Boek Timmermans over vliegramp MH17 uit de handel

Minister betreurt ‘slip of the pen’

Frans Timmermans heeft spijt van zijn boek ‘De exacte omstandigheden van vlucht MH17 – Alle gevoelige informatie op een rij’. Volgens de minister van Buitenlandse Zaken was het 720 pagina’s tellende epos ‘niet zo bedoeld’. Uitgeverij De Bezige Bij heeft het boek inmiddels uit de handel genomen, op verzoek van het ministerie. Timmermans noemt het verschijnen van het boek een ‘slip of the pen’ en zegt dat het kloeke naslagwerk uit zijn verband is gerukt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helemaal in de lijn van zijn “groots” optreden voor de VN: Daar zijn betrokkenheid veinzen en er nu ook nog geld aan willen verdienen. Ruim 700 bladzijden zijn toch geen “slip of the pen”. Het wordt steeds goedkoper met die volksvertegenwoordiger.

Reageer
gravatar

Verdiend hij nog niet genoeg, moet dat nog meer worden over de rug van alle slachtoffers en hun nabestaanden een grote schande. Ook dit is weer een kopstuk van de PVDA.

gravatar

Ja. .. tuurlijk ook nog effe geld aan willen verdienen. Timmermans. .. godverdomme. .
Wat denk je wel niet. … Het is net drie maanden geleden. … Dat is overigens wel snel. . En raar. ..
Drie maanden. .. Een gemiddeld schrijver doet ruim een half jaar of zelfs langer over zijn boek. ..
óf je bent direct begonnen na de ramp, waarmee je totaal respectloos bent naar de nabestaanden en je eigen volk;
óf je was al veel langer bezig en wist dat dit zou gebeuren. …. Dan is het pure genocide…

Reageer
gravatar

Fijn, en nu richting EU,eerste klusjes zijn al binnen. Heeft met Soros aan de thee gezeten, Soros is dus de Jood die op zijn veertiende als lid van de Hongaarse Joodse raad , de beste tijd van zijn leven had door zich alle bezittingen van de gedeporteerden toe te eigenen. Dat althans zegt ie zelf, hij heette anders toen.
Nu gaat ie een staatsrechtelijke iets voor Palestina doen, en nieuwe schietoefening gebouwen voor ISraeL op de Gaza strook neerzetten en begeleiden. Kan ie lekker timmeren ja.

Reageer
gravatar

Rusland wordt, zonder enkel bewijs en/of afgerond onderzoek, op basis van valse dan wel onduidelijke beschuldigingen als verantwoordelijke dader afgeschilderd voor de aanslag op MH17.
Politici en de media behoren met bewijzen te komen en niet met sprookjes met betrekking tot dit ronduit belangrijke thema. Sprookjes bewaren ze maar voor als ze in de Efteling met hun kinderen rondvliegen in attracties. Ik wil feiten zien en eis openheid van zaken.
Als Nederlands Staatsburger eis ik:
*openheid…

Reageer
gravatar

niet leuk dit. Na een uitglijder van Frans Timmermans grappen maken over hem over de rug van de slachtoffers van MH17 getuigt niet van respect. De minister heeft zijn excuses aangeboden over zijn opmerking over het mondkapje. Dat hij dat nooit had moeten zeggen.

Reageer
gravatar

Hou toch op. Die man stikt nog eens in zijn leugens. MH17 heeft hem een mooie positie in Brussel opgeleverd, en hij zal zijn verhaal met hand en tand verdedigen. Denk even na: er ontploft een raket in een vliegtuig, en iemand gaat vervolgens een mondkapje op doen?

gravatar

Timmermans zou kunnen zeggen hebben : wellicht is het gebeurd in an eyeblink. Zoals het wellicht wel was. Nee die begon te fantaseren.

Wat zouden ze op hun laatste momenten gedacht hebben? Timmermans heeft daar eigenlijk gewoon geen zaken mee. Lap en ze smeten hem naar Brussel. Van Heerlen is dat maar half zo ver als Den Haag. En de naft is stukken goedkoper in België. Het loon is dubbel. 40.000€ plus onkosten.

Mensen maken zich daar niet boos over want dat zou nog erger zijn.

Reageer
gravatar

Alweer een opsomming van informatie wat allemaal in een rij wordt geplaatst ….. zucht!
Het is veel duidelijker en overzichtelijker wanneer de gegevens in een kolom zijn ondergebracht.

Reageer
gravatar

Het boek was zo dik omdat het in vijf talen uitkwam, Timmerfrans spreekt namelijk ook een aardig mondje Fries!

Omdat het Fries voor dezelfde tekst veel meer woorden nodig heeft is het Friese deel 454 pagina’s dik.

De pagina’s met de ‘slip of de pen’ worden er uitgescheurd en als oud papier ingezameld en het boek blijft gewoon op de markt.

Reageer
gravatar

Dat hoort bij dezelfde partij.
Vijf talen.
Politiek correct Nederlands.
Episch narcistisch tweede kamer Nederlands.
Algemeen bekakt Nederlands.
Bargoens.
Eufemistisch Nederlands.
Het ABN was het moeilijkst. Heeft ie jaren niet meer beoefend. Sinds ie op Facebook trollt gaat het wel wat beter.

gravatar

Ze zijn ietwat nauw voor hem, maar omdat zijn reproductieorganen stukken kleiner zijn dan zijn gekwelde ego heeft hij daar weinig last van. Je ziet hem tijdens de debatten als hij het woord voert ook regelmatig bijna klaarkomen.