Rotterdam begint met renovatie burgers

Nieuw imago moet welvarenden aantrekken

 

De gemeente Rotterdam begint komend voorjaar met de renovatie van ruim 29.000 burgers in de binnenstad. De Maasstad wil zich hiermee profileren als hippe, moderne en vermogende stad.

Welke ingrepen de burgers ondergaan, hangt af van hun huidige staat. Voor sommigen volstaat een simpele knipbeurt, voor anderen is een renovatie niet meer rendabel. Zij gaan tegen de vlakte en worden vervangen door nieuwe burgers.

Ageeth van Keulen (44) woont in de wijk Charlois. Ze krijgt een neuscorrectie, een kunstknie en een Audi. Ageeth is blij met de renovatie: “Het geeft mij en heel Rotterdam meer uitstraling en aanzien. Ik snap wel dat de gemeente hier zo veel geld in investeert. De laatste jaren heb ik mezelf zien verloederen. Als ik naar de verpaupering in de spiegel keek, snapte ik niet dat de gemeente daar niets aan deed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat het eerste wat wordt onafhankelijk worden van de EU.
Dan zich te ontdoen van het neoliberale systeem en terugkeren naar de FANTASTISCH derde weg.Org. Esp “pienso que lo primero es Independizarse de la U.E.
para luego deshacernos del sistema NEOLIBERAL Y REGRESAR A LA FANTASTICA TERCERA VÍA”

Reageer
gravatar

Ik mis node de deskundige commentaren van de heer Viesman de laatste maanden. Hoe hij altijd elk onderwerp op zijn eigen centrale thema wist te herleiden, briljant! En alle off topics keihard afstraffen in de hem eigen stijl. Meneer Viesman we missen je!

Reageer
gravatar

Zeg Ingrid, kun je voortaan de volledige naam vermelden van die kwakzalvend plastisch chirurg? Zo komen we er nooit achter wie er nou schuilt achter de pseudoniemen T SSEL en TRSEL. We mogen nu toch ook Volkert (zonder enkelband) gewoon weer bij zijn achternaam Van der Graaf noemen? En dan die ex-burgemeester die de hele stad Op Stelten heeft gezet, juist weer niet? Maar waarom eigenlijk deze pinnige reactie? Is hier soms sprake van dépit wegens een verkeerd gelopen ‘boob-job’? Of een allergie jegens 010?

Reageer
gravatar

Ik snap het rotterdam was verknocht aan kwakzalver, plastisch chirurg T SSEL EN TRSELhaaldede de verloedering naar dit oord! Ik ben blij dat de herstelwerkzaamheden van start gaan deze kwakzalver heeft heel wat verloederd! Het lijkt mij een frisse start in deze plaats die ik liever niet noem!

Reageer
gravatar

Ik heb al een aanschrijving van de Gemeente gekregen. Omdat ik zelf al mijn keukengeisertje had vervangen door een boiler hoef ik gelukkig nog niet aan een CV-installatie. Mijn grijzend haar zal worden ingevlochten met dreads (van natuurlijk schapenwol) en mijn abonnement op de krant wordt vervangen door eentje op Gers! Magazine. Bovendien mag ik niet meer op mijn oude fiets naar mijn werk. dmv Bikesharing ga ik per dag wisselende traffic-bikes joezen. (Zal wel wennen worden!)

Reageer
gravatar

Dit blijft natuurlijk lapwerk. je kunt ze beter verkopen aan een derde wereldland, daar kunnen ze met ijzerdraad en plakband nog een hele tijd mee.

Ter vervanging schaf je ultramoderne Amsterdammers aan. Die zijn wel een stuk duurder, maar je hebt er grosso modo minder van nodig voor dezelfde uitstraling.

Reageer
gravatar

Dit klinkt als een onbekookt plan. Helaas, het geen namelijk zo betreurenswaardig is aan de laatste serie ‘ultramoderne Amsterdammers’ is dat je voor die prijs enkel het basis pakket aangeleverd krijgt.
Dit wil zeggen; Wil je daar ook nog een fatsoenlijk, inspirerend en vermogend karakter bij hebben, – iets waar de gemeente Rotterdam duidelijk naar streeft-, komt daar een fiks bedrag boven op.. Tel uit je winst

gravatar

Gaat ‘m niet worden! Jong, oud, modern of ouderwets, Rotterdammers zijn werkers. Amsterdammers werken óók wel, maar dan tegen. Hoe ultramodern een amsterdarm ook mag zijn, als je er iets aan hebt is het een godsgruwelijke rothekel. Lekker in Noord-Holland laten die dingen!

gravatar

Dit klinkt als een onbekookt plan. Helaas, het geen namelijk zo betreurenswaardig is aan de laatste serie ‘ultramoderne Amsterdammers’ is dat je voor die prijs enkel het basis pakket aangeleverd krijgt.
Dit wil zeggen; Wil je daar ook nog een fatsoenlijk, inspirerend en vermogend karakter bij hebben, – iets waar de gemeente Rotterdam duidelijk naar streeft-, komt daar een fiks bedrag boven op.. Tel uit je winst..

gravatar

Ongelofelijk dit… Waarom wordt er geen prioriteit gegeven aan de mensen die nog niet ingeburgerd zijn? Op deze manier wordt de tweedeling in de maatschappij alleen maar groter!

Reageer
gravatar

Waarom alleen in Rotterdam?
Wat denk je van Friesland, daar is de verloedering schering en inslag
De hoofdstad Leeuwarden lijkt wel op het smerige Parijs van de 15de eeuw! Altijd zijn we achergesteld aan de rest van Nederland het is gewoon niet eerlijk.

Reageer