen met alleen een dak boven hun hoofd krijgen!
Nederland is gek aan het worden!

Reageer
gravatar

Maar liefst twee lunchromen? Gaan die samenwerken of elkander beconcurreren? Moeten zij dan ook zelf uitvechten wie onder de mooiste naam mag gaan opereren? Zo zou ik er de pest in hebben als ik zo’n lunchroom zou beginnen en mijn buurman begint er een onder de naam ‘Lunchroom Vanadium’. Wat kun je dan nog beginnen voor sterke naam? Lunchroom Versiersel? Glanzend Lunchroom? Het wordt nooit zo sterk als Lunchroom Vanadium!

Reageer
gravatar

Zoiets als “iS lunchroom”? Twee vliegen in een klap. Het maakt duidelijk wat het voor etablissement is en welke doelgroep ze hebben.

gravatar

Nee, je krijgt dus alleen korting als je in Zoetermeer wil GAAN wonen, oftewel er asiel aanvraagt.

Als je er al woont dan val je jammer genoeg buiten die boot. Zou eerlijk gezegd ook wel een beetje dubbelop zijn, niet? Mazzelaar dat je er bent 😉

gravatar

Laten we in vredusnaam lekker gewoon doen kom op waar ambtenaren hun baan kwijtraken een subtropisch zwembad sluit waar we allemaal salaris moeten inleveren waar we allemaal moeten bijbetalen voor een ijstempel zou dit wel een grote grove schande zijn. Laten we eens onze koppen bij elkaar steken wat een onzin zeg. Wij hier in Zoetermeer hebben dit niet nodig echt niet.

Reageer
gravatar

Is ook niet voor jullie. Is voor asielzoekers, die hebben dat wel nodig echt wel.

Verder doet u uw naam eer aan, waarvoor hulde!

gravatar

Ik kan me zo voorstellen dat menig nederlander hier diep triest van word.
Nu maar hopen dat ze niet in hongerstaking gaan omdat ze breedband internet willen en een goeie bioscoop missen.
En al die moraalridders hieronder zijn zeker lid van helpnederlandsnelnaardeklote.nl

Reageer
gravatar

Als ik nou met zo’n asielzoeker trouw, desnoods een schijnhuwelijk tegen betaling, mag ik dan ook gebruik maken van dit prachtige centrum en zijn tropische zwembad?

Gister las ik nog in de Libelle, of de Vlinder, dat er sinds dit mooie asielzoekerscentrum zelfs Duitsers in Nederland asiel zijn komen aanvragen!

Reageer
gravatar

Wat heeft Henk Krol hier nou weer mee te maken, Erik? Wil je zeggen dat hij hier ook weer achter steekt?!
Die ouderen moet je inderdaad maar beter in de gaten houden, helemaal mee eens. Maar ik wist niet dat het al zo erg was..

Bedankt voor je verhelderende reactie!

Reageer
gravatar

Belachelijk gewoon! Onze ouderen worden aan hun lot overgelaten en die moslims krijgen weer overal subsidie voor. Ik stem bij de verkiezingen gewoon weer PVV. En ik hoop dat meer mensen nu een beetje verstandig worden en niet weer op de partij van de allochtonen of een andere linkse club stemt

Reageer
gravatar

Wat heeft Henk Krol hier nou weer mee te maken, Erik? Wil je zeggen dat hij hier ook weer achter steekt?!
Die ouderen moet je inderdaad maar beter in de gaten houden, helemaal mee eens. Maar ik wist niet dat het al zo erg was..

Bedankt voor je verhelderende reactie!

gravatar

Een prachtig initiatief maar niet zo handig ontworpen. Er zijn twee lunchrooms maar geen gelegenheid om te ontbijten en te dineren. Verder vind ik een cocktailbar op het dakterras niet zo handig aangezien het in Nederland de helft van de tijd regent.

Ik ben bang dat dit weer zo’n prestige-project wordt dat op zich wel leuk bedacht is, maar dat in de praktijk niet werkt omdat er niet goed is nagedacht over wat echt nodig is.

Jammer, het had zo mooi kunnen zijn.

Reageer
gravatar

Sandra, je moet gewoon een beetje creatief zijn.
Dat dakterras kun je in de winter blank zetten, (leuke woordspeling), als het dan gaat vriezen heb je een leuke schaatsbaan. Altijd goed voor de integratie, we zouden dan ook nog een koek en zopietent erbij kunnen zetten en eventueel warme worst verkopen.
Zo zie je maar weer, een multifunctioneel dakterras voor een multiculturele samenleving.
Al

gravatar

Zoetermeer schaam je diep ,waar worden onze oudere ondergebracht ,ja juist in om gebouwde containers ,zorg krijgen ze niet meer .Die pot is leeg en dan zo vreselijk gebouw neer tegaan zetten van onze centen waar WIJ NEDERLANDERS nog steeds voor werken ,Maarja je kan ze niet in kazernes zetten dan hebben ze geen luxe en die moeten ze wel hebben want hadden in eigen land niets, dus kom maar binnen in Zoetermeer die bouwd wel wat luxe voor jullie wat wij gewone burgers nog niet eens hebben

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens DK! Deze Tempel had gewoon in Rotterdam moeten komen te staan. Zoetermeer heeft al fantastische voorzieningen voor de mensen, terwijl het Tropicana al jaren wacht op een goed alternatief!

Zijn nu helemaal bedonderd bij de kiescommissie..

gravatar

Jahoor wat is Zoetermeer blij dat wij hem mogen krijgen ,vind het een schande ,mijn dochter betaald 1100 ,euro per maand om te mogen wonen in Zoetermeer ,voor die 1100 euro krijgt ze er geen zwembad bij ,en geen welnnes .
En dat niet alleen zitten we daar op tewachten denk dat de gemeente beter meer voedsel banken kan maken want daar draaid het hier op uit .
Mogen wij Nederlanders wel hier blijven wonen ???
Of is alles voor het goede doel ,maarja een beetje luxe moeten ze natuurlijk wel…

Reageer
gravatar

Misschien staat er voor Nederlanders zoals jouw dochter wel ook zo’n mooi asielzoekerscentrum in Eritrea of Mali! Dan blijkt het toch nog eerlijk verdeeld te zijn in deze wereld.

gravatar

nou denk dat maar niet ,kijk maar naar de zorg verzekering ze betalen nog niet de helft van wat wij moeten betalen ,en wij krijgen geen ingericht huis hoor ,hahha en een zwembad nee die is gesloten de centen waren op ,dus zoetermeerse kindjes jammer dan de asielzoekers mogen er alleen gebruik van maken ,wij betalen dat wel

gravatar

Wettelijk gezien is het helaas niet mogelijk om asiel aan te vragen in je eigen land en daarom kom je dus als Nederlander niet zo snel in een asielzoekerscentrum in Nederland terecht.
Maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen mogelijkheden zijn, het is altijd mogelijk om in een ander land asiel aan te vragen. Misschien dat Syrië een mooie optie is, het is daar lekker weer en het ligt aan de middellandse zee. Op die manier heb je ook echt wat aan zo’n dakterras met cocktailbar.

gravatar

Een ander goede zaak is het betalen van de cursus ‘hoe herken ik satire’ in het dorpshuis van Lutjebroek. ACTIE ACTIE ACTIE: nu tweede persoon gratis tegen inlevering van uw stemrecht.

gravatar

Om die vraag te kunnen beantwoorden moet je eerst weten wie of wat het is. Ik denk dat het in dit geval alleen maar de Eurazische tektonische plaat kan zijn. Deze beweegt met enkele milimeters per jaar in oostelijke richting. Het gaat dus met Nederland richting het oosten maar wel heel langzaam. Ik hoop dat ik hiermee je vraag beantwoord heb.

gravatar

Heel helder! Hun hebben hard hoofd helemaal hevig hoor! Heel heftige hekel hieraan, hevig hoesten. Heengaande hopen halen hoeren hier.

gravatar

Hopelijk naar Lutjebroek. Weer een stukje zelfpromotie voor de wekelijkse cursus ‘hoe herken ik satire’ volgens de befaamde Stop-Denk-Doe methodiek. Reactie oud-deelneemster Ingrid (38): ‘Na de cursus realiseerde ik dat de lengte van mijn neus iets is waar ik me op sociaal-maatschappelijk niveau iets van aan moet trekken, in plaats van enkel plastisch-cosmetisch. Een verademing!’

gravatar

Typisch Nederlandse opmerking. Het probleem van de Nederlander is dat hij nooit iets begrijpt en overal te laat achter komt totdat het over loon is

gravatar

Beetje vreemd dat hier de zwembaden dicht zijn gegaan voor recreatie zwemmen en dan nu een tropisch zwemparadijs gaan bouwen. En er zijn al genoeg asielzoekers in Nederland maak lekker een eiland ver in de zee hier is het VOL!

Reageer
gravatar

We hoeven geen eiland meer te bouwen,, we hebben onze overzeese gebiedsdelen immers, ik stel voor om de Noorse en Zweedse asielzoekers op te vangen op de Waddeneilanden ( niet te ver van hun eigen contreien ). De ontheemden uit gebieden rond de evenaar vangen we op op ehh… Aruba, Curaçao en Sint Maarten bijvoorbeeld .
Voordeel is een veel lagere gasrekening.
Maken we eindelijk eens nuttig gebruik van die eilanden.

gravatar

Beste Bianca,

Wij van de Stichting ‘De tweede kans’ geven workshops ‘hoe herken ik satire’ elke donderdagavond in het dorpshuis in Lutjebroek. Voor enkel 65 euro per kwartaal leren we een ieder via de Stop-Denk-Doe methodiek voorkomen ondoordekkend of kortzichtig overkomen. Voor meer informatie, ga langs bij de buren.

gravatar

Wanneer word er een h.v.o en of leger des hels of daklozen opvang zo gemaakt ? Vind dit wel een beetje te ver gaan….. waarom niet iets wat vergelijkbaar als daklozen opvang ? Niet racistisch bedoeld maar wat zin zij meer dan een dakloze die niet door drugs of drank of gokken op straat komt te staan?

Reageer
gravatar

De Asieltempel werd aanvankelijk overlopen door omwonenden die eisten gebruik te mogen maken van alle faciliteiten. De asielzoekers klaagden over gebrek aan privacy en kregen massaal last van acute “post traumatisch stress syndroom” en werden verhuisd naar het dichtsbijzijnde Leger des Heils waar ze langzaam konden acclimatiseren. Intussen was de asieltempel tot oorlogsslachtoffers -museum benoemd en konden enkele asielzoekers af en toe een functie vervullen als Koerd, Syrier of Afgaan.

Reageer
gravatar

Ze zullen ongetwijfeld ook kortingen krijgen bij Snow World en Dutch Water Dreams in Zoetermeer.
Vervelen hoeft dus niet meer.

gravatar

Ik stel voor om op zijn minst elke dag waterboarden als verplichte oefening in te stellen. Wellicht kunnen er instructeurs uit Guantanamo bay worden ingehuurd.

gravatar

Her Bleekers,

Men kan zo’n topisch asielzoekersparadijs doeltreffender en goedkoper aanleggen in de tropen. Aldaar volstaat een waterplas. De palmbomen en de temperatuur zijn gratis.

Zwemmen kunnen ze dan daarin leren voordat ze de boot naar Europa nemen. Het heeft immers weinig zin om pas na verdrinking de zwemkunst machtig te worden.

gravatar

Zoetermeer lijkt mij ook de ideale plek.
Na alle ontberingen hebben zij wel zo’n luxueuze vakantie bestemming verdiend. Na gedane arbeid is het goed rusten. Homo sapiens non urinat in ventum.

Reageer
gravatar

G. Raf-Zerk,

Ik weet dat nichten met hun pik andere dingen doen dan ik, maar dat verstandige homo’s na gedane arbeid met hun rustende jongeheer nonnen in de wind be-urineren, is nieuw voor mij.

gravatar

Ik zal u niet vertellen wat mijn nicht met mijn pik doet heer Viesman. Gelukkig bent u nog niet te oud om te leren merk ik.